D23: az animációs filmek

A következő eredeti ötletes Pixar film Dan Scanlon (Monstery University) fog érkezni, és kertvárosi fantasy-film lesz. A szereplők között nem lesznek emberek, csak elfek, trollok és tündérek. A főszereplő egy elf testvérpáros lesz, akik fiatalon elvesztették a faterjukat, de egy varázslat segítségével igyekeznek többet megtudni róla.

Az Incredibles 2 percekkel az első rész után fog kezdődni. Mármint a filmbeli idővonal, na.

A Coco-hoz jött egy új kép.

A Wreck-It Ralph 2-ből mutattak egy olyan jelenetet, amiben a Disney hercegnők szerepeltek. Elvileg baromi jó volt.

Még apróság, hogy egyelőre csak Frozen 2-nek hívják a folytatást, de később lesz alcíme. Elfér ez az egy sor ide, bár 0 hír persze.

És a végére egy komolyabb: Josh Cooley (Riley’s First Date?) lesz a Toy Story 4 egyedüli rendezője, John Lasseter (Toy Story 1-2) végül mégsem dolgozik ilyen kapacitásban a filmen.

6 hozzászólás a “D23: az animációs filmek” bejegyzéshez

  1. Nem is értem miért vártak eddig a Frozen 2-vel. Amekkora siker volt azt vártam, hogy megfejik a tehenet rendesen…

    LubHub. Hmm…

  2. Az eredeti ötlet sztorija jól hangzik, WiR szintén város, I2. rész vállalható “sima” szuperhősös lesz gondolom (de jöhet). Disney stúdió csinál jókat mostanában.

  3. “Az Incredibles 2 percekkel az első rész után fog kezdődni.”

    Ennyit szerettem volna 13 éve is! Köszönöm!

  4. WiR zseniális, imádom minden percét, nagyon várom. A TS esetében nagyon féltem, hogy a harmadik rész letiporja az első (két) rész nimbuszát, de –
    szerintem – pokolian jó lett. Most még inkább tartok a negyedik résztől…

  5. Coco nem érdekel, a Hihetetlen család se csigázott fel, régen volt az az első rész már. A Wreck-it Ralph viszont nagyon jó volt, remélem, nem cseszik el a folytatást. A Toy Storyból rohadtul nem kéne még egy rész. A harmadik egy szép lezárás volt, szóval inkább csináljanak egy huszadik részt a Verdákból a kölköknek, csak hagyják békén Woodyékat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.