Rough Night-előzetes: ScarJo és a halott sztripper

A Broad City írójától és a Sony stúdiótól, méghozzá Lucia Aniello rendezésében. A történet annyi, hogy pár egyetemi jóbarát egy lánybúcsún megöl egy férfisztrippert. A zsaruk kihívása helyett valami más kaland fog elindulni ebből.

A problémám, hogy a készítők miatt tuti jók lesznek a párbeszédek, de ez sem filmnek néz ki, hanem egy sorozatnak azokkal a kiegyenlítetten bevilágított díszletekkel és valószínűleg sok rögtönzéssel.

A videó a tovább mögött.

human
írta
2017. 03. 08. 21:39
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Rough Night-előzetes: ScarJo és a halott sztripper” bejegyzéshez

  1. Szóval a Very Bad Things női remake, kicsit Szellemirtók 2016 utánérzéssel. Garantált szórakozás.

  2. Ezt a rakás idegesítő, harsány, buta picsát.Johansont sem nagyon értettem soha, szemmel láthatóan (és szakmabéliek szerint is) irtó sötét, szépnek sem szép, színésznek sem színész…

  3. Klisés f*stenger, amiben a heppiendet valószínűleg az jelenti, hogy megúsznak egy gondatlanságból elkövetett emberölést. És még csak nem is vicces.

  4. a dope chick miért szagolgatja a hónalját? rosszul vagyok a dolgoktól, amiket a női vígjátékok trailereiben látok. :(

  5. Héh , és mennyire igazam lett.
    Trash. De hát ki kell szolgálni ezt az igényt is. Sajnos.

  6. Pff. Na mindegy, trailert inkább nem is véleményezem…fura, Kate McKinnont amennyire bírom SNL-ben (általában) itt kb pont ugyanannyira irritál. Nem kéne erőltetni őt filmekbe.

  7. Ezek a mai vígjátékok annyira egyformák és semmilyenek. Esküszöm basszus egy 1964-es Jack Lemmon komédián sokkal jobban szórakozok mint ezeken. Persze azt a 2 jó poént ami van a filmben el is lövik a trailerben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.