9 hozzászólás a “Podcast: Nyilvános vetítés 6×22: Powerful AF” bejegyzéshez

  1. Az It-el kapcsolatban Béla… Már bocsi, de én egyáltalán nem emlékszem nagyon rossztól nagyon jó véleményekig, a többség vagy közepesnek vagy zseniálisnak tartotta. Hogy szar véleménnyel rendelkezik valaki róla, az a legritkább esetben fordul elő. Egyébként meg kell nézni és nem értetlenkedni :D Szerintem, amúgy tényleg tök jó volt, az elsők között volt a regény amit Kingtől olvastam és végre kapott egy méltó filmes változatot.

  2. A Lucas féle prequel trilógia felértékelődéséről:
    Az ep7-et többször is láttam a premier óta, nekem továbbra is nézhető, R1 szintén. A múlt héten unalmamban elővetem a Sithek bosszúját, és kb negyed óra után inkább kikapcsoltam. Bár kétségtelenül jobb, mint az első két rész, de így is elég kínos és izzadtságszagú volt, de leginkább kínosan éreztem magam, amiért ezt valaki komolyan gondoltam. Tényleg tudom ajánlani az újranézést. :)

  3. gáz mint film, de közben meg tele van új dologgal. persze van ami mellément, de a TFA-ban nincs túl sok tényleges ötlet.

  4. Az valóban igaz ,hogy minimálisan legalább próbált más lenni mint a régi trilógia de az újak közül a pl RO is beválalt újdonságokat ha úgy vesszük.

  5. A SW első három része egyértelműen jobb a Disney mentalitásnál, csak pár dolog: Merész, új design, lények, bolygók, tág-bőséges univerzum, fontos kérdésekre válaszok, John Williams új, libabőrös dallamai, bevállalós, tökös ötletek… és a színészek is ott voltak…

    Rogue One az utómunkák által esett szét.

  6. Az előzményfilmeket a Plinkett review óta akkora truváj szétfikázni. Az igazat megvallva szerintem teljesen rendben van történetileg még logikus is. Ami miatt borzalmas, az a rengeteg töketlen, szarul megírt dialógus, meg a fosul megcsinált szerelmi szál. Mondjuk a sithlord jarjar-t tényleg meghúzni, tökös dolog lett volna.

  7. “Az előzményfilmeket a Plinkett review óta akkora truváj szétfikázni. ”

    előtte is az volt, mert szarok, mint filmek. De valamennyi kreativitás van bennük, ez is tény.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.