Képek a Papillon remake-jéből

Itthon Pillangóként ismert az eredeti, amiben Steve McQueen meg akar szökni egy börtönből. Gondolom a remake története is ez lesz, csak most Charlie Hunnam lesz a főszereplő, de mellette Mr. Robot is feltűnik majd Michael Noer rendezésében. Ránézésre lassan trailer is lesz.

human
írta
2017. 08. 20. 01:32
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Képek a Papillon remake-jéből” bejegyzéshez

  1. A kritikákban méltatlanul lehúzott Artur királyban tetszett Hunnam (a közönség viszont szereti, mini-kult lesz), Elliot meg ugye Elliot. :)
    A régi Pillangót öbbször láttam tini koromban talán az HBO-n, már akkor teszett. Szóval elzt várom.

  2. @Lenny

    ha ilyen poénkommentet írsz, akkor nem értem a 2. mondatot, mert abban meg semmi vicces nincs

  3. A történet megérdemelne egy 6-10 részes minisorozatot (HBO vagy Netflix…). Az előző feldolgozásba sem fért bele az összes szökési kisérlet. :(

  4. Mi a poén szerinted lamademon? 7.1 az Artur imdb-n, tehát a közönség bírja. Ha a kritikák szerint lenne pontja akkor nem lenne több 6-nál. Rami Malek neve meg nem jutott eszembe.

  5. tényleg jobb lett volna ha sorozat készül belőle, ott nem olyan nagyon az elvárások

  6. Ah Hunnam. Generaciojanak egyik legtehetsegtelenebb szinesze. Nem azt mondom, hogy semmiben nem jo, de szineszkedni annyira tud, mint egy rozsaszin hajszarito.

  7. Nem akarom leszólni a régi adaptációt, de a könyvhöz képest szerintem az is nagyon gyenge lett, így érdemes lenne leporolni az alapanyagot, és újragondolni, de a terjedelme miatt tényleg a sorozat lenne az igazi.

  8. @kort

    Bizony nem mindegy, mert az első film volt a könyv adaptációja, ez pedig annak a filmnek a remake-ja lesz

  9. csak azért reménykedik az ember, mert ismeretlen a rendező… de jobb lenne ha nem egy remakekel robbanna be a köztudatba.

  10. Ez is biztos lesz olyan jó, mint az új Ben Hur: tehetségtelen sorozatszínész főszereplő, névtelen rendező, az eredeti alkotás patinásan csengő címe… minden adott az újabb sikerhez.

  11. Imádom Steve McQueent, és valamennyire szerettem a Pillangó filmet. Még ha a könyv elolvasása után látszik is, mennyire iszonyatosan gyenge a forgatókönyv. Igazából ebből simán lehet jobb film is akár. Az előző a helyszín hangulatán kívül alig adott nekem vissza bármit is a könyvből.

    gundi
    Na látod, ez szerintem is jó lenne… csak hát gondolom drága. A helyszínek miatt…

  12. A könyvet nem tudta vissza adni az eredeti film. Remélem itt azért jobb lesz az adaptáció.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.