Star Wars: Rogue One – itt az új trailer!

Annyira szeretem, amikor “majd az esti adás közben kiadjuk” dumával jönnek, mert az nálunk hajnal. Most az Olimpia alatt volt egy trailer premier. Na mindegy, félre a morgással.

rogueone-new-trailer-olimpic

Rogue One! Klasszikus dallamok, a Birodalom teljes elnyomása, hangulatos helyszínek és háborús hangulat. így lopják el az első halálcsillag tervrajzait. Igazi város.

69 hozzászólás a “Star Wars: Rogue One – itt az új trailer!” bejegyzéshez

  1. Tényleg látszik hogy apja-fia. Arányában kb Luke is ennyit szerepelt a Force Aweakensben :D

  2. valami alieneket illet volna mutatni egy sw-ben, ahhoz képest hogy a rasszista Empire ellen küzdenek, csak emberek vannak az oldalukon :P
    az előző trailer jobban bejött, itt már nem volt annyi borzongós jelenet :D

  3. Ez a trailer annyira nem hype, mint az előző, abban a riasztó kürtjel végignagyon kibabőrös. Egyáltalán nem csalódás, sőt… De valahogy az az érzésem, hogy csak a darkos feeling van benne. Ez pozitív, mert igazolja h kemeny war movie készül. Várós!

  4. Oké, jólvan… De ne alázzák már ennyire szerencsétlen rohamosztagosokat hogy egy bottal leüt ötöt. Értem hogy erő meg badass de már komolyan sajnálom őket. :D

  5. Szerintem nagyon jó és tudtam hogy mit mutatnak a végén.Megvan az érzés hogy ez jó film lesz,nekem átjött ?

  6. Nem vagyok egy nagy SW fan, bár szeretem a történetet.

    Én ennek a filmnek nagyon örülök (témája miatt), és az előzetes is tetszik. Nekem mondjuk a tavalyi film is tetszett.

  7. Na ebből sem nézek már több trailert. Valaki fent írta, hogy jobban várja mint az Ébredő erőt, hát én is így vagyok vele. Nagyon remélem, hogy a hangulata ilyen komor marad.

  8. Nekem ez jobban tetszik, mint az első, valahogy jobban átjött a SW hangulat. Így már sokkal jobban érdekel is, nem mintha nem néztem volna meg egyébként is :)

  9. OMG. Úgy néz ki, hogy csinálnak egy Birodalom Visszavág 2-t (legalább hangulatában)? Köszönöm, kérem!:-)

  10. A tavalyi SW filmben csalódtam valamennyire, ez végre nem ctrlC+ctrlV -nek tűnik. Meg a kicsit komolyabb hangvétel és brutalitás is tetszetős.

  11. Otvarfly:ez nem alázás, emlékezzünk vissza h solo megkocogtatja az egyik vállát és elszalad a másik irányba, nah az volt alázás sztem, meg nem ezeket a droidokat keressük

  12. Visszaszámlálás indul…. Tuti hogy jobb lesz az ébredő erőnél!!(pedig amikor legelőször hallottam a filmről húztam a számat hogy minek!) A droid is jó lesz benne..

  13. Cardas: természetesen a birodalom csak úgy rasszista, hogy fehér cisznemű férfi emberek irányították. A másik oldalon most ott vannak a feketék, a muszlimok, a hispánok, a nők, a kétszer Ázsiában stb. Meg még egy robot is ott van. Ez így már elég diverzifikált ahhoz, hogy ne legyen rasszista.

  14. kakaó: Ha esetleg a warner nyomdokaiba szeretne lépni a dízni, akkor a tervek ellopási jelenetei majd a kibővített verziókban lesznek. A nézők elégedjenek meg a film 70%-val az is szép teljesítmény. :)
    A film várós term. :)

  15. Határozottan pofás bemutató, szépen megágyaz a filmnek.
    Csak ne jöjjön újabb és újabb minden héten a bemutatóig…

  16. Kicsit fantáziátlanul vágták meg ezt a trailert (főleg az első felét, mindenkinek jutott egy totál meg egy jelmondat, olyan leckefelmondós lett), de a jelenetek amiket mutogatnak, azokban több a spiritusz mint az Ébredő Erő nagy részében.

  17. A birodalom nem rasszista egyforman elnyom mindenkit. Amugy a recept a szokasos lesz. Mindenki fellelkesul a trailertol aztan januarban meg mindenki fanyalog. Szerintem tul sok evente SWt kidobni elobb utobb raunnak az wmberek.

  18. Köll, azonnal! :D Mást felesleges írni mert magáért beszél. Decemberben mindenki moziba megy. :D

  19. Hát akkor én leszek az első, akit még mindig nem érdekel. Szépek a képek, izgalmas az újrahangszerelt zene, de ezen kívül semmi. A főszereplő csaj ennyi alapján annyira lesz érdekes, mint egy darab papír, a többiek meg a kötelezően felmondott egysoros introjukon kívül (nekem a családomat kinyírták, megyek veled) biodíszletnek tűnnek. És akkor még hozzá vesszük a kötelező jópofáskodó vicceket, amiket a C-3PO utánérzés fog szolgáltatni, meg azt, hogy mind tudjuk mi lesz a vége, és már ott tartunk, hogy totál érdektelen. Nem is értem, miért kell egy olyan filmet csinálni, aminek a vége teljesen egyértelmű.

  20. Engem se nagyon mozgat… ha már sw filmet csinálnak, akkor lehetne valami érdekesebb sztori is, mert ez, hogy hogy lopják el a halálcsillag terveit, ez kit érdekel? Meg most össze kéne izgulnom magam, hogy benne lesz véder? 6 film szólt a csávóról, lassan el kellene már engedni.

  21. Human,ami nemrég kamerásan felkerult comiccon(?)-os az nem fog kijonni? az baromi hatasos volt azzal a zenevel.

  22. Nem merek remélni az ébredő erő után es az se lelkesít hogy megint nem merik máshogy reklámozni csak a force thememmel. Meg faszomat mar abba hogy minden kuldinek van sikerességi szazaleka. Minden filmben.

  23. Hát ez a trailer nekem se jött be annyira. Az előzőn szerintem sokat emelt az a szirénás zene. Az elég jóra sikerült. A C3P-0 utánzat szintén nem volt nyerő.

    de RÁJÖTTEM miért volt UTÓFORGATÁS:
    Forest Whitaker kapott egy idétlen frizurát :D
    A második trailerben 7.-8. másodperc körül van haja.
    Az elsőben trailerben 1:07 körül még nem volt haja.
    Biztos újraforgatták az összes jelenetet ahol szerepel XD

  24. @Thorongil: Jah, nem volt pénzük parókára, ezért vártak pár hetet/hónapot míg kinőtt magától és újravették a jeleneteit.

    Ez az előzetes jó. Ez alapján várom a filmet. Az ébredő erő felemásra sikerült.

  25. Őszintén kíváncsi vagyok hányszor lehet még ugyanazt a szart lenyomni a tömegek torkán. Rég volt már biztos a suicide squad, az episode 7 meg még régebben, már nem emlékszik rá a proli. Ez az újrahasznosított műanyag épp annyit kínál majd, mint bármelyik marvel/disney/dc futószalag termék. Semmit. Egyébként tetszik az előzetes.

  26. A trailer hangulatos de…ilyet már láttam tucatszám. Előítéletes is vagyok, hisz a godzilla is hígfos lett…..

  27. Megmondom őszintén…engem valahogy nem rántott be. =/ Lehet csak azért mert most nem ültem fel a hypevonatra mint az EP VII-nél. Eme trailer check és decemberig semmi…de semmi. :)

  28. Force Awakens előzetesei is fantasztikusak voltak. Ebben jó a dizni. Aztán, hogy a film milyen lesz az más tészta.

  29. dexike3: Nekem van egy sejtésem! Szerintem azzal lesz vége hogy oda adják neki és Leia-nak is lesz egy CGI cameoja!

  30. Nagyon unalmas semmitmondó lett a trailer. Na és azok a félmondatok, szavak…. Gyenge, nem fogott meg. TTavalyaz EPVII nél már felrobbant az internet. De most érezni hogy nincs meg az a hype. És ez a trailer hibája, és lehet hogy a filmé is.

  31. tavalyit se láttam, ezt se fogom
    pénzcsinálda, nem érdekel, a szupehősös buziság sem
    star trek szintén kizárva
    az új rocky viszont tetszett :)

  32. Őszin szólva még most sem vagyok meggyőzve. Ha nem jött volna fel ez a hír, akkor a filmnek az érkezését is elfelejtettem volna, mert olyan szinten minimális izgalmat váltott ki már az első trailer is. Szégyen, hogy egy SW kapcsán ide eljutottam. Maga a film továbbra is olyan elmegy kategóriának tűnik. Ami talán érdekesnek ígérkezhet azok a robotok. A trópusi helyszín is legalább valami újdonság, bár így is ez siralmas fantáziára vall. Szinte semmi idegen, csak emberek… Ez gáz. Ha nem lenne ott a logó, akkor bármilyen random scifinek el lehetne adni. Mintha csak Warst néznék Star nélkül. :S

    S most kövezettek meg, de remélem a főszereplő csajszi nem ezt a nyegle és tőmondatokban beszélő stílust fogja a filmben hozni, mert ez rém idegesítő. Lehet ezt valahol valakik vagánynak gondolták, de ilyet tank / buldózer jellegű izomagyú férfi karaktereknek írnak, míg itt ez egy nőnél még taszítóbb a számomra.

    De ne legyen igazam és remélem majd a decemberberi megtekintés után az elsők között leszek, aki élteti a filmet.

  33. Végre mások is úgy látják mint én (Northop, Platschu). A főszereplő csaj meg tényleg botrányos, egyszerűen semmi pozitívum nincs benne. Ahogy nézem megint lesz egy Han Solo (klón ) is, hogy meg legyen a laza karakter, meg a kötelező Erőhasználó (akit Vader természetesen nem talált meg), plusz az aranyos droid (poén forrásnak). Hát engem nem “rántott be”.

  34. Amire nagyon kíváncsi leszek, hogyan érik el, hogy a történetben fenyegető legyen a Halálcsillag a puszta jelenlétén kívül? Láthatjuk, hogy itt teljesen megépül, de tudjuk, hogy az első harcászati bevetése/tesztelése az Alderaan bolygó elpusztítása volt, ami időben később történik majd. Akkor az új filmben nem is lőnek majd vele?

  35. vissza kell termelni az SW univerzum vétel árat, nekem már nem fogják eladni 3. vagy 4. alkalommal a halálcsillagos storyt, megvárom amíg lesz új normális történet

  36. nulla! semmai sw érzés, pocsék szerplő kasztingal.elképesztő hogy nyomták le majd hogy nem barátok közt tv sorozat szintjére ezt az egészet.

  37. Szerintem ennek nem sok köze van a star warshoz, azt hiszem ráérek megnézni ha kijött a dvd.

  38. Végre ismét Star Wars feeling!

    Ami a VII. epizód előtt (és alatt) minimális szinten sem volt meg, itt újra előjött.

    Érdekes a sztori, és sötét hangulatú a trailer is. Remélem, a film egésze is megmarad ilyennek.
    (Itt kérdezte valaki, mi értelme olyan filmet csinálni, aminek tudjuk a végét? Akkor vajon miért is született a Titanic, az 1492?
    Csak annyit tudni, hogy mi lesz a tervek sorsa, de a szereplőké nem. )

    Ha már szereplők: nekem nincs bajom velük, sőt! Amennyire tartottam tőle, eddig bőven felülmúlják a várakozásaimat.

    Számomra úgy tűnik, hogy amit a VII. epizód megtépázott, azt most a Rogue One helyrehozhatja.
    Engem az sem zavar, ha nem lesz kasszasiker, attól még ez igazi SW-mozi lesz (szemben a botrányos VII. résszel).

    I have a good feeling about this.

  39. Nagyon jó trailer

    Viszont engem is bosszant hogy csak ezen a Han Solo-Luke Skywalker-Darth Vader vonalon mernek mozogni, mindenki ismeri a sztorijukat…

    Ott vannak azok a sztorik amiket a kánonon kívűlre helyeztek, azoktól meg úgy féltek mint a tűztől, mert nem ismeri több száz millió rajongó és nem mertek hozzányúlni, nehogy ne legyen meg az X millió dollárnyi profit, pedig azokból lehetett volna alkotni szabadon (mandalori háboruk, Revan, Malak stb…)

    Pedig nagyon jónak ígérkezik a film, de basszus…

    Az EP7 meg tényleg egy ctrl-c+ctrl-v lett a feeling miatt, ha az EP8 is az lesz akkor én nem nézek többet Star Wars filmet moziban :D

  40. Nem mondjátok komolyan hogy star wars feeling? Na neee. Semmi köze a Star Warshoz. J.J nagyon jól megcsinálta az előző részt, és nagyon jó rendező. szerintem kihozta a maximumot bellőle. Az EPVII után csak bénábbnál benább részek jönnek meg bénább rendezőkkel.

  41. Tony montana te is csak a Lucas-féle új trilógiából ismered a Star Warst, ha szerinted a 7-es számú tákolmány jó. Igazából még azokhoz képest se jó. A Star Wars a ’77 és ’83 között készült 3 db film és semmi más, a többi szar amit megpróbáltak hozzákölteni az nem is létezik, egy igazi SW kedvelő így tekint erre. De lehet, hogy én vagyok az egyetlen igazi SW kedvelő ezen a bolygón.

  42. Felicity Jones miatt akkor is megnézném, ha óriás midikloriánok irányítanák a gungan klónhadsereget, ahol mindenkit Jar Jar Binks-ből klónoztak, és a formaruhájukon hisztis Anakin Skywalker fej látható….

  43. dexike3, szerintem lesz vmi olyasmi, hogy mutatják a Leia hajóját vagy vmi mert C3PO és R2D2 tuti szerepelni fog minden fimben :D

  44. Nagyon remélem, hogy erre is igen sokan beülnek, mert igen komoly hangvételűnek tűnik, remélem siker esetén ezt az ágat is meghagyják és hoznak ki ilyen stílusú filmeket is a jövőben.

  45. Így is úgy is elfognak menni az emberek (én is) , mert kíváncsiak lesznek rá, sose lesz bukta SW filmet csinálni…

  46. Valaki fentebb írta már, de nekem is teljesen birodalom visszavág feelingem van. Az a sziréna, a zene, a látvány, Vader.. fuuu gyerekek. Nagyon remélem, hogy a film is ilyen lesz. Iszonyat várós.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.