Forog a Black Panther

Délkoreában készül valami durva autós akciójelenet, aminek a helyszínén fotóztak páran. Mivel a Civil Warban annyira unalmas karakter volt, így ez az a Marvel film, amit kicsit sem várok. Viszont aki ezzel nincs így, annak nyomás a linkre.

18 hozzászólás a “Forog a Black Panther” bejegyzéshez

  1. Unalmas volt human? Az egyik legjobb karakter volt! Legalábbis én imádtam minden megmozdulását.

  2. a karaktere tényleg uncsi volt, viszont az akciókban lévő megmozdulásai nekem is bejöttek, nagyon el voltak találva szerintem ezek a hangtalan ungrások és kecsesebb mozdulatok

  3. @human az 1. kommentedre valo reagalas miatt muszaj vagyok irni, lehet csak szamomra van igy de eszrevettem hogy egyre gyakrabban fordul elo, hogy aki nem ert veled egyet, vagy valamit mashogy gondol, azzal flegma vagy, vagy ugy reagalsz, ahogy nem illik, mint az oldal fonokenek nem szabadna ilyet csinalnod, na de ez csak egy velemeny. Neha ugy erzem 20 evesnel nem lehetsz tobb, de gondolom nem igy van.
    Amugy meg az egesz civil war unalmas volt, de szomomra sem volt olyan rossz black panther.

  4. @egyfilmnezo

    Pláne, hogy az egész film gerincét alkotó széthúzás totál súlytalan volt. A reptéri “ütközet” totál érdektelen csir-csur bim-bum. Senki nem hitte el, hogy kárt tenne egymásban bármelyik fél.

  5. A civil warban meg se próbálták érdekessé tenni mert nem az volt a funkciója … sőt én pont leszartam, h van olyan karakter vagy film h fekete párduc… amíg meg nem láttam a civil warban, nah onnantól várom a filmet :)

  6. egyik fél sem azért ment oda hogy kárt tegyen egymásban, az egyik menekülni, a másik elfogni akart… de nem gond kössünk csak bele a semmibe nyugodtan.

  7. Nekem abban kb mindenki unalmas volt így viszont legalább a cicamozgásával egy picit elszórakoztatott BP, de annyira nem, hogy érdekeljen a külön filmje.
    Amúgy a Spiderman film kapta a maszkos poént a Suicide Squadból, a BP meg a luxus autós rátapadást? XD trolololo

  8. ne már, egyik legjobb karakter. legalábbis egyelőre, amíg új. a többiek már unalmasak, szóval engem most ez a Párduc, és Pókember érdekel főleg.

  9. @A Próféta

    Baromira sajnálom, hogy nem lehet likeolni a kommenteket, mert szinte bármelyik Marvel Studios produktum iránti elfogultságom ellenére a tiéd vezet.

  10. @egyfilmnezo: Miutan Roli kommentje eleve a “hulyeseget beszelsz, mert nem azt gondolod amit en” szinten mozgott, oruljon szerintem, hogy csak ennyi reakciot kapott.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.