Jack Nicholson visszatér a Toni Erdmann-remakeben

2010 óta nem láttuk az öreget filmben, de ezzel a projekttel kicsalogatják a barlangjából. Az eredeti idén oscar-jelölt a legjobb külföldi filmek kategóriájában, és ha jól olvasom, akkor nem véletlenül. Egy apa- lánya kapcsolatról szól, méghozzá elég abszurdan. A jogokat pedig a Paramount vásárolta fel, és Nicholson karakterének lányát Kristen Wiig alakítaná.

Író és rendező még nincs.

jack-nickelson-kristin-wiig-tony-erdmann-remake

6 hozzászólás a “Jack Nicholson visszatér a Toni Erdmann-remakeben” bejegyzéshez

  1. Ott az eredeti, minek a remake, lol?

    Egyébként a remakeből egy teljesen más film lesz, hiszen (remélem ez nem számít spoilernek) az eredetiben az apa-lánya kapcsolaton kívül ad az egész hangulatnak egy óriási pluszt az, hogy Bukarestben játszódik a cselekmény nagy része, és amit látunk a román környezetből, illetve fővárosból az szerintem valami zseniális (és egészen pontos). Csak egy példa, amikor a csili-vili üveg irodaépület teraszáról lenéznek és a szomszéd udvaron lerobbant ház és cigány gyerekek futkorásznak az úton, pontosan így van, Bukarest a hihetetlen ambivalenciák városa.

    De az biztos, hogy Nicholsont jó lenne filmekben látni még, és van még pár nagy öreg.

  2. Szóval 2010 óta nem forgatott az öreg, de most Oscarra jelöltek egy filmet, aminek a remake-jében visszatér. Csak gratulálni tudok. Remélem, nem kezdi ugyanazt tolni, mint DeNiro. Bár ha belegondolok, tulajdonképpen szarok rá :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.