Jöhet a Harley Quinn film is

Úgy tűnik a DC-Warner iszonyat sok pénz elköltve igyekszik behozni a Marvel filmes univerzumát. Jön a Batman solo film, a Justice League filmek, erre a most nyáron érkező Suicide Squad karakterére építve is terveznek valamit. Bár egy kicsit úgy hangzik, mintha “áh a nép imádta Quinnt a trailerben, leccgo”, viszont tényleg baromi jó Margot Robbie a trailerben, aki életre kelti a karaktert, szóval amúgy is érhető a döntés.

Ez egyelőre csak pletyka, de ő lenne a film gonosza, és mellette más női DC karakterek is feltűnnének, mint Batgirl és a Birds of Prey.

suicide-squad-margot-robbie-harley-quinn

40 hozzászólás a “Jöhet a Harley Quinn film is” bejegyzéshez

  1. Na kicsit vegyük vissza a lovakat, eddig volt 2 filmjük, abból 1 vegyes érzelmű (MOS), 1 meg kalap szar, úgy hogy évtizedek óta várták már emberek (BVS).
    A rendezők sorban dobbantanak a következő filmjeikből, nem gondolnám, hogy minden film meglesz csinálva a beharangozottakból.

  2. A kalap szar erős, inkább csak az elvártaktól elmaradt :D
    és hát most a női főszereplős akció a divat, tuti meglovagolják.

  3. Zsedan
    A kalap szar kifejezésedből ítélve neked kurvára nem kéne itt kommentelni, ugyanis fogalmad sincs a filmekről.

  4. Margot inkább csak külső hasonlosaga miatt adka vissza Quinnt, mivel nagyon erőltetettnek hatott szamomra.

  5. Vannak karakterek, amik szimplán elavultak már.Superman tipikus példa erre. Superman mint központi karakter, marhára nem tud elvinni egy modern filmet. Ez a karakter működött az ötvenes években, amikor Amerika a nagy győztes igazság bajnoka, és az atomfélelem lázában égett, de ma már marhára nem kellene erőltetni. Ma sokkal inkább az emberközelibb, esendő hősökkel tudnak azonosulni az emberek. Sokkal érdekesebb figurák vannak a DC univerzumban. Borítékolható, hogy a JL is bukta lesz, mert Superman mellett semmiféle karakterépítésnek, drámai forsulatnak, akciónak nem lesz súlya. Látványos lufi lesz. Ahogy szerintem az Avengers is az, annak ellenére, hogy abban nincs sebezhetetlen hős (Thor mondjuk ott is határeset)

  6. Egy Gotham City Sirens filmecske jó lenne, úgy hogy a Birds of Prey tevékenykedne ellenük. De simán HQ miatt is nézném…
    Akkor lennék egy kicsit csalódott, ha egy csipetnyi Poison Ivy se lenne benne.

  7. Scorpion82: a Man Of Steel-ben és a BvS-ben is egy olyan Superman-t kaptunk, aki egyáltalán nem tökéletes és nem sebezhetetlen(nek van bemutatva).

  8. Huskar:
    Én sok mindenben egyet értek veled, de most zsedannak adok igazat. :D
    Bár egy kicsit azért lehet h túloz, de vitathatatlan hogy az emberek többsége nagy csalódásként élte meg a BvS-t köztük én is :(

  9. Scorpion82:
    Ez az új Sups szerintem esendőbb, érdekesebb figura, mint a régiek… eddig csomóan azért sírtak, mert túl tökéletes..most azért, mert nem az… leemózzák, mert nem mosolyogja végig a filmet, ahol kb majdnem mindenki önti rá a sz*rt, és úristen mit fog kapni szegény figura a kimaradt jelenetek után, amit Snyder említett, az anyja füleléssel való keresésére gondolok…pedig szerintem teljesen megérthető.

  10. Zsedan: Az a sorra lépnek le tőlük a rendezők dolog az enyhén szólva túlzás.

  11. Nekem a Superman Visszatér-ig semmi bajom nem volt a superman filmekkel történetileg.
    Az utóbbi kettő tényleg nagyon szép, vmi eszméletlen látvánnyal, de történetileg karakterfejlődés tekintetében… hááát hagy némi kívánni valót.
    Az emberek még nem állnak készen egy ilyen superman-re mint amit most kaptunk.
    A Christopher Reeve féle superman-ra lenne igény a mai napig.
    Szerintem …

  12. Mekare az nagyon durva jelenet lesz! Elvileg majd Gothamben az anyjàt keresve,emberi sikolyokat hallva döntenie kell(ene). Scorpion Superman kurvàra nem sebezhetetlen! rengeteg sztorija van amikről ha tudnàl csak lesnèl mint hal a szatyorban

  13. Van egy betegem, aki pont ugyanilyen őrülten és megzabolázhatatlanul viselkedik, mint Harley Quinn. Hihetetlen a hasonlóság. :D

  14. Jó, a kalap szar túlzás valóban, de nagyon sok értelemben csalódás, és nemcsak szerintem.

  15. Superman-t szarrá veri Batman meg végül meghal BvS-ben, tényleg sebezhetetlen…Hulk sebezhetetlen, ja de Marvel-t nem lehet szídni, belekötni, bántani, értem.

    Ahogy kijön egy DC-s infó, zsedannak mindig első kommentekben ki kell írnia, milyen gagyi a DC, BvS és hamis állításokat írni (rendezők sorba mennek el, mesélj még)

    Én is ebbe közbeszóltam, de unom már, hogy mindig minden ehhez hasonló posztnál fel kell hozni ugyanazokat a dolgokat, amin már jó ideje túl kéne lépni.

  16. Batgirl elég jól kidolgozott karakter a képregényekben, szóval simán tudna működni Quinn-el együtt. Gondolom későbbiekben Joker is fogja kavarni a szart a Gordon-ék körül, szóval jól is elsülhet. Batman filmben lesz szerintem felvezetve Batgirl, szóval beindul a gépezet.

  17. Ha Superman meghalna a BvS-ben akkor nem szerepelne a Justice League-ben ergo nem halt meg.
    Arról meg nem zsedan tehet h a BvS szar lett és a többségnek nem tetszik :D

  18. Egyszer az van, hogy ha a többségnek tetszett egy film, akkor az attól még nem biztos, hogy egy jó film, de most, hogy a többségnek nem tetszett így ez egy szar film…. :/ Meg lehetett nézni és nem volt olyan szörnyű még egyszer majd még otthon megnézem, hogy mindent lássak is, mert moziba nem mindig van idő a koncentrált nézésre :)

    Abu: Sup meghalhat attól még és feltámadhat. De lehetett volna olyan helyzet is vele, hogy meghal és nem támad föl. Ha nem lett volna a Mártika dolog valószínűleg Batman úgy intézte volna el, hogy ne támadjon fel (nem tudatosan) :)

  19. Abu: Attól, hogy később feltámad, most még lehet halott egy darabig. A BvS-ben minden volt Superman csak nem sebezhetetlen. Basztatta őt Batmantől kezdve Lex-en át, Doomsday-ig mindenki.

  20. Bvs nem jó. Superman uncsi.

    Kal-el meg elfogult. Képregények nem jók. Azért kezdik újra megint őket.

  21. És én is azt olvastam hogy ki hátrálnak emberek a dc filmek mögül bvs utan.

    Battflack az új dc arc akinek éppen kell a sok pénz mert a volt nejének kell fizetni. De látta mindenki micsoda fejét vágott a bvs mentsük amit lehet menteni interjú alatt.

  22. Bvs nem jó. Superman uncsi.:

    Ha már így olvasgatsz, akkor azt a részét is ajánlom figyelmedbe, ahol kiemelik, hogy ezek pletykák pl Aquaman, vagy hogy utána jön is a cáfolat, hogy nem megy a rendező sehova. A Flash lelépett fickójának ez lett volna az első filmrendezése, merthogy ő író, ő is írta a Flash film forgatókönyvét a Legófilmes csávók segítségével, vagy ötlete alapján. Abszolút nem egy kihátrálás ez, a csávó marad, ahogy a forgatókönyvírók szoktak, és már WB projecteken is tovább dolgozik. Nem haraggal elválásról, meg süllyedő hajó elhagyásáról van szó, hanem arról, hogy a fickó rendezésben tapasztalatlan és kb a studió a BvS fogadtatása miatt inkább valszeg mégsem kockáztatna ekkora összeggel, lehet később kap még lehetőséget a fickó. Aquaman rendezője meg nem megy sehová.

    A Sadaffleck dolog meg, én kb minden olyan pressjunketes interjún elbambulnék annyira unalmas lehet naponta többször ugyanarra a dologra válaszolni, Affleck öreg már ehhez a sz*rhoz, attól függetlenül lehet, hogy szomorú volt éppen akkor, amiatt…én is az lennék. De Ben Affleck nem hiszem, hogy a magánélete miatt rászorulna a képregényfilmekre, a fickó egy Batman rajongó, ha én Wondy filmet rendezhetnék ingyen is megtenném..ő még pénzt is kérhet, nemhülye.

  23. Nem kell a provokator marvelboyoknak felulni :) hadd trollkodjanak ha ez okoz nekik oromet.

  24. Amúgy mikor jön ki a BvS rendezői vagy bővített vagy mit tudom én milyen változat? Arra már nagyon kíváncsi vagyok.

  25. Őszintén? Jobban várom mint bármelyik comic filmet. NAGYON kéne már egy JÓ csajos képregény film mert eddig egy se volt. Pasi létemre is szánalmas érzem hogy a nők ennyire háttérbe szorultak. Szóval én támogatom. Jövőre ugye jön a Wonder Woman, ha ez is sikerül akkor ez, ha bejön nekik akkor tuti csinálnak egy Birds of Prey filmet ami már kijárna. A pasik eddig megbuktak ideje hogy a csajok vegyék át a stafétát. :D

  26. Hát én rohadtul nem vágyok csajos képregény filmre. Annak ott van a Csaj Wars. :D, Meg a Rúzs One.

  27. lordboxi:
    http://m.popkey.co/6bee24/6GJWk.gif

    Fordítottra meg van milliónyi példa, és arról azért szó sincs, hogy leállnának a férfi szuperhősök filmjeivel…de irigyeld csak el azt a pár morzsát is ami másnak jut.

    DarkEagle: Gail Simonenak közre kell működnie, legalább, mint tanácsadó vagy vmi…mert különben lángra kapok :D

  28. Én vágyok egy jó csajos képregényfilmre, csak hamar kerüljön le a szupernőről a kosztüm, és váltson át PG 18-ba.

  29. Lejti, Mekare:
    Nekem nem a Snyder-Cavill féle Superman-nel van gondom, hanem magával a karakterrel. Még itt is egyszerűen túl erős, ráadásul egyszerűen nem tudom komolyan venni, hogy nem ismerik fel benne Clark Kent-et. Kisgyerekként ,mikor még vettem a Kandi lapok képregényeket, ezen nem akadtam fenn, de így…
    Komolyan, Son Goku a Dragonball-ból, aki bolygókat szétlövő gonoszokat ver le, sokkal szerethetőbb, átélhetőbb hős (no persze nem az Evolution alcímű förmedvény filmfeldolgozásban :D)

    Én vallom és állítom, hogy az eddigi újhullámos DC bukdácsolás oka az, hogy Sup egyszerűen nem működik már. Sokkal jobban járna a DC, ha más hősökre koncentrálna, Sup-ot meg elküldené nyugdíjba.

  30. Scorpion82:
    Az tény és való, hogy visszaveti egy kicsit az univerzumot, mert nehéz vele bánni az ereje miatt, de ha kihagynák, meg az lenne kb szentségsértés :D
    Igazából akkor zavaró csak szerintem, ha alapból nem kedveled annyira a karaktert, ahogy írtad is Son Goku számodra egy olyan valaki (számomra is az) akit jobban tudsz szeretni, pedig ugyanúgy ő is “túl erős”.

    A szemüveges álca dologgal én úgy vagyok, hogy Chaplin meg Adele stb emberkék nem nyertek a saját hasonmás versenyükön :D egyszerűen tényleg nem gondolnak arra az emberek, hogy ez a fickó ilyen elvegyüléssel fárasztaná magát, miért bujkálna egy istenszerű lény közöttük..és akkor már miért nem egy tengerparton lógatja a lábát? Superman a szomszédom? Na persze majd pont ideköltözne stb. Egy csomó ember nem tudja megkülönböztetni Katy Perry és Zooey Deschanel arcát :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.