Megvan az Akira rendezője? + Thor, mindjárt mondom hogy illik ide

Úgy tűnik Taika Waititi (Thor: Ragnarök) tényleg esélyes az Akira-film rendezésére, mivel már arról beszél, hogy ha ő cisnálnál (de nem biztos, hogy fogja) akkor ő a mangát adaptálná, nem a filmet remake-elné. Hol is hallottuk már ezt… szóval tipikus BS.

Ami komolyabban hangzik, hogy ázsiai gyerekeket castingolna a főszerepbe. De tényleg ködösen fogalmazott végig, csak azt erősítette meg, hogy beszélt a Warnerrel a dologról, de a jelenlegi állást nem. Viszont azt sem, hogy nem ő csinálja.

A bónusz meg egy részlet a Thor: Ragnarökből, amit nem csak rendezett Waititi, de még egy szerepben is feltűnt benne. Ő a kőszikla.

9 hozzászólás a “Megvan az Akira rendezője? + Thor, mindjárt mondom hogy illik ide” bejegyzéshez

  1. Előbb lássuk mit alkot amikor egy nagy stúdió fogja a kezét. A Thor 3-ra és a disney-re gondolok. Mert az eddigi filmjeit imádom, csak ezért adok esélyt a thornak, úgy, hogy az első kettő számomra gyenge volt.

  2. Az egy szép dolog az ázsiai színészekkel, de soha nem jutott volna erre eszembe a pali. Andy Muschiettinek adnám a helyükben, ha esetleg érdeklődne utána, amúgy is ott van háznál. De az is jó lenne, ha nem csinálnának inkább semmit :D

  3. Ha jól emlékszem az anime is vagy 3 óra. Érdekes ötlet mondjuk megfilmesíteni. Atmoszférára mondjuk orgia lesz.

  4. Ghost in the Shell film jól sikerült, ha hozza azt a szintet ez is, akkor nagyon jó lesz nekünk. Más kérdés, hogy a GitS mellett az Akira szerintem sokkal nehezebben adaptálható. Plusz a film utolsó harmadát elképzelésem sincs hogy lehetne visszaadni úgy CGI-jal, hogy ne folyjon ki a szemünk.

  5. “Ami komolyabban hangzik, hogy ázsiai gyerekeket castingolna a főszerepbe.”

    Egy japán képregényből készülő, japán karaktereket felvonultató, Japánban játszódó sztoriban ázsiai szereplők? Nagyon merész…

  6. James Gunn már látta a Ragnarököt, és nagyon dícséri. Mindezt úgy, hogy kerek perec kijelentette, jó pár Marvel filmet nem szeret.
    Azt mondja, erősen hozza a nyolcvanas évek elszállt hangulatát, meg hogy nagyon színes, vicces, és marhajó a casting. ÉS feltűnik benne Miek is, akinek a karakterét Groot-hoz hasonlította, szóval gondolom egy szerethető, de menő cgi karakter.
    Waititi marhajó rendező, legalábbis eddigi filmjei alapján.

  7. BigMan: miért kell okoskodni? Nyilván azért komoly, mert a GITS is hogy járt, viszont csak Scarlettel kapott mégis zöld utat, nélküle el sem készült volna nagyjából.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.