Watchmen animációs filmként?

Sajnos nem lehet annyira rápörögni, egyrészt ha jobban utánanézünk, akkor kiderül: csak tervekről van szó, a Warner szeretne R besorolású animációs filmeket és nézik miből lehetne, nem tényleges berendelésről. Másodszor pedig egyenesen videóra szánják, nem moziba.

Plusz nem tudom, hogy miképp nyúlhatnának hozzá pont a Watchmenhez. Mármint persze adaptálhatatlan, de amit mégis ki lehet belőle hozni, azt talán Snyder meg is tette az egyik jobb filmjében. Szóval max az szólhat emellett, hogy elvileg “in an animation style that mirrors the source material”, ami azt jelenti, hogy a képregények rajzstílusában csinálnák meg. A lényeg, hogy ne írjanak bele olyan pluszt, mint a Killing Joke-ba tették

human
írta
2017. 04. 14. 04:10
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Watchmen animációs filmként?” bejegyzéshez

  1. Nem, a Watchment olvasni kell. Snyder filmje jó volt, de olyan sokminden kimaradt belőle…

  2. Ja én is úgy tudom, hogy nagyon sok lényeges dolog kimaradt belőle, persze ennek ellenére az a film isteni.

  3. Én nem olvastam, de Snyder filmje nem pont azért olyan amilyen, mert képileg szinte egy az egyben másolta a képregényt? Egyedül a finálé változott.

  4. Play: masolta a kepregeny _egy reszet_. A tobbi reszet azert nem, mert:
    – nem lehetett volna filmre vinni sehogy
    – a kepregeny ismerete nelkul nem lehetett volna eszrevenni
    A film jo, ezt lehetett kihozni a kepregenybol vaszonra. A kepregeny jobb, mert az olyan durvan dolgozik a mufaj nyujtotta eszkozokkel, hogy tobbedszeri ujraolvasas utan is vannak benne dolgok, amiket elotte nem latott meg az ember.

  5. De hol lehet egyáltalán magyarországon ilyet kapni,úgy értem egy olyan rendes kiadást ami olyan vastag mint egy könyv?Csak azért kérdezem,mert innen onnan hozzájutottam egy két darabhoz,de újságárusnál még nem találkoztam ilyennel…

  6. nem értelek, itthon is megjelent asszem 3 kötetben, szóval nem szabdalták szét túlzottan.

  7. Így igaz. Nekem is megvan a 3 részes “füzet”. A legjobb képregény adaptáció pont azért mert kb. képről-képre követi a film.

  8. Akit a képregény érdekel, azoknak érdekes lehet: van egy “mozgóképes” verzió, képről képre az eredeti print-en végigmennek, narrációval, és azt hiszem pár helyen animálva, gondolom azt amit lehetetett. A filmmel egyidőben futottam bele, azóta is a listán van, ha a narráció jó, akkor még jobb is lehet, mint olvasni papíron.

    Címe:
    Watchmen (2008) – a film 2009-es, és elvileg “The Complete Motion Comic” alcímmel található meg:

    http://www.imdb.com/title/tt1322240/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.