Ma meg Disney dátumok: Indiana Jones, Lion King, Star Wars IX

Hivatalosan is májusra költözik a Star Wars, mivel az Episode IX 2019 május 24-én fog érkezni majd. Az Indiana Jones 5. részét, amit Spielbergék terveznek már egy ideje 2019 júliusáról áttolták 2020 júliusára. Mindezt úgy, hogy Ford elvileg szerepelni fog benne! A Wreck it Ralph 2 is csúszik fél éve, 2018 november 21-én kerül majd a mozikba.

Még nincs vége, pedig csak a nagyobb dátumokkal foglalkozok, hiszen a Wrinkle In Time hiába hype, 1 hónappal korábbi bemutató az semmi. Szóval jöhet a Lion King, a Favreau keze alatt készülő “élőszereplős” változat 2019 július 19-én kerül a mozikba. 25 évvel a rajzfilm után. Nem mellesleg Seth Rogen és Billy Eichner Pumba és Timon hangja.

A Forzen 2 pedig 2019 november 27-én.

12 hozzászólás a “Ma meg Disney dátumok: Indiana Jones, Lion King, Star Wars IX” bejegyzéshez

  1. elvileg szerepelni fog… gyakorlatilag meg közel 80 éves lesz. én szurkolok fordnak, de az nagyon lutri. minta csak azt várná a disney, hogy mikor teszi le ford a kanalat
    az oroszlánkirályt meg fogalmam sincs hogy tervezik élö szereplösre. animált oroszlánokkal? abban mi a nagy szám?

  2. arra az Indi 5 filmre senki se vegye még meg a jegyét jóelőre. Szerintem nem lesz abból semmi.

  3. “Hivatalosan is májusra költözik a Star Wars, mivel az Episode IX 2019 május 24-én fog érkezni majd.”

    Aha…várjuk ki a végét….

  4. Az Oroszlánkirályt mégis hogy gondolták, a mai napig nem tudom felfogni. Értem én hogy pénz pénz pénz, de vannak olyan filmek, amik egyszerűen érinthetetlenek, és az Oroszlánkirály az.

  5. Dzsungel könyve, Szépség és szörnyeteg… nem is értem a meglepődést, nyilvánvaló, hogy most ezekről a klasszikusokról nyúznak majd le még egy bőrt a következő években. ráadásul a Dzsungel könyve még jó is volt, szóval felőlem.

  6. dragon1986: Azzal nincs is baj. Inkább azon akadtam meg, hogy eszembe sem jutott ő, mint Pumba. De jobban belegondolva illik a karakterhez.

  7. Az Indy 5 halogatásával a készítôk két legyet ütnek egy csapásra, mert így Harrison Ford is benne lesz majd, meg a megtalálandó ereklyén se kell sokat agyalniuk, ô lesz az! :)

  8. Szerintem a dzsungel könyve állatai is gyönyörűen voltak animálva, az oroszlánkirályt is megfogják. Csak ott az egész animált lesz emberi szereplő nélkül.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.