Itt az új Hellboy

David Harbour, a Stranger Things hekusa alakítja majd, és most láthatjuk beöltözve. Így fog kinézni Neil Marshall (The Descent) filmjében.

26 hozzászólás a “Itt az új Hellboy” bejegyzéshez

  1. Jól néz ki szerintem, mondjuk ezzel egy pillanatra se gondoltam, hogy gond lesz, vagy a színésszel.

  2. Eléggé ott van. Komorabb-komolyabb az előzőnél, kevésbé meseszerű (ami oda remekül illett, de itt már más lesz a stílus).

  3. nagyon frankó! érezni, hogy dark fantasyből átment horrorba. egyedül a nyakizom furcsa és a kiengedett haj… :D Abe Sapien és a többi B.P.R.D. tagra is kíváncsi vagyok. Az is látszik, hogy szerinem ugyan az a maszkmester csapat dolgozik a filmben aki a Barlang szörnyeit készítette, egy hangyányi hasonlóság van a stílusában.

  4. A második képen azzal a bestiális ábrázattal nemigen fog annyit romantikázni. Kurva jók a szimbólikás tarsolyok, ráaggatott fityfirittyek, az övén. Passzol a kesztyűhöz.

  5. Nagyon durva. Vajon komoly edzés is volt vagy ez egy az egyben egy testruha? Mindenesetre nagyon tetszik, várom a filmet. :)

  6. Olyan tipikus horrorszörny feje van. Ahogy látom a kisebbséghez tartozok, de nem tetszik.
    @BroznIsten: asking the real questions here! :D

  7. Mindenhol azt olvasom, hogy tökre ugyan az mint a Ron bácsi féle Hellboy… még szép, hogy hasonlít mivel egyazon karaktert bőrébe bújtak. Itt azért sokkal morcibb!

  8. Perlmannel ordított, higy műanyag testruhája van itt azért annyira nem, de David Harbour nincs ennyire kibaszva.

  9. Én ezt panaszként is olvastam már…nem igazán értem, mit vártak, hogy kék lesz vagy mi? Nekem a kiengedett haj miatt még ijesztőbb…de lehet ez összekötve is durvábban nézne ki, pedig a két színész meg fordított :D

  10. Tetszik, képregényhűen néz ki, bár az előző is az volt kinézetre. de kis szőrszálhasogatás, hogy nekem a keze nem elég kő szerű.

  11. Akos, igen itt a keze inkább fémszerű így képről :) De attól függetlenül nagyon adja!!!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.