Lehet jó lesz a World War Z folytatása

Úgy tűnik fogy David Fincher kreditje, szóval lehetséges, hogy elvállal egy 100%-os blockbustert. Még nem írt alá, de a Variety szerint nagyon közel van hozzá, hogy ő rendezze a World War Z folytatását. A főszereplő továbbra is Brad Pitt lenne, szóval ez lenne a 4. közös filmjük. Az eddigi lista ugye olyan klasszikusokat tartalmaz, mint a Seven és a Fight Club, sőt, nekem a Bejamin Button is tetszett.

A történetről még semmit sem tudni, és csak 2018 elején forgatnák.

14 hozzászólás a “Lehet jó lesz a World War Z folytatása” bejegyzéshez

  1. Persze mert nem akar zombi univerzumot építeni a Zombieland és Walking Dead közreműködésével :D

  2. Megnéznék egy részt a terjedésről, mert a különböző országokban történt dolgokat (pl. a hajós fejezetet), hiszen a könyv is sokkal vaskosabb sztori volt, mint az a vézna szelet, amit filmként kaptunk, de ha már megint prit körül forog majd a világ, akkor veszett fejsze nyele, bármilyen is a rendező.

  3. Az első reszt 10 percig bírtam. Brad sokoldalú arc játékát azota sem feledtem.

  4. Nem volt rossz az első, talán csak a finálé volt halovány. (Talán jobb lett volna az orosz (magyar) zombi-apokalipszis a végére.

    DE

    egy Fincher kaliberű rendező, ha szabad kezet kap, akkor egy zseniális film is lehet a vége. Szóval, hajrá!

  5. Ahh hátha továbbra is Pitt-tel megyünk, akkor már engem sem érdekel. Pedig már szerintem így az első rész után meglehetne merészelni a könyv áldokufilmként adaptálását. Tényleg mindenfelé világszerte, kisebb nevekkel.

  6. Hát én úgy ültem be a moziba,hogy “Z világháború” aztán kaptam egy “Z teadélutánt”. A Walking Dead leggyengébb/legunalmasabb részében több a zombi gyilok mint ebben a filmben.

  7. Nem volt rossz de kitünő sem.Egy zombi film basszon már oda,ez egy kicsit lightos volt.Oké,hogy pg 13 de akkor a kövi legyen R rated és trancsírozzanak xD

  8. A zseniális könyv elolvasása után néztem meg a filmet. Ezt a hulladékot nem kívánom senkinek, hogy végig szenvedje. És még folytatják is? Tegyék, én nem vagyok kíváncsi rá.

  9. Fincher és a PG 13-as zombifilm? Kösz nem. Inkább csináljon valamit, ahol nincs megkötve a keze.

  10. Sőt?! A Benjamin Button simán a legjobb romantikus dráma evör. Persze nyilván ténylegesen az, de ott van a legjobbak között.

  11. Hangyákként hömpölygő zombitömeg? Vér nélküli zombifilm? Amikor megláttam az első részt csak az jutott az eszembe,hogy: “Ez meg mi a retkes sz@r?” Szóval köszi,de NEM! Nem kérek belőle! ha a Disney “horror-t kezdene csinálni,na az kb. ilyen lenne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.