Fejlemények a Godzilla: King of the Monsters kapcsán

A pár éve látott Godzilla folytatása lenne, avagy a gritty realistábbat folytatná. Elvileg már a Kong: Skull Island végén lesz egy stáblista utáni jelenet, ami a Godzilla 2 buttonja. Rövid összekötő aprósága, ahogy a Marvel szokta, hiszen itt is valami univerzum, Monster Universe épül.

A folytatás egyik szereplője Millie Bobby Brown (Eleven a Stranger Thingsben), az apját pedig Kyle Chandler fogja alakítani. A történetről még semmit sem tudni.

És ha már Skull Island, akkor ebbe a posztba beletolom a legújabb ígykészültet, ami az IMAX-ban való nézésre próbálja rávenni a népeket, miközben jeleneteket mutat a filmből és arcok beszélnek a kamerába. Ez a tovább mögött nézhető.

13 hozzászólás a “Fejlemények a Godzilla: King of the Monsters kapcsán” bejegyzéshez

  1. Vajon hozzánk is eljut IMAXbe?

    Amúgy vicces ez a szörnyuniverzum dolog. Régen is összeeresztettek legendás monstereket, mégsem kellett hozzá univerzum. Az ember tudta, hogy volt annyi, hogy Godzilla vagy King Kong, aztán csatába küldték külön vagy egymás ellen. De itt úgy látszik már nem bíznak a néző memóriájában. 2-3 év eltéréssel készülő filmeknek már univerzum kell, mert nem esik le, hogy az a szörny, aki előzőleg volt, az van most is. Komolyan, azért ennyire nem nézzék madárnak az embert.

  2. Örülök, hogy Kyle Chandler egyre többet tűnik fel a vásznon. A Friday Night Lightsban bebizonyította, hogy marha nagy színész. Nem vagyok benne biztos, hogy minden szerep jól állna neki, de a saját körében zseniális.

  3. “már nem bíznak a néző memóriájában.”

    Ne is bízzanak egy olyan világban, ahol az okostelefonok okosabbak a gazdájuk nagy részénél.

  4. Mivel az előző hír több napos, így jó eséllyel oda nem kapok választ, így felteszem újra:
    A filmet megéri IMAXben nézni, mármint ténylegesen forgott olyan technikával vagy konvertált parasztvakítás lesz???
    Köszi.

  5. @KingThanos: Van ez az állapot is sajnos, de úgy gondolom azért a kollektív intelligenciaszint azért magasabban van. Legalábbis bízom benne.

  6. Teljesen megéri Imax-ben nézni. Attól, hogy konvertált Imax még mindig kurvajó a kép- és hangminősége. Mellesleg az ország legnagyobb vásznaján láthatod ezt az óriás dögöt. Kell ennél jobb?

  7. Huskar ha tehetném én is Imax-ben nézném.nem vagyok pesti.
    3 Imax élményem eddig:Titánok haragja,Interstellar,MoS

  8. Köszi a válaszokat, akkor még alszom rá párat, de utoljára épp az előző Godzillát néztem ott, szóval lehet így is adok egy esélyt a nagy szörnyeknek nagy vásznon – bár nyilván másabb ha eleve abban rögzítik.

  9. Ha nem IMAX kamerákkal forgatták, felesleges ott nézni. Nagyobb a vászon, oké, de többet nem tud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.