9 hozzászólás a “Forog a Pacific Rim: Maelstrom” bejegyzéshez

  1. Az eredeti szereplők nélkül, és egy teljesen tapasztalatlan rendezővel szerintem ez halálra van ítélve. Az első rész sem volt egy kasszasiker, de ez meg eddig úgy néz ki mint valami Straight-to-DVD folytatás.

  2. Edge: Igazad van. Én is így látom. Bevételi szempontból én sem jósolok neki nagy jövőt, persze a film lehet jó, de furcsa így folytatást csinálni. Legalább a szereplők, vagy a rendező maradt volna.

  3. Az elso resz fohosei pont annyira maradtak meg bennem, mint a tegnapi ebedem. Talan pont az uj szereplok/karakterek fogjak kicsit feldobni. Az elso resz annyira nem volt szornyuu, kevesebb nyavajgassal egy jo kis szornyes mozi lehetett volna. Talan majd az uj rendezo ugy fogja erezni, hogy kevesebb siras, es tobb akcio kell.

  4. Előzőben ki volt akire ennyire lehetne emlékezni? A Kreténre stylistolt ruszkikon kívül senki sem ugrik be, pedig gondolom nem rájuk utaltok. A PC nevében betuszkolt kínai/ni**er/homo vonal rettentően megmarad bennem… de tényleg.

  5. En birtam Idris Elbat es Charlie Hun.-t is. Ok szerintem jok voltak, de a legjobbak a szornyek es az oriasrobotok voltak.

  6. Egyik legbugyutabb film volt amit valaha lattam (a Transformersek ehhez kepest Arany Pálma dijas filmek), de el kell ismerni qrva latvanyos film volt.

  7. Nem vágjátok a zsanrát gyerekek, a Pacific rim egy hatalmas film volt a saját kategóriájában, bár a Robot jox-ot nem tudja letaszítani a trónról. :D Várom a másorik részt, és remélem, hogy ennek is Ramin Djawadi szerzi a zenéjét, mert az első rész zenéje istenkirály volt. :)
    Ember irányítású óriás robotokat minden filmbe!!! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.