Battle of the Sexes-előzetes: teniszben csapnak össze

A film a Billie Jean King és Bobby Riggs közötti meccsről, és az akörüli cirkuszról szól. A tényleges mérkőzés 1973-ban a legnézettebb tévés sportesemény volt, mivel abban csúcsosodott ki a feminista értékek összecsapása a hímsovinizmussal. Utóbbit Steve Carrel képviseli olyan mondatokkal, mint a “szeretem a nőket a hálószobában és a konyhában”, míg az önálló és erős nőt Emma Stone.

A trailer a poszter alatt. Amúgy wtf, hogy geobannolták Magyarországot a film hivatalos youtubeján. Egy trailernél, avagy reklámnál. Hihetetlen baromság.

Az Indavideós backup tuti megy.

Itt az archív felvétel és a filmből ugyanaz a képkocka, összehasonlíthatóak.


7 hozzászólás a “Battle of the Sexes-előzetes: teniszben csapnak össze” bejegyzéshez

  1. A teniszt imádom, a Little Miss Sunshine-t szerettem, a két főszereplőt szeretem, jöhet! Remélem egy jóféle feel-good film lesz!

  2. Huh rögtön az elején kidőltem, mert bárhol meglátom a Veepből azt a palit elborulok és nem tudom komolyan venni többet :DD
    Amúgy jónak tűnik,de nem tudom rohannék-e a moziba. Lespoilereztem magamnak a történéseket, úgy is a részletekben van a lényeg.

  3. Hát, nem hittem volna, hogy Emma Stonet képesek lesznek Billie Jean szintűre csúfítani, de sikerült :D Amúgy nem tűnik rossznak a film, de nem az én világom.

  4. Hát remélem, hogy nem azt akarják kihozni ebből az egészből, hogy egy nő ugyanolyan jó teljesítményt tud nyújtani teniszben, mint egy férfi.
    Nemtom, érdekes sztori, jó színészek, de a mai, nyugati világban, ami tolja az arcunkba a feminista propagandát (és ne értsetek félre, természetesen minden nő ugyanannyit ér, mint egy férfi, de sajnos ma már nem igazán erről szól ez az egész, és átestek a ló másik oldalára, sokszor), engem ez nem érdekel.

  5. SPOILER

    Na most utána néztem ennek a Battle of Sexes témának és látom, hogy valójában 3 meccs volt és ez volt a második amit Riggs játszott, és nyilván azért filmesitettek ezt meg, mert ez volt az egyetlen, amit a női játékos nyert.. Feminista propaganda és kész, ennyi erről.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.