Oscart a Deadpoolnak!

Vajon hányan olvassák csak a címet el? Szerintem baromira nem kéne neki semmit adni, bár szórakoztató volt, és igazából az alábbi “for your consideration” videót gyártók sem gondolhatták komolyan a témát. Szóval “Deadpoolék” kicsit hülyülnek az Oscar-jelölésre való kampánnyal.

human
írta
2017. 01. 13. 21:58
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Oscart a Deadpoolnak!” bejegyzéshez

  1. Kezd kicsit sok lenni ez a sok hülye reklám. Lassan 1 éve, hogy lement a film de még mindig úgy reklámozzák mintha a világ legjobbja lenne. Poén ide vagy oda az is csak egyszer vagy kétszer működik azóta csak szimpla erőlködés. És ez a marketing rányomhatja a bélyegét a 2. részre is.

  2. Szerintem is nagyon fársztó már. A bemutató előtt is az volt, finoman fogalmazva a film sem volt valami nagy szám, igazán hanyagolhatnák már egy kicsit.

  3. Szerintem meg jó, hogy nem veszik komolyan magukat és hülyéskednek a szart sem érő Oscarral.

  4. Szerintem nagyon jó, hogy mindenbe belefolynak. legalább hallani róluk, nem csak 3 évenként lenyomnak egy filmet :)

  5. Én imádtam ezt a filmet. De nem több egy 8/10-esnél. Ha tényleg kap bármilyen Oscart akkor nagy baj van.

  6. Istenem… Olyan erzes ez, mint amikor a KKP facebook oldalan olvassa az ember, ahogy nyarspolgarok nem ertik a viccet. :D

  7. @Huskar: annyi ótvar film kapott Oscart, hogy az már a Deadpool-ra lenne szégyen, ha megkapná.
    Én akkor hagytam abba az Oscar közvetítések nézését, az Oscar-díjasok számon tartását, amikor A bárányok hallgatnak Oscar-esőt kapott.
    Ez után nincs miről beszélni.

  8. Bigtatanka: te miről beszélsz? Jelenleg egy katonás film sem esélyes Oscarra idén, és jó ideje nem is nyert ilyen film. Most egy meleg fekete srác, egy a múltja bűneivel elfoglalt férfi és egy daloló szerelmespár az esélyes idén.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.