18 hozzászólás a “Batman lenyom mindenkit” bejegyzéshez

  1. Apró (képregényes) túlzásoktól eltekintve, ez a jelenet tényleg nagyon rendben van :) Érdekes, hogy az álomjelenet bunyója mennyire erőltetett, meg gagyi, ez meg milyen csúcs… mindkettő ugyanabban a filmen.

  2. :DD ezzel is baromi jó jelenet
    imádom ezt a számot, jó lett a lego batman album is, Batgirl zenéje is ilyen “egésznapdúdolós” amíg idegrohamot nem kap az ember vagy a családja

  3. Az álomjelenet egyáltalán nem gagyi. Sőt remekül megkoreografált jelenet. Az emberek sajnos nem tudnak gondolkodni, így nem esik le nekik, hogy azért nem lövik szét egyből Batmant mert Superman azt mondta nekik hogy sértetlenül vigyék oda neki.

  4. Huskar
    Pedig nem is erről van szó. Mindenki láthatta, hogy a statiszták várják, hogy valaki leüsse őket, és másodpercekig nem csinálnak semmit.

  5. A sivatagi bunyó tényleg gagyi volt de amúgy meg nagyon epic a Superman rész :-)
    Viszont a raktárházas bunyó über brutál.

  6. 4. Puffin. Öhm nem. Nézd meg és láthatod, hogy harcolnak azért tud fél percig egyesével menni egy katona Batsyra.

  7. Megnéztem. Nem akarták lelőni, az oké, de ketten is csak állnak több másodpercig, mint a bálám szamara, felemelve a puskát, aztán leeresztve. Vagy Superman választott szuperbéna katonákat, vagy a jelenet az.

  8. Igen, az álomjelenet sajnos tele van ütésre várakozó statisztával. Sajna az döcögős egy kicsit. Meg amikor ketten lefogják batmant ő pedig szabadulna, akkor is látszik, hogy ez egy betanult mozdulatsor, ahol mindenki várja a következő lépést.

    De mindegy is, nem erről szól a poszt. A fenti bunyó epic.

  9. Jay Oliva (az animációsok rendezője) rajzolta az akciójelenetekhez a storyboardot BvS és a WW esetében. Imádom a BvS-t de a Knightmare jelenetben tényleg döcögnek a katonák (a paradémonok viszont f*szák) , de remélem lesz alkalmuk jóvátenni még jelenetekkel ebből a megakadályozandó jövőből.

  10. Egyetértek.

    A raktárházas bunyó messze jobb volt mint a hónapokon át beharangozott titáni összecsapás Batman és Superman között.

    Masszív Arkham Asylum/City/Knight érzésem lett a nézése közben. “Egyszerű” de mégis látványos összecsapás.

  11. Azért a koreográfia itt is néhol olyan esetlenül dzsekicsenes :) Lehet érezni, ahogy ki vannak számolva az ütések, ritmusra, felváltva mozognak az emberek.

  12. Egyébként mikor is jön a Dzsásztisz Líg? Októberben vagy novemberben? Lassan nem trailert kellene már mutogatniuk? Vagy egy teasert legalább? Erről tudni valamit? Mikor jön már valami?

  13. @Superman:
    Szerintem az túl közel van a WW premierhez, nem kell hogy akkor azzal foglalkozzanak az emberek hogy mivan a JL előzetesben, ha mostanában benyomják addig lecseng…és utána később jöhet vmi az SDCC-n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.