20 hozzászólás a “A Kong: Skull Island vírusmarketingje” bejegyzéshez

  1. Király. Valami állatnak a csontváza kivehető, de nem majom az biztos. Vajon mire akartak ezzel utalni?

  2. Kár, hogy néhol túl picik vagy mosottak a betűk, hogy minden szöveget el lehessen olvasni.

  3. am sztem több figura is kivehető, majom t-rex jurassic viziszörnye, sőt én még vélek felfedezni alien és predator vonásokat is :D

  4. Idézem:
    ,,Monarch will be featured in the upcoming
    2017 King Kong film Kong: Skull Island . The extent of its role is unknown, but it is part of a plan to bridge the film with
    Godzilla (2014), creating a shared cinematic universe between Godzilla and Kong leading up to Godzilla vs. Kong in
    2020.”

  5. Godzillát készítik elő, az szerintem is biztos.

    A morse-kódot lefordítottam a tetejéről, de nem jött elő semmilyen rejtélyes szöveg, amit vártam volna, csak annyi, hogy: Discover Skull Island Dot Com , vagyis csak egy honlapcím, de meg lehet nézni, ha valakit érdekel

  6. Szupeer, akkor Kong már a skull island-ben is megküzd valami nagy jurrassic parkos szörnnyel? Akkor mégjobban várom.

  7. Amúgy ez az UV plakát dolgot csinálta már valaki? Mert ha nem, akkor baromira eredeti/kreatív ötlet. Annyira tucat plakátokat, kedvcsinálókat tudnak fabrikálni, hogy már maga az veszi el a kedvem megnézni egy filmet. Hogy már arra sem vették a fáradtságot, hogy egy kis kreatívitást belevigyenek.
    Kapunk egy csomó alulexponált fotót, csili-vili mozgó plakátot, meg az unalmas semmit (a Power Rangers dolog után konkrétan retinaleválást lehet kapni).
    Én üdvözlöm ezt az ötletet.

  8. @Teszi: sötétben világító posztereim voltak már kb. 30 évvel ezelőtt. Alapból színészek arcai voltak rajtuk, de sötétben szörnyfejek világítottak ugyanott. Igaz, nem UV volt, hanem valami zöldesen derengő, fluoreszkáló izé, de az ötlet ugyanez.

  9. Ez az írás van elvileg a poszter alján:
    His mouth is fire; his roar the floodwater; his breath is death. Enlil made him guardian of the Cedar Forest, To frighten off the mortal who would venture there. BUT WHO WOULD VENTURE THERE?

    Azaz:
    Szájából tűz jön, üvöltése árvíz, lehellete a halál. Enlil tette a cédrus erdő őrévé, hogy elüldözze a halandókat, akik a kalandoznak ott. DE KI MERNE OTT KALANDOZNI?

  10. Enlil? Mi közük a suméroknak a Koponya szigethez? A végén még kiderül, hogy King Kong is szittya csávó :D

  11. Hát gyerekorom mély emlékeiből előásva emlékszem, hogy volt anno egy rajzfilmsorozat King Kongról, és abban gebedjek meg, de előjött párszor.. :O

  12. A summér mitológiában van egy Huwawa nevű démon, aki a cédrusliget őrzője, amíg Gilgamesh el nem páholja. Enlil pedig summér isten (is) volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.