BvS Z

A Batman v Superman végső harca nézhető meg Dragon Ball hangeffektekkel. Ez valami rohadt jó.

Backup:

30 hozzászólás a “BvS Z” bejegyzéshez

  1. Zseniális a cucc :D Kár hogy nem találtak jobb filmet erre, nem szivesen nézek bele újra ebbe a filmbe :D

  2. Pedig a BvS pont a hangeffektekben volt talán kiemelkedő. Nekem legalább is sokat hozzátett az élményhez.

  3. Hát igen, ezerszer jobban beleéltem magam
    De csak japán hangokkal működik. Az amerikai DB szinkronnal nem lenne ennyire jó, az inkább Dubstep

  4. Mar el is feledkeztem errol. Nalam egeszen idaig okes volt a film, de itt teljesen osszeomlott szamomra. Amikor lezert lo a majom a szemebol meg a szajabol az meg ok, elvegre Superman is a szemebol lovi, valahonnan loni kell. De amikor mar az van hogy egyhelyben all, befeszit es mindenhonnan lezer jon a testebol mint valami nagy buborek, az teljesen ertelmetlen. Ocsemmel neztuk, itt mar rohogtunk rajta, olyan volt mintha valami parodia lenne. A Man of Steelben a fogonosz fel volt epeitve, itt meg mit kapunk? A semmibol elohuznak egy nagy orjongo majmot, ami nulla motivacioval rombol es mindenhonnan lezer jon belole, wtf

  5. ez adta magát. a man of steel és a bvs harcjelenetei is egy az egyben olyan hatást keltenek nekem, mint egy dbz játék. és hát ja, ezt nem bóknak szánom. igen, tényleg röhej, nem csak az emlékeim csaltak:DD a király dbz zenével és hangokkal sokkal emészthetőbb.

  6. “A semmibol elohuznak egy nagy orjongo majmot, ami nulla motivacioval rombol es mindenhonnan lezer jon belole, wtf”

    :-D szóval Doomsdayból hiányoltad a motivációt? Gratulálok!

    Megsugom Doomsday csak pusztit és rombol,nincs tudata!
    Doomsday-t arra teremtették,hogy minden kryptoni életformát elpusztítson ezért a korábbi hősökkel vívott harcaival ellentétben Superman nem menekülhet előle addig míg valamelyik el nem pusztul.
    Imádom mikor ilyen tudatlan emberek szarozzák a filmet.. :-D

  7. Haters gonna hate! +1
    eltelt egy év, nem érdemes magyarázni mi miért van, akit igazán érdekelt az már rég átbeszélte valakivel, értékeljétek jobban az időtöket mert az élet rövid :D
    A videóhoz annyit, hogy poénnak tényleg jó volt, meg visszahozott pár emléket, de hálásabb vagyok az eredetiért :) a WW-s belépő pl a csengőhangom és emiatt akárhányszor újranézem a filmet ennél a résznél a kutyám izgalomba jön :D

  8. Miért hiszi bárki is, hogy Doomsday a főgonosz a filmben? Az egyértelműen Lex Luthor volt, Doomsday pedig csak egy “agyatlan” fegyver a kezében. Szóval nem is értem miért várnak egyesek sokoldalú személyiséget tőle.
    Ez olyan mintha a Superman I. filmben a rakétától, amit Luthor kilőtt Kaliforniára várnátok, hogy komoly kidolgozott karakter legyen. És csak mert a rakétával “küzdött meg” Superman nem jelenti azt, hogy a rakéta volt a főgonosz. ;)
    És képregény ismeret sem kell ahhoz, hogy egyértelmű legyen, hogy Doomsday csak egy két lábon járó pusztítógép, egy fegyver volt a filmben.

  9. Amúgy, ha Luthor volt az igazi főfa$z, akkor még gázabb a kép. Az egy igazi bűn volt, amit azzal a karakterrel műveltek a filmben.

  10. Ez a DBZ-s hang kiemeli, hogy mekkora egy bullshit volt az egész harc. Batman szart se ért, Wonder Woman rohadtul kilóg, Superman önfeláldozása meg fájdalmasan klisés és gyenge. Oké, hogy a Marvelnél nem gondolják komolyan a dolgokat, de itt meg a ló túlsó oldalán vannak. Totálisan nevetséges.

  11. 12. Huskar
    “11. Play: Ezt te sem gondoltad komolyan…”

    szóval minden ami a képregényben van az jó, és bármit amit képregényből készítenek hű adaptálással, az jó lesz. aha

  12. ez jó, már a man of steel-nél is érezhető volt a levegőben való adok-kapok ütéseknél a dragon ball feeling, de így hang effektekkel ez még durvább :D

  13. Szerintem a mozis változat értelmetlen volt (mert hiányzott belőle az ami érthetővé tette), viszont az Extended szerintem kellően jó volt (okés voltak gáz momentumok benne, de kb majdnem mindegyik képregény adaptációban voltak gáz momentumok, amit eddig láttam). Ezt a zenét meg kb bármelyik szuperhősös film alá lehetne vágni. Nem értem, miért fáj sokaknak ez a film jobban, mint az Captain America 3, Avangers 2 stb… lehetne sorolni. A Suicidet is porig alázzák, és nem mondom, hogy nincs igazuk, mert tényleg szar volt, csak ha meg azt veszem, hogy ezzel párhuzamosan más szintén tényleg szar filmek (és most még mindig a képregény adaptációkról van szó) felé meg a többség elnézően tekint, akkor igazából komolytalanná válik ezen többség véleménye és az egy hülye százat csinál elgondolás lép életbe.

    Viccesnek vicces volt, bár én sose voltam nagy DB fan, szóval nekem semmi plusz élményt nem adott ez, egynek elment a vicces videók között…

  14. Superman!
    Az általad leírtak mikor derülnei ki a filmben Doomsdayről? Egyáltalán elhangzik ez a név a filmben?

  15. Nova

    -An ancient Kryptonian deformity,blood of my blood,born to destroy you!
    -Your Doomsday!

  16. Ez a legjobb dolog ami azzal a gyenge filmmel történhetett bar egy jó Kamehameha azert hiányzott.

  17. A filmet szeretem, de ezt a kis videót ezekkel a hangefektekkel nem bírtam végig nézni. Nagyon szar. Bár én mindig is utáltam a dragonballt.

  18. Amerika Kapitány repülőtéri bunyó alá is illene, bár azt még ez sem tennél élvezetesebbé.

  19. @Yo-Ker

    A Kong Skull Island alatt még nem fikáztad az amerika kapitányt.
    Csak gondoltam megemlítem, hátha kihagytad a listáról.

  20. @lamademon
    Valahol azt is kell…mindenhol a BvS filmet ócsárolják én csak árral szemben úszok. Mi a baj ezzel? Egy filmet kifigurázó cím alatt nem trendi másik filmet kifigurázni?
    Kong poszt alatt minek is fikáznám,hisz nincs semmi kapcsolat. Kong alatt majd Godzillát gondoltam lehúzni, de ez még nem fix. Talán még a Pacific Rimet olthatnám ott,bár azzal csak a szereplők mérete miatt tudok párhuzamot vonni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.