Rövidfilm: Kapture: Fluke

Neil Blomkamp folytatja, kijött még egy Oats rövidfilm, ami kicsit számítógépes játékintro kinézetű, de mellette iszonyat dark is.

human
írta
2017. 08. 06. 18:15
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Rövidfilm: Kapture: Fluke” bejegyzéshez

  1. Én azt olvastam, hogy real-time mo-cap játék motorral, szóval ezért van a “furcsa” minőség.

  2. Ennek semmi értelme, még kísérletezésképpen sem.
    Egyébként human, ez mitől iszonyat dark? Vagy csak viccnek szántad?

  3. Fura, de szerintem pont ez adja a sava-borsát, hogy semmi csicsa grafika, de a mozgás egyből lerí, hogy mocap. Olyan, mintha Federer valami noname ütővel brillírozna. Van még bőven Blomkamp tarsolyában.

    És, hogy mitől dark? Ember, a fantáziád hol hagytad? Ez a pár perc olyan velőtrázó képet fest le elénk, hogy csak na…

  4. Zsolt
    A fantáziám köszöni szépen jól van.
    Fejtsd már ki légyszíves hogy mi ebben a velőtrázó!

  5. Huuu Turrican ecsém, te ne öregedj meg. Én nem tudom mi a franc van a mai generációval , de olyan kötekedő , zsémbes , “mindenben a rosszat kereső” egyedek vannak (egyre többen), hogy az elképesztő.
    ————————————————————————-
    Teljesen korrektek ezek a rövidfilmek, Blomkamp csapata tudja a tutit…más kérdés hogy hosszabban kifejtve,egész estés moziként meg tudna e állni a lábán valamelyik is…mert sajnos egyik sem egyedi/eredeti ötlet…A megvalósítás viszont zseniális.

  6. Evergreen

    Először is nem vagyok az “ecséd”, és nem is vagyok már mai generáció!
    És nem, megegyszer mondom hogy NEM a negatívot kerestem benne. Az előző kisfilmek kifejezetten tetszettek, de ez nem jött be. Ennyi! De nyílván akkor már full negatív vagyok, és egyből rá kell ugrani más véleményére.
    További szép napot!

  7. Turrican: gondolj a kísérlet morbiditására, ez egyszerűen rohadt kegyetlen és mocskos. Attól kezdve, hogy ezt valaki kitalálta, megvalósította és alkalmazta. Eden Lake-nél éreztem még ilyen brutalitást. Ez a kis pár perces szösszenet kitépi az ember szívét, ha tudja, hogy mit jelent az értelmetlen pusztítás. Elpusztítani valamit, sőt, jelen esetben valakit, amit/akit lehet szeretni, tisztelni, stb. És itt most nem arra szeretnék haladni, hogy ez a kísérlet hogyan valósulhat meg a külvilágban, hús-vér, érző emberek körében, mert arra lehet, hogy egy könyv sem lenne elég. Nem, itt a személyes tragédiára szeretnék utalni, amihez foghatót tényleg csak az ember tud alkotni. Nálam ezt jelenti a fantázia, hogy belelássak olyat, ami én vagyok, megihlet és túl is mutat azon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.