The Beguiled-előzetes: Sofia Coppola új filmje

1864-ben játszódik, amikor az egyik lányiskola közelében találnak a tanulók egy sebesült katonát. Beviszik a házukba és ápolják, de mivel Colin Farrellről van szó, így páran elkezdenek jobban érdeklődni iránta. Aztán furcsa fordulatot vesz a film.

csajok

Farrell mellett Nicole Kidman, Kirsten Dunst (Melancholia) és Elle Fanning (The Neon Demon, Super 8) tűnik fel a filmben. Lássuk azt a trailert.

human
írta
2017. 02. 09. 03:08
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “The Beguiled-előzetes: Sofia Coppola új filmje” bejegyzéshez

  1. Kíváncsi vagyok, nagyon hangulatos és szexinek is tűnik, a színészgárda meg mindenképp megér egy megtekintést. Csak akkor szoktam Sofia Coppolától filmet nézni, ha az alaptéma érdekel, de viszont akkor tetszik is, szóval várós.

  2. Én megnéztem volna azt a feldolgozását is, amiben egy 200 kilós, pattanásos hájpacnit találnak, és ott hagyják az árokban.

  3. Éppen tegnap néztem Coppolától a Marie Antoinettet (már nem elsőre) és most pont jól jönne egy következő Coppola. Már várom.
    Sajátos hangulatú filmjei vannak, imádom őket.

  4. Hu, ez a szinopszis nagyon ismeros. Gyorsan csekkoltam: jol emlekeztem, ebbol mar volt egy film a ’70-es evekben Clint Eastwooddal, meg a cime is ugyanez volt.

  5. Ha jól láttam vhol egy interjú részletet (nem biztos, hogy igen) akkor ez most viszont a nők szemszögéből lesz, de ja remake

  6. Szerencsétlen Fanning épp csak nagykorú lett, és már küldik be a szexjelenetet vele. :D A stúdiókban már alig várták!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.