Itt a Jumanji-előzetes

Ők nem tököltek mint a Tomb Raider, amit végül egy kedd éjszakai adásban kaptunk meg “trailer tuesday” címén. Na mindegy, itt van a Rock és a többiek, akik egy videójáték világába kerülnek be, és ott csinálnak képtelenségeket, miközben ki akarnak jutni. Az új trailerek a tovább mögött.

Ez a nemzetközi, más vágással.

human
írta
2017. 09. 20. 20:44
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “Itt a Jumanji-előzetes” bejegyzéshez

  1. Ez kb. annyira lesz jó, mint a Baywatch. Csak itt Rock Úr mellett nem Alexandra Daddario dudái játsszák a főszerepet, hanem Karen Gillan lábai.

  2. Baby Driver óta nekiálltak puskadurrogásra ritmizálni a trailereket?
    2 sörrel a zsebben, haverokkal jó lesz!

  3. Jobban jártak volna ha nem Jumanji néven adják el. Viccesebbnek tűnik mint a Baywatch. Itthoni megtekintésre bevállalom.

  4. Végre megint egy sz.r film, amit nem kell megnéznem a moziban!
    Mostanában sokat spórolok.
    Sajnos.

  5. azért az vicces hogy néhányan mennyire védik a régi Jumanjit, mikor az is csak egy közepes ifjúsági film volt. Nálam spec Robin Williams miatt még a közepesnél is gyengébb.

  6. valaki mondja már meg, hogy mi a szar ez manapság a trailerek előtt, hogy van egy 5 mp-es minitrailer? Már nem bírják ki az emberek a két perces trailer felvezető fél percét és már az elején kicsit durrogtatni kell? baromi idegesítő

  7. Ha tartja ezt a szintet mint a trailer, akkor szerintem egy jót fogok röhögni rajta.
    A két trailer TELJESEN MÁS! Durva, hogy az amerikaiban szinte szájba rágják, hogy mi történt velük.

  8. DM;Azért van minitrailer,hogy ha Youtube-on az előző videót nem nyomod ki rögtön akkor ez felkelti az érdeklődést,kvázi reklám a reklám elején.

  9. Egyébként egyetértek sugabubus kollégával. Az eredeti Jumanji nem egy szent dolog. Ez a film se amiatt lesz ócska, hogy annak a reboot-ja.

  10. 19. “Vagyis gyerekként imádtam.”.
    Én mostanában megnéztem pár filmet, amit gyerekként imádtam. Hát nem ugyanaz a hatás. Úgyhogy ha netán ez a film nem tetszene most a fórumon előre temetőknek, javaslom, kérdezzék meg a 8-14 éves korosztályt.
    (aztán hogy ők is fikázzák-e majd az más kérdés :) )

  11. “gyerekként imádtam.”

    Kicsiny fiúcskaként meg voltam győződve, hogy a ‘Száguldó bosszú’-nál és a Delta Force Kommandónál jobb film a világon nincs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.