Tomb Raider 2018 márciusában érkezik

A főszereplő ugye Alicia Vikander (Ex Machina) lesz, bevállaltan a törékenyebb modern lara életre keltése a készítők célja. A rendező pedig Roar Uthaug (The Wave) ugye. Szóval 2018-ban már lesz egy kalandfilm a mozikban talán?

lara-croft-alicia-vikander

human
írta
2016. 07. 08. 03:48
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Tomb Raider 2018 márciusában érkezik” bejegyzéshez

  1. Én már az első angelina J verziótól se voltam annyira kibukva, mint mások, sőt olyan bűnős élvezetnek bőven jó volt. Én örülnék neki amúgy ha jönne, egy jó kis kalandfilm mindig jöhet

  2. Angelina Jolie után csak jobb jöhet. Döbbenet, hogy mennyire gyenge színésznő. Valami botrány, hogy ennek ellenére pár A kategóriás filmet kaphatott, szerencsére manapság már semmi komoly közelébe nem látom.

  3. Madárcsontú törpecsaj mint az ikonikus harcos amazon. Vicces lesz. Alsó kameraszög, sok CGI, (és sok edzés). Választhattak volna ésszerűbben is. Vagy az a trend fog tovább menni hogy legyez egyet a 48 kg-jával és 3 110 kilós kommandós hanyat vágja magát hörögve :-)

  4. @RRomero: Meglepődnél hány 150 centis 50 kilós nő tudna szarrá verni egyszerre több 100 kilós kommandóst. :D Egyáltalán nem súly és méret függő hogy ki mennyire erős! Attól mert valaki ki van baszva még nem lesz erős is. SŐT, sokkal fontosabb a gyorsaság. Tudod, ahogy mondani szokták:

    “Minőség a mennyiség ellen.” :D

    Örök érvényű mondás pláne így a filmiparra nézve. ^^’

    Egyébként Lara SOHA nem volt kigyúrt, magas. Mindig is totál átlag nő volt csak régen nagyobb mellekkel ábrázolták. De nem titok hogy az új játékokat akarják adaptálni abban pedig totál átlag csaj. És ezerszer jobb karakter mint a régi játékokban. SZERINTEM!

  5. Mintha nem kaszkadorok csinalnak a huzosabb jelenteket vagy a cgi. Legalabb nem azsiai vagy fekete lett a szineszno.

  6. Darkeagle, sztem en is meglepodnek, ha csak 1 50kg 150cm csajt mutatnal aki “szarra ver” akar 1 kommandost is ?

  7. 2 ötven kilós csaj még egymást sem tudná szétverni:) Vicces mikor női ketrecharc/box/etc-t látok, kb olyan mint oviban két idióta :)

  8. A játékban is tökmindegy mekkora a csaj míg sunyulva headshotot oszt nyíllal meg csákányt ver hátulról azt ellen fejébe
    Azt hitelesen tudja hozni ő is

  9. Azért magasságban, kiállásban (és igen mellben is) hozhatna kicsit többet, bár biztos én építkezek a korai részekre, az újakkal nem játszottam. Mindenesetre a push-up tuti be fog figyelni, lásd még Ex machina meztelen jelenet. Kérdés a karrierjének is mennyire tesz jót egy ilyen “sokatfizetős” de azért színészileg gagyi szerep.
    Azért írtam kommandóst, mert az nem az a benga kidobó akit háromszor körbe lehet futni mielőtt megmozdulna – viszont való igaz hogy a menekülés, a mászás és a távolsági fegyverek használata volt jellemző a játékban, de a mostani trendeket nézve tuti nem hagyják ki sajnos a “badd ass girl szétüt mindenkit” jelenetet.

  10. Bruce lee olyan 61- 65 kg kozott mozogott, megis kepes volt egy inchrol megutni valakit hogy hatraesett egy szekbe.

  11. kopnyanyimonyok:

    Acért Bruce Lee és Alicia Vikander között párhuzamot vonni kicsit erős :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.