14 hozzászólás a “Oats Studios – Volume 1 – Rakka” bejegyzéshez

  1. Jóféle!
    Teljesen mást alkot, ha a pofáznak bele a munkájába. Észrevehető a különbség, főleg ha az utolsó két filmjét megnézzük.

  2. CUT ITS FUCKING HEAD OFF!!! Mintha a hollywoodi filmgyártást, ami manipulálja az emberiséget, jelképesen lefejezné Blomkamp meg az Oats. Zseniális.

  3. Amúgy nagyon jó hangulatot áraszt a projekt, és nagyon jó volt látni újra Sigourney Weaver-t is ‘katona szerepben’.

  4. Nem tartom magam fikagépnek, de nekem ez csak olyan meh kategória volt. Falling Skies rated R. Nem nagyon látom hol van az ahol itt egy producer beleszólt volna, a korhatár témáját kivéve. Van máris néhány butácska dolog ami csak azért zavaró, mert reál sci-fi az irány ahogy érzem. Nyomják a metánt a légkörbe, hogy olyan legyen mint az övék, akkor hogy lélegeznek simán a szlotty-kobrák? Azért a metán dús légkör elég nagy különbség a mostanihoz képest, inkább szén dioxidot tettem volna be ha már hüllők. Na meg azért óriás tornyok amik ontják a metán gázt, hát nem lenne egy nagy wasistdas elpusztítani egy olyat aki gyújtott már fingot az érti miről beszélek. A piromán csávó pl. non-stop ezzel mókázna szerintem.

    A karakterek érdekesek amúgy és az expozíció mértéke is el van találva ahhoz, hogy fenntartsa az érdeklődését annak aki kedveli a műfajt.

    Kövi részben gondolom felkészül Sharlto Copley, mint a johannesburgi ellenállás vezetője. Amúgy Sigourney-anyu valami nagyon vad dolgot csinálhatott a Chappie stábbulin, hogy Blomkamp sakkban tudja tartani :D

  5. Nekem már kicsit visszataszító és ötlettelen az ilyen földönkívüli invázió féleség…

  6. nekem ez az egész tökre nem áll össze, ez most egy epizód vagy egy hosszú trailer vagy miez? összedobált ötletek mindenféle összefüggés nélkül.
    ne legyenek már annyira alacsonyan az igények, hogy ez így jónak tűnjön.

  7. Kaoka: Akkor valamire nem figyeltél! Metánból az “épületeket húzták fel ami gyorsítva szén monoxidot termel ezzel átalakítva a légkört! Amúgy az egész film egy összeesküvés elméletre épít a Reptilianokra!!! CSak itt gyorsan véghez vittek mindent!! ÉS ez mennyivel hihetőbb Ufó inváziós film minthogy jönnek nagy haderővel oszt egy vírus megbénítja a hajójukat! Bár még mindig az lenne a leghihetőbb ufó inváziós film amiben nem is látnánk őket ,mert ledobnak egy halálos vírust és kész!!

  8. @Kellnagy úr ezt vissza kell utasítanom, Ön nem figyelt elég jól:

    “They build these mega-structures that spew Methane, manufacturing their atmosphere”

    Valamint a saját gabonájukat ültetették ami semmiben sem hasonlít a mi növényeinkre ettől megnőtt a bolygón a hőmérséklet ami árvízeket okozott a városainkat elpusztítva.

    Szerva itt, csere ott.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.