Nerd Crew Episode 4: The Last Jedi Trailer Breakdown and Analysis!

Az a Marvel oltás rögtön az elején a Nerd Coffin résznél. Beszarok. Amikor azt hiszem, hogy a RedLetterMedia végzett a pénzért készülő fake podcastok oltásával, akkor befut a The Last Jedi trailere, és erre fel akkorát dobnak, mint az elején tették. Az új adás a tovább mögött.

Bertmarch kommentje is baromi jó a videó alatt:

I look forward to the next fifty, sixty installments of the Star Wars franchise. Imagine it: the year is 2048 and every year there’ve been Star Wars after Star Wars films released. The actors are all CGI now, the scores are generated by computer programs meant to emulate John Williams, the whole process has been completely automated. Truly a glorious future to consider.

human
írta
2017. 04. 16. 20:10
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Nerd Crew Episode 4: The Last Jedi Trailer Breakdown and Analysis!” bejegyzéshez

  1. Atya Isten, el se hiszem, hogy végig bírtam nézni. Ez most komolyan valaki szerint vicces? 3 gyökér összeült és nem beszélt lószarról sem. De legalább poénosak lennének de csak 3 gyps. Persze lehet én nem szívtam eleget hogy megértsem ennek az egésznek a lényegét. :D

  2. kár, hogy csak decemberben fogom megnézni, mozi után. na sebaj, szívok egy kis gyépésség-viccessétevő szert csak úgy magában. beleszívom az agyamba az egész szart. így, hogy bár nem néztem meg, azért nagyon tetszett, adok rá egy 10/10-et. bár nem volt olyan jó, mint az előző rész, amire 10/8-at adtam.

  3. Sose nyomd fullba a kretént… Értem, hogy hova vezetne ez az egész, értem a humor értékét, valamint, hogy mennyire szarkasztikus akar lenni, de kretén módjára csinálják és inkább erőltetett, mint vicces. Nem bírtam végignézni :S

  4. De jó, hogy elcsábultam, és megnéztem, mert tényleg nincs benne egy deka spoiler sem, (az egyik poén, hogy kb. egy szó nem esik benne a trailer tartalmáról :) ), viszont ezen az epizódon derültem eddig a legtöbbet. :)

  5. Akik felettem attól tartanak, hogy csak az ő humorérzékük lenne szar és nem értik, más hogy képes ezen röhögni:

    Ez az egész paródiasorozat, amit csinálnak kb 1000x viccesebb, ha az ember látta már azokat a lélektelen “nerd show”-kat, amiket parodizálnak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.