7 hozzászólás a “Podcast: Nyilvános vetítés 619: Edge of something for sure” bejegyzéshez

  1. Köszi! Az Edge of 17 elkezdett érdekelni.

    A Star Warsos adásotokat sokszor meghallgattam, örülök, hogy már Béla, mint fan társ is háznak tartja ezt a folyamatos nosztalgia, remake, copy dolgot az episode V-VIII kapcsán. Egyszerűen nem értem, hogy lehetnek ilyen töketlenek a Disneynél. Oké, még nem láttam a filmet, de nekem a VII is gáz volt. A Rogue One rendezésileg borzalom, de legalább mert picit más lenni.

  2. itunesban mikor? nyilvanosvetites.hu-n mikor? nagyon várjuk, kérjük szépen (a tömegek)

  3. Az a shownotes is simán “ezek a témák voltak az adásban” összeszedésének indult, mert azon a héten arra sem maradt ideje Humannak, gondoltam besegítek. De amikor elkezdtem végighallgatni, és felírkálni, akkor rájöttem, hogy így rögtön megvannak a timestampek is, csak hozzá kell csapnom. :)

  4. Jó volt a podcast, köszi!

    Viszont megnéztem a Wonder Womant (három részletben sikerült…), most meg is hallgatom megint amit anno erről beszéltetek mert úgy rémlik hogy néhány kisebb hibát ugyan felróttatok de hogy alapvetően azért pozitívak voltatok. Pedig ez bizony nem volt jó, ezer sebből vérzően nem. Na de inkább újrahallgatom hogy pontosan mit is mondtatok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.