Tényleg jön a Sebezhetetlen folytatása

M. Night Shyamalan jól átgondolta a karrierjét pár éve, és a Visit plusz a Split sikere után végre folytatja az Unbreakable-t is, ami máig az egyik legjobb képregényfilm.

A címe Glass lesz, Bruce Willis és Samuel L. Jackson visszatér. Sőt, ugye a Split is hivatalosan ebben az ezennel Shyamalan-univerzumnak csúfolt világban helyezkedik el, szóval onnan is várható valaki. Az író rendező nagyon arra törekedett, hogy a két film egy trilógiává álljon össze a végén. Elvileg Kevin Wendle Crumb (akit a Splitban McAvoy alakított) eredetileg szerepelt az Unbreakable forgatókönyvében is.

2019 január 19-én nézhetjük majd.

22 hozzászólás a “Tényleg jön a Sebezhetetlen folytatása” bejegyzéshez

  1. Soha nem hittem volna, hogy azt fogom mondani k*rvára várok egy Shymamalan filmet.

  2. A Sebezhetetlen az egyik kedvenc filmem, kicsit lassu a tempoja, de az egyik legjobb thriller szvsz. Moziban lattam meg, iskola helyett inkabb a moziba mentem xD

  3. Kétségtelen, hogy csinált pár gyengébb, vagy vállalhatatlan filmet, ezekből is kiemelkedik az After Earth, de szerintem inkább csak hullámzó. A lány a vizben -ig hibátlan. Sokan ekézik a falut (nem tudom miért), nekem az egyik kedvencem. A léghajlitó meg nem az én műfajom nem szólok bele (más kérdés, hogy kb senkinek sem műfaja;)) Viszont a látogatás korrekt, max tőle kevés nekem. Cserébe ott a Wayward Pines első évada, amivel szerintem már rég visszaült a trónra. A sebezhetetlen pont nincs nálam az első háromban, de azért várós!

  4. uhh, a Split végén azután a jelenet után még vagy fél óráig vigyorogtam. Sebezhetetlen marha jó film volt, erre az a cameo nekem teljesen váratlanul jött.
    én már most várom ezt a filmet, minden előzetes nélkül :D

  5. Split után megnéztem másnap az Unbreakable-t, és megállapítottam, hogy a két kedvenc “képregény” filmem ez a kettő film.

  6. A sebezhetetlen még 50 év múlva is hibátlan mozi lesz. A legjobb Shyamalan rendezés. Én örülök, hogy összehozzák ezt a keveredést a Splittel, mert már anno arra gondoltam, hogy ki lehet az, aki összeméri az erejét David Dunn-nal. Hát itt a lehetőség. Meg az is bíztató, hogy Shyamalan az elmúlt két hónapban folyamatosan írt, tehát megszállta az ihlet erősen. Nem csak az volt, hogy foltozgatott valamit, hanem gőzerővel írta a cuccot. :D

  7. Hát szerintem nem lesz 50 év múlva hibátlan mozi, mert már most sem az. Egy éve néztem meg kb. és nem értettem a hype-ot körülötte. Egy ügyesen építkező, de katarzis mentes film, kiszámíthatatlan csattanóval, ami még fura is. Nem bántani akarom a filmet, csak szerintem nem több egy 7/10-nél.

  8. “kiszámíthatatlan csattanóval” de, ha kiszámoltad volna, akkor az lenne a baj? :D

  9. k.karas: ízlések és pofonok. Szerintem még most is hibátlan mozi. Nem egyetértenünk kell, csak megjegyeztem, hogy én így látom. Sok más filmrajongó társsal egyetemben. Neked nem annyira tetszik, ez van.

  10. furcsa, de nekem ez a film nem ütött egyáltalán. Olyan semmilyen volt… :-( Lehet, hogy túl fiatal voltam hozzá

  11. @tommy Átérzem a helyzetet. Én az Interstellarral jártam így, mert csak később néztem meg a filmet: egy totálisan irreveláns index cikkben (talán nem is filmekről szólt) a Hanula egyszercsak odab*szta hasonlatként, majd két bekezdéssel később megjegyzi, hogy ja, amúgy a fenti spoiler volt.

  12. igazi index.

    kaptain: szerintem amúgy jelölve volt az a spoiler kommentben, hiszen még oda is be szoktam írni utólag ha valaki elfelejti, csak tommy mégis elolvasta. Cikkben itt tuti nem volt ellőve a mostani bejelentésig, de ugye a film már kinn van warezban 2-3 hete.

  13. Megesik.

    A Sebezhetetlen nekem viszont valahogy kimaradt ezidáig. A Split nagyon tetszett és mivel nem értettem az utolsó jelenet jelentőségét, ezért rákerestem, majd pótoltam ezt a hiányosságot:)

  14. egy box office cikk alatt írta valaki, nem volt ott helye, igen ott volt hogy spoiler de simán belefut az ember, ráadásul aznap mentem megnézni, fuck.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.