Heti mozibemutatók: szeptember 7.

Nem is tudom mikor kaptunk ennyire telepakolt csütörtököt. Rendben, a Csábítás hiába kap jó kritikákat, azért nem pont ugyanarra a közönségre hajt mint az Az és a Gyilkos nyomon. De konkrétan 3 filmre is lehet menni épp.

  • Wind River – Gyilkos nyomon (Wind River) – jéghideg nyomozás.
  • Renegátok (Renegades) – francia-német akcióthriller amiben J.K. Simmons is szerepel.
  • Óriásláb fia (The Son of Bigfoot) – heti animációs.
  • Az édes élet (La dolce vita) – 174 percnyi klasszikus.
  • Csábítás (The Beguiled) – Sofia Coppola a csábításról.
  • AZ (IT) – egy jól sikerült King feldolgozás.
  • A remény másik oldala (Toivon tuolla puolen) – finn dramedy.

33 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: szeptember 7.” bejegyzéshez

  1. Kivéve azoknak, akiknek a város egyetlen mozicskája az Azt és a Csábítást is 14-től fogja adni *hisztis földcsapkodás

  2. Renegátok: erről majd valaki meséljen milyen, megér-e egy mozijegyet
    Cserébe én a jövő heti Amerikai bérgyilkosról tudok majd, nyertem rá premier előtti jegyet

  3. Mérsékelt fesztiválszezont követően, (ha minden igaz a napokban) megkapja az online terjesztést a ‘The Limehouse Golem’ című film.

    A viktoriánus kori Londont egy kíméletlen gyilkos tartja rettegésben; a rejtélyes haláleseteket John Kildare felügyelő (Bill Nighy) igyekszik kibogozni.

    Előzetes:
    https://www.youtube.com/watch?v=MCJp8-MebGY

  4. AZ (IT) – egy jól sikerült King feldolgozás. Na ezt honnan tudod? Elso kritikak eleg vegyesek…kedden nezem kivancsi vagyok!

  5. Soldierdsgn:
    Persze majd megmondom, hogy aztán lebombázzátok, hogy ne írjak többet ide :D
    Hát nem Gyöngyös.

  6. @h1gh Lusta vagyok megnézni, de mintha valahol azt írták volna, hogy a Rottenen tizenpár értékelés után 100%-on áll. Az azért nem olyan nagyon vegyes. Persze lehet, hogy a 100% csupa 6,5-7/10-ből jött össze, de az akkor sem rossz.

  7. Ign-én írták és 8 pontokat dobáltak rá elvileg. Egyébként itthoni oldalakon is mind dicsérik az It-t. Én szombaton megyek, baromira várom.

  8. Áruljátok már el, mire ez a nagy bohócrajongás. Mi a fenétől ennyire város az It. Komolyan nem értem.

  9. A regény szerintem baromi jó volt és azért várom mert már rég volt igazán jó King feldolgozás.

  10. totoro

    Nem érted, hogy egy King feldolgozás miért ilyen várós? BRUH, talán mert a világ legolvasottabb írója, nem? Ha egy könyvet százmilliók elolvasnak, szerinted nem fogják várni a feldolgozást? Számomra inkább az a talány, hogy az agyonrágott marhaságok (pl halálfos iramban 40. része) hogy tudnak egymilliárd fölött hozni.

  11. Az Uratok: viszont ha azt nézzük hány King feldolgozás volt eddig jó, akkor meg simán érthető, hogy miért nem kéne város legyen. Konkrétan azért van itt is a hype, mert jók a trailerek, nem pedig King neve miatt, ez 100%, hiszen a The Dark Towernél nem voltak jók a videók és nem is várta igazán senki.

  12. Holnapra van foglalásom az IT-re és a Csábításra.Ez utóbbit biztos kihagyom ha nincs feliratos de szerencsére csak az van. :)

  13. Universalnál lassan kivehetik a pezsgőt a hűtőből: Gru 3. pár nap múlva világviszonylatban behúzza az 1 milliárdot.

    A nagy múltú stúdiónak idén ezt a határt már másodjára sikerül átlépnie (tavasszal Halálos iramban 8.).

  14. Az It szinkronjáról. Kurv@jó, csak pont Pennywise hangja egy kalap sz@r, azonnal kizökkentett. Maga a film atom, nézzétek, megérte várni!!

  15. Az It , bocsánat a kifejezésért, de gecipicsajó! Többit az írás alatt. Renegátokra meg ne üljetek be, mert asszem január óta fent van a torrent oldalakon.

  16. Most értem haza az It-ről…..kurvajó. Aki szerette a Stranger things-et, annak ez is be fog jönni.

  17. Akkor bejelentkeznék a Wind Riverről, baromi jó film. Senki ne számítson az előzetesben látott “ki tette” pörgős krimire, ez sokkal közelebb áll a Hell or High Water-hez, mint pl az érkező Hóemberhez. Amúgy minden aspektusban remek a film, az meg még plusz, hogy Sheridan milyen remek dialógusokat irt… (megint). Szóval ez is ajánlatos, Az nekem jövőheten.

  18. Marha jo, most lattam, hogy a Peckhamplex-et (del-londoni olcso independent mozi) atneveztek Pennyplex-nek. Mindenhol lufik vannak, villogo fenyek, meg creepy bohocok. Gondolom csak mameg holnap lesz, ugyhogy nekem kimarad, de biztos jo moka

  19. Hatalmas lett az IT. Nézzétek meg mert kurvajó horrot-popcorn-blockbuster movie. Mindig a stranger things és a kincsvadászok-hoz hasonlítják. Mindenki megfeledkezik a Super 8-ról!!!???

  20. Csatlakozom, ez eddig az év legjobb popcorn filmje. Feszült, izgalmas és rohadt poénos, szinte tökéletes szórakozás.

  21. Renegátokról annyit, hogy Damian Scott korabban navy seals volt és szarajevóban butálkodott!
    Tehat aki a strike back-et szerette annak tetszeni fog!

  22. Bő egy év lemaradással most néztem meg a Wind Rivert, nagyon jó film. Meg is lepett, hogy nem volt itt kritika róla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.