Kong: Skull Island őszintén

A Honest Traileresek megszerezték a Skull Island rendezőjét, hogy az osztja a saját filmjét. És basszus tényleg nem kíméli az anyagot.

human
írta
2017. 09. 06. 03:42
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Kong: Skull Island őszintén” bejegyzéshez

  1. Én ezen egy pillanatig sem tudtam mosolyogni. Ezek a Honest Trailer videók egyre erőltetettebbek. Ráadásul amiket felsoroltak nem is voltak olyan nagy hibák. Mondom ezt úgy, hogy nekem annyira azért nem tetszett a film.

  2. play: akkor megnyugodtam :)

    Az IT meg közben 100%-on áll a rohadtparadicsomon. :)
    (Jó-jó, korai még az öröm 27 reviews alapján…de akkor is!)

  3. Mai napig nevetek ezen a poszteren. Az új Godzilla posztere sem volt semmi, ahol a golyóit simizik a legnagyobb felhőkarcolók, de az, hogy Kong a filmben marékra kapja el a helikoptert, miközben a poszteren a propellerek kb arra jók, hogy az orrszőrét megnyirbálják. Jó, hogy Spielberg anno nem a Megalodont rakta rá a Cápa poszterére.

  4. A film egy Vállalhatatlan ipari hulladék. Kb. 4x kapcsoltam ki, csoda, hogy végig tudtam nézni.

  5. kifejezetten durva volt hallgatni, hogy a rendező Pontosan! tudta? mik a film hibái. és ilyenkor minden rosszabbul sikerült termék után arra gondolok, hogy mennyi és mennyi ember keze között megy át egy film, mire eljut a mozikba. és még mindig mennyi az olyan film, amin érzed, hogy amatőr hibákkal van tele.
    Én pl kíváncsi lennék egy színész őszinte véleményére, hogy érezte-e már forgatás vagy forgatókönyv olvasása közben, hogy kb szart sem ér a karaktere? Mint itt mondjuk Brie Larsson “karaktere”.

  6. francokat, ez egy király szörnyes kalandfilm vietnami csihipuhi utánérzéssel. teljesen oké.

  7. naughty: Az a baj, hogy nagyon nagyon néző fejjel gondolkozol, nem pedig úgy, mint a filmkészítők. Csak azért, mert sok ember keze közt megy át, még nem jelenti azt, hogy ők azt nézik, mi a hiba benne, sőt sokszor ők akarják, hogy bizonyos dolgok benne legyenek a filmben, olyan dolgok, amik elbasszák azt, de ők azt hiszik, jó valamiért, és sok pénzt hoz nekik. És ugye ez a lényeg, Akármelyik Transformers film rosszabb, mint ez volt, mégis sokat csinálnak belőle, mert pénzt hoz. Amíg jön a pénz, addig nincs gond. Az meg hogy a színészek mit gondolnak a karaktereikről, az ilyen nagy stúdiófilmeknél mindegy. Tom és Brie lehet, hogy tudják, hogy szarok a karaktereik, lehet, hogy nem, de ők a pénzüket mindenképp megkapják, sok pénzt, és a karrierük sem sínyli meg, ha jó lesz a végeredmény, az jó, ha rosszul sül el, az sem gond, mindkettőnek van marveles filmje, kisebb komolyabb filmekben is szerepelnek, amiknek mondanivalója is van, nem csak egy szörnyharc az egész, amik presztízs filmek, azokkal ellavíroznak.
    A lényeg, hogy nem minden hiba a rendezőé, csak azért mert tud a hibákról, még nem feltétlen jelenti azt, hogy kikerülhette volna. Lehet, a producerek ráerőltettek valamit, lehettek költségvetési gondok is, nem tudhatjuk, mert mi nem voltunk ott, nem dolgoztunk a filmen, de ő ebben a videóban és máshol is elismerte a hibákat, amiket szerintem értékelni kell. Sok rendező nem csinálna ilyet, és azt gondolja, az ő filmje remek, mint mondjuk Bay vagy sokan mások.

  8. Zsocso: Egyetértek. Erőltetetteket, bénákat, újszülötteknek való poénokat nyomnak ezek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.