Kickboxer Vengeance-előzetes: most már jobban belőhető

Aki eddig reménykedett, az most… talán pont erre vágyott. Nagyon B-filmes ez a Kickboxer-film, amiben Van Damme az öreg tanítómester, Bautista a gonosz nyaktörő, és kigyúrt fiatalok vesznek részt a tornán. A főszereplő bátyját amúgy durván megölik, és a bosszúra természetesen az aréna a legjobb hely!

Ez a hivatalos release, ha a fentit törölnék, csak hát yahoo..

human
írta
2016. 07. 16. 17:00
megjelenés
30
hozzászolás


30 hozzászólás a “Kickboxer Vengeance-előzetes: most már jobban belőhető” bejegyzéshez

  1. Vóóóó! És ott van az üvegcserepes tál is, jeeeee :D Amúgy, ha ciki, ha nem, én is várom :D

  2. Várni én is várom de hiába Van Damme, meg sem fogja közelíteni az eredetit. Legalább Bautistának adhattak volna másik nevet. Mi a francért hívják tompának őt is? És feltűnt megint egy Slone? WTF?

    Így is tök klisé a film de így még agyhalál is. Van Damme remek formában van még mindig ez nem vita tárgya de ő nem egy Stallone azért. Neki nem fog sikerülni az ami Stallonénak a Rockyval. :D

    Egyébként csak engem zavar de baromira hogy ebben is rap zene szól? Könyörgöm mégis csak keleti kultúra harcáról szól legalább valami keleti zenét raktak volna. Ebben is a Rocky-t copyzták. De ott legalább érthető volt.

  3. Gyerekkorom emlékei előtörnek, főleg az üvegszilánkos résznél:D Egyébként Bautista ugyanazt a csávót játssza mint aki az eredeti filmben is a főgonosz volt? Kinézetre meg névre mintha ugyanaz lenne…jól tartja magát.

  4. Az üvegcserepes részről már csak a gumicukor jut eszembe a Nagy Durranás 2-ből.

  5. Sajna nem sok jelenete lesz Van Damm-nak, vagy legalábbis ugyanabban a ruhában nyomta végig az előzetest. :)
    Amúgy a “Kickboxer:Retaliation” ami az IMDB szerint éppen forog az ennek a folytatása?

  6. Láttak piacot a klasszikus hangulatban, felturbózva egy kis modern Zony Jaa(Ong Bak) -féle akrobatikus thai box-szal. Vagyis ráncfellvartak rajta egyet. Akinek tetszett az eredeti, annak ez is fog, meg annak is, aki kedveli a látványos bunyós filmeket. A kritika nylván eltemeti majd, de szerintem pénzügyileg bukni nem fog.

  7. várni nem várom, sőt feleslegesnek érzem, de ettől függetlenül megnézem van damme miatt, pedig az utóbbi van damme filmeket elég messziről elkerültem.

  8. Moziban abszolút kihagyós, de itthon megnézem a jóféle bunyók meg Carano miatt. Remélem neki is lesz legalább egy bunyós jelenete.

  9. Van Damme sem bírta ki. Még a Blood Sport-ot is remake-eld te majom! Ki ne maradjon.

  10. Jcvd miért van napszemüvegben és kalapban mindenhol? Pl valamelyik zenei videó klipben is így van öltözve. Marhára furcsa és taszító…

  11. Miért nem folytatás? Lehetet volna szimplán remake és kész! JCVD miatt tuti nézős, max pörgetve!

  12. Fiti
    Valszeg azért mert olyan ronda, aszott,.szétdrogozott feje van, hogy már csak így mer a kamerák elé állni.

  13. Mmmm kicsit reboot szaga van de az akciókkal azzal tuti nem lesz baj :D Még ha egyszer nézős is lesz akkor is érdekel mert gyerekkoromban vagy 1000-szer megnéztem az eredeti részt. (jó akkor tegyük hozzá gyorsan, hogy akkor más normális akció film nem volt) Folytatásokkal mi a helyzet? Megmondom az ősszintén nem is halottam róluk és ez szerintem így is marad :D

  14. Gegory Sasha Mitchell játszott azt hiszem 3 folytatásban! A 2- ik még elment de a többi már menthetettlen

  15. Ez Reboot, ennyi…

    Az egész történet, a srác halála, a főgeci neve, a tréning, az üvegcserepes harc…

    De ezzel nem azt mondom, hogy béna, ezek csak tények.

    Kíváncsi vagyok rá, meg fogom nézni :)

  16. Végre egy nézhető film “Van Dammetól”? , ez pont az ami neki való.Utoljára Stallonenak köszönhette a nem ZS kategóriát, vagy készült tőle olyan is ami nem “Bukaresti 2 forintos film volt?”

    Főszerepben is lehetett volna, kicsit más sztorival.
    Bőven van még abban a formában.

  17. Ha folytatása lenne a réginek úgy érdekelne, így nem annyira, szinte minden ugyanaz csak VD a mester és tudjuk mi lesz a vége. De ha az eredetit folytatnák úgy érdekesebb lenne, hogy most ő tanít. Szerintem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.