14 hozzászólás a “Podcast: Nyilvános vetítés 617: Action, War and Shot Calling” bejegyzéshez

  1. Hát, human, erre ráéreztél mert tényleg az a 2 cool jelenet van a Dark Towerben sajnos :(

  2. Abban van valami koncepció, hogy a nyilvanosvetites.hu oldalra mindig (legtöbbször) később kerül fel a podcast? Tudom, hogy 2017-et írunk és még a mobilnetem sem rossz, de ezer praktikus ok miatt, jobb szeretem letölteni. :D

  3. Az, hogy valaki nem figyel rendesen a filmre és nem fogja fel, az nem a film hibája. One week volt a parton, one day a hajós mentés és one hour a repülőgépes chasing. Amúgy teljesen rendben voltak, az ugrálás a síkok között pedig a folyamatos feszültséghez kellett, ez adta át, hogy ez az egész mentés mekkora összehangolást és persze mennyi szerencsét igényelt. Normál kronológiai sorrendben ezt egyszerűen nem lehetett volna visszaadni. Az meg, hogy nincs konkrétan főszereplő szintén egy pozitívum nálam ebben a filmben, azt erősíti jobban mennyire össze vissza szarta magát MINDEN egyes katona kivétel nélkül azon a parton, a hajókon, a repülőkben. A haverom akivel megnéztem tök jól összefoglalta miután felálltunk mint akik sokkot kaptak: “bazdmeg, én még horroron nem fostam annyit mint ezen. kurvára átjött mekkora kilátástalanságban lehettek”.
    Baromság, hogy nem lehet együtt érezni benne senkivel, a lényeg pont az, hogy mindenki félelme átjön, és szerintem ezt akarta elérni a rendező. Sokaknak átjött, sokaknak nem.
    Eddigi legjobb IMAX élményem volt pedig nem kevés filmet néztem már ott és még csak Nolan fan sem vagyok. Nagyon tudom sajnálni akiknek ez a film nem adta ugyanezt az élményt.

    A Shot Callert meg most fejeztem be (csak kiszúrtam a poszterét itt a video előnézet képén, Jaime Lannister miatt egyből le is kaptam) és de kurvajól tettem, hogy megnéztem. A Starred Up volt talán a legutóbbi börtönfilm ami tetszett de ez szerintem még jobb is annál.

  4. ott elmosolyodtam, hogy Nicolaj Coster-Waldau-nak is biztos voltak rossz választásai, miközben először az Egyiptom Isteneivel akart kiugrani :P de biztos csak elfelejtődött, nem is baj.

  5. Viszont az utóbbi évek egyik legjobb filmje is Nicolaj Coster-Waldau nevéhez kötődik: a Fejvadászok (Hodejegerne) egy norvég krimi, nem túl sok hírverést kapott (bár asszem itt a filmbuzin anno volt róla szó), 7.6-on áll imdb-n.

  6. Imádom a börtönös filmeket így nem maradhatott ki a Shot Caller sem. Nézhető a film, de nem dobtam hátast tőle. Ha már szóbakerült akkor nekem a Felon jobban tetszett.
    Fejvadászok kapcsán: Nesbo regényből készült ami plusz egy ok a megtekintésre.

  7. Mamma Mia 2 pfff az semmi …Pappa Pia na az az igazi rettenet, Pókember előtt volt a trailere…..rendesen lefagytunk. Újabb magyar mocsok a Hörcsögtől + Bubibuci performanszával, hozza az igazi “mindig van lejjebb” életérzést.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.