14 hozzászólás a “Nem igazán tud elbújni” bejegyzéshez

  1. @totoro: ja, és sajnos spoiler-es, mint a franc, aki teheti lője ki a felénél, vagy ott ahol a festett őslakók jelenete kezdődik!

  2. Engem nem győzött meg a trailer, szokásos felépítés, szokásos fordulatok. Ez is csak egy szokványos látványfilm lesz.

  3. @Csigusz: oké, én kilőttem, szóval csak általánosságban: ezek szerint ez olyan film lesz amin van mit elspoilerezni?
    Mert amúgy én eddig arra számítottam hogy van szép látvány, sőt az első trailer/teaser alapján hangulat is, de ezek szerint itt lesz legalább olyan szinten számításba vehető sztory hogy érdemes magam megkímélni a spoilerektől?

  4. @Huskar:
    nyilván mindenkinek egyéni mérce szerinti, az első hangulatos volt, mutatott a világból, a végén feltűnt Kong, stb.
    a mostani – az én megítélésem szerint – konkrétan ellövi a sztorit, és a fordulatokat (az “x” karakter feltűnése, aki elmondja az “y” dolgot a szigettel kapcsolatosan)
    amikor a megjelenés előtti utolsó (kb 2-3 héttel a bemutató előtti) tréler ilyen szokott lenni azzal nincs gond, ott már minden mindegy alapon puffogtatnak, de egy második előzetesre így kiteríteni a lapokat nekem sok, többet biztos nem is fogok nézni róla.
    kb a BvS-es tréler volt ennyire hangulatgyilkos nekem, ahol a film végi boss-t is lazán mutogatták (direkt nem írom konkrétan, hátha még nem látta valaki)

    @bvr: nyilván ez egy popcorn/látványfilm lesz, de azért ha valamit hagyni akarsz a mozira is én kihagynám a helyedben. nyilván nem lesz díjas a forgatókönyve, de itt eléggé nem rejtetten fedik fel az egészet.

  5. totoro: néha szoktam aludni, sorry. persze szokásos kibaszás, és kinti éjszakai talkshow alatt ment le…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.