Todd McFarlane nem adja fel

A Spawn szülőatyja nem akarja még egyszer kiengedni a kezéből a dolgot, nem adja csak úgy el az IP-t ezúttal. Akárki is akar ebbe pénzt befektetni annak ezzel kell szembenézni: “But just so everybody knows, I write, produce, direct, non-negotiable.” Ő írja és rendezi, ennyi.

Viszont azt megérti, hogy így nem fognak 80 milliót hozzávágni, hiszen még nem bizonyított rendezőként, viszont amit kitalált Spawnnal, az szerinte 10-15 millióból kihozható.

A csávó eddigi húzásait tekintve szerintem ez nagyon arra mutat, hogy semmi sem lesz a Spawn-filmből, hiába hozta létre a lehetőséget rá a Deadpool sikere.

I wouldn’t ask to be a newbie director on a script that was going to have an eighty million budget for it. Why? Because as a CEO of my own corporation, I wouldn’t take that deal. I wouldn’t stick out $80 million and go, ‘they’re going to put a rookie and he’s going to basically be in charge of it.’ So I’ve created this tight little one that I keep saying, I think I can shoot it for ten.

human
írta
2017. 07. 09. 12:12
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Todd McFarlane nem adja fel” bejegyzéshez

  1. Hát, ha ő rendezné meg 10 millából, szerintem az új film még a régit is alulmúlná.

  2. Lehet, hogy jó képregényeket ír, de attól még nem lesz jó rendező.
    Mint pl Kevin Smith. Jó fan gyerek, szereti a filemeket, de rendezőnek pocsék (meg színésznek is)

  3. Én elhiszem, hogy kihozná ő kevesebből is, de a képregények hangulatát úgysem tudná visszaadni. Nagyon sötét, erőszakos. Meg őszintén, nem minden képregényből kell filmet csinálni. Szerintem a legnagyobb jóindulattal is olyan lehetne a film, mint a Ghost Rider. Nem rossz, egész kellemes szórakozás, de semmi több. Van, amit nem kell bolygatni.

    Plusz, az ilyen döglődések elkerüléséhez a stúdióknak össze kéne dobni a pénzt és egy közös céget létrehozni a rizikósabb, bevállalósabb projekteknek.

  4. A Marvel mögött ott áll a Disney, X-Men-nél az Fox, a Warner és DC esetében egy vállalathoz tartoznak, míg az IDW-nek (TF, TMNT, G.I. Joe) ott a Paramount. Tudtommal egy Image képregényt se tervez feldolgozni egy studió sem, közben a Spawn a legismertebb az összes kiadványuk közül. Másik jogi probléma esetleg összejönne a projekt, az angyalos szálnál a Neil Gaiman-nel való megromlott kapcsolatuk tutti belekavarna. Tavaly újra volt Magyarországon Spawn újságos terjesztésben és ezen jogi probléma miatt (szerepel benne Angela, ami a kiadás kezdetén még nem merült fel) fontos részeket ki kellett volna hagyni a képregényből, így megszűnt hosszabb időre a hazai újságos terjesztés, így a magyar kiadó kötetek formájában adja ki a sorozatot, míg a problémás részeken túl nem jut, mivel hiánytalanul a történet folytonosságának megtörése nélkül mehet vègig a kiadás. Ahogy ez a példa is mutatja más szempont is akadályozza a film létrejöttét, hogy ebben az évtizedben nem lesz ebből semmi. Az a baj az elképzelésével McFarlane-nek, nem képes hozzá tàmogatót szerezni, mivel mindenkivel összerúgja maga körül a port. A Spawn megszületésének is fő oka az volt, az alkotó a sajátbalkotásáról maga dönthessen, nem a kiadók rendelkezenek a saját szellemi termékéről. A rendezési kvalitásokra legjobb példa Sin City, amit Rodriguez-zel és Tarantino-val közösen Frank Miller rendezett, a film sikerén felbuzdulva elkészítette maga a Spirit filmverzióját, siralmas lett. Bőven vam példa, egyedül semmilyen szakmai támogatás nélkül nem érdemes mozifilmbe belevágni.

  5. “Ghost Rider. Nem rossz, egész kellemes szórakozás”

    Ezen jót nevettem.

    Bűnrossz mindkét része, nehéz lenne őket alulmúlni.

  6. Watchmen: Már ne is haragudj, de butaság, amit irsz. A Spawn-ból simán lehetne egy jó, sötét, R-es besorolású filmet csináni, mert az alapanyag adott. Igenis bolygassák csak. Inkább az ilyen történeteket dolgozzák fel, mint a Pókembert vagy a Fantasztikus Négyest harmadszorra.

  7. Egy jó Spawn film simán verhetné az összes Marvel/DC cuccot. Az alapanyag igencsak erős hozzá.

  8. zsocso: Nem hinném, hogy nagyon butaságot írtam volna, szerintem csak reálisan látom a helyzetet. Ott a Logan meg a Deadpool sikere, nézd meg, mennyi R besorolású cucc jön? Semmivel sem több, mint eddig. Ott van a Penge is, rég folytatni kellett volna, de ülnek rajta.

  9. Watchmen: Hát szerintem épp azért került újra szóba a Spawn, mert a Logan és a Deadpool sikeres volt. Ráadásul jön az R-es Venom, a Hellboy,a Deadpool 2 majd valamikor az X-Force is.

  10. @Skate:
    “közben a Spawn a legismertebb az összes kiadványuk közül.”

    Gondolom, ezek szerint meg nem hallottal a Walking Dead cimu izerol :)

    Szerintem amugy olyasmire gondolhat McFarlaine, mint amilyen a Hellspawn volt: sotet es durva varosi legendak, ahol egesz maskeppen bukkan fel Spawn, mint a csiricsare eredeti sorozatban.

  11. “@Skate:
    “közben a Spawn a legismertebb az összes kiadványuk közül.”

    Gondolom, ezek szerint meg nem hallottal a Walking Dead cimu izerol :)”

    Mondjuk, azt is elfuserálták a képernyőn, de azért megnéznék pár sorozatot filmen tőlük, Saga, Descender, vagy I Hate Fairyland, ha már R besorolásnál tartunk. :)

  12. Nekem kölyök koromba egy Spawn képregényem volt, de az padlóra vágott rongyosra olvastam, képeket másoltam ki belőle.
    Egy szar filmmel ne rontsák már el ezt az emléket.

  13. Szerintem is nagyon erős az alapanyag. Megérné újra megpróbálni filmre vinni. Deadpool tényleg megalapozta az R-es képregényeket most kellene lecsapni erre és meglovagolni sokkal sikeresebb lehetne mint pl Deadpool mert a világ meg az egész hangulat a sztori nagyon ütős.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.