A Deadline szerint lehetséges egy Lethal Weapon 5

Pont most, amikor épp megalázzák a franchiset a tévében? A hír lényege: Mel Gibson, Danny Glover és a rendező Richard Donner már tárgyal a Warnerrel, és elvileg a Lethal Weapon 4 írójának munkájából csinálnának egy folytatást.

Amúgy már hosszabb ideje szó van erről a filmről, mint amilyen öreg a blog, szóval nagyjából az szól a dolog mellett, hogy Mel Gibson visszatérését segítené és Danny Glover ismét főszerepet kapna valamiben. De komoly akciókban… hát nem tudom. Sokkal jobban örülnék, ha Shane Black térne velük vissza a franchisehoz, ő talán tudna valamit kezdeni az öreg karakterekkel.

37 hozzászólás a “A Deadline szerint lehetséges egy Lethal Weapon 5” bejegyzéshez

  1. Kövezzetek meg, de nekem tetszik a sorozat. Az 5. filmben viszont nem látok fantáziát, Danny Glover már 70 felett van, nem kéne ezt erőltetni.

  2. A sorozatot messziről kerülöm, de az 5. filmet simán nézném, nagy kár, hogy ennyit vártak vele.

  3. A sorozatnak a pilotját láttam, nem mondok róla semmi rosszat, mert egy rész alapján nem szoktam, épp elég az, hogy nem akartam folytatni.
    Viszont ez velük, hát nem tudom… úgy is divat ez az öregember pakol dolog, ezek meg legalább olyan öreg emberek, akikhez kötődünk már eleve. Shane Black pluszban tényleg jobban eldöntené akarom-e.

  4. “Pont most, amikor épp megalázzák a franchiset a tévében?”

    Ez azért kicsit erős így.
    Akkora faszság ezzel jönni, hogy mi aláz meg mit… (az elmúlt évek alázós óbégatásaiból egyetlen egy volt, ami valamennyire jogos volt, az a Die Hard 5. Abba semmilyen újra értelmezés nem volt – Promethus-Covenent – szimplán csak ostoba és foss.)
    Semmi baj a sorozattal, pl simán übereli a ritka foss, erőltetett és tök felesleges 4-dik mozit, aminek folytatást írni még nagyobb felesleg…
    És a karakterek is úgy összességében rendben vannak. Persze nem egy Mel Gibison-Danny Glover páros, viszont a sorozatos színészek is jól működnek együtt.

  5. Zach Braffnek sikerült egy jó bank rablós filmet csinálnia öreg fiúkkal. Ilyen módon eltudom képzelni hogy itt is megvalósítható lenne egy nyugdíjas nyomozás. Egyszerű hétköznapi balhéba keveredve, túl látványos szarságok nélkül…

  6. Védenem kell nekem is a sorozatot. Jó volt az első évad, és bár ez a második évadra berendelt 24 rész aggodalomra ad okot (úgyis a minőség rovására fog menni rövidesen), a karakterek így is nagyon jók. Tök szellemesen továbbgondolták őket. Gyűlölöm ezt a közhelyet, de nagyon erős a chemistry, a két főszereplőn túl Avery és Trish is működnek. E nélkül csak egy n+1. CSI sorozat lenne.
    Szerintem tisztelik a filmeket és csak az alapvető karakterjegyeket és szituációkat használták fel.

    Egy fasza LW5-ről szerintem már lecsúsztunk :(:(

  7. Nem értem… nekem nagyon tetszett a sorozat, teljesen korrekt az akció és a humor is, és ezt úgy mondom, hogy imádtam a régieket is.

  8. Annyira tényleg nem szar a sorozat,hogy alázná a filmeket.1-2 rész egész jó volt.Inkább közepesnek mondanám.Viszont az 5.filmnek örülnék.

  9. Szerintem is rendben van a sorozat, mondom ezt úgy, hogy amikor meghallottam a hírt, hogy sorozat készül az általam imádott, szarráronggyánézett LW filmekből, nagyon nem akartam. Rendben van a cucc, rajongóként nézve is.

    5. film?

    Hmm..szerintem kár, a negyedik teljesen rendben lezárt mindent, gyerekek, unokák, kiégett, fáradt, elnyűtt és megöregedett Riggs, aki már rohadt nehezen bírja a gyűrődést (de azért “bírjuk még a gyűrődést” :D) és egy végleg leharcolt, nyugdíjas Murtaugh egy utolsó nagy, akciódús nyomozásban…..ha krimit akarnak, pár lövöldözéssel és autós üldözéssel, az teljesen működhet, de kemény akciófilmnek hiteltelen lesz…

  10. A sorozat harmat gyenge a filmhez képest, 5. rész jöhet(ne), de tényleg kell egy jó forgatókönyv.
    Riggs nyugdíjba megy és jön egy új karakter, akivel még lesz egy utolsó akció…valljuk be, ez így nem fog működni.

  11. 10 évvel ezelőtt amikor először került szóba akkor kellett volna elkészülnie… Majd jövőre bejelentik, hogy női verzióst csinálnak ebből is mint a Bad Boysból.

  12. Ne Ne NE!!!

    A negyedik rész egy tök korrekt búcsú volt a szériától… Minek erőltetni? Tényleg Danny és már Mel is “Too old for this shit…”.
    A Halálos fegyver gyerekkorom meghatározó és kedvenc sorozata. Azóta már az utolsó résztől is 19 év telt el és a gárdából is meghalt egy-két oszlopos tag. Minden részben állandóak voltak ugyanazok a szereplők és asszem két éve halt meg a pszichológus nőt játszó színésznő is. Nem beszélve a film sajátos stílusát adó zenéről sem, mivel 2003-ban Michael Kamen halt meg infarktusban. Az ő zenei stílusa határozta meg szinte az egész filmsorozat hangulatát… És azért sem szeretném ha ezt újra felhoznák, mint sztorit, mert pont a Halálos F. és a Die h. vagy az Utolsó cserkész stílusát nem képesek már reprodukálni a 21. század akciófilm gyártásában. Richard Donner old school rendező, de szerintem a forgatókönyvbe nem fektettek annyi energiát, hogy megérné méltón folytatni ezt a legendát… Remélem nem jön össze!

  13. Igazság szerint az összes rész baromi szórakoztató volt, a 4. részen majdnem behugyoztam a moziban a röhögéstől, szóval felőlem jöhet egy újabb rész…

  14. Tolli: Milyen baromság ez már, hogy reméled nem jön össze? Legfeljebb nem nézed meg és kész. Én szivesen néznék egy újabb Riggs-Mortaugh kalandot. Attól függetlenül, hogy hány évesek.

  15. mindenki aki azt mondja, hogy közepes: az nem megalázás 2 örök klasszikus filmnek? igen, a 4. rész sem volt az igazi a filmekből, de ez nem menti fel a sorozatot.

  16. Kis OFF:
    A sorozat a maga nemében teljesen vállalható, kifejezetten élveztem az első évadot, a második évad sem rossz eddig. A megalázás szót elég messziről sem súrolja, de hát kinek mi számít annak ugye.

    A negyedik rész a film-franchiseból szerintem elég gyenge lett, egy 5.rész pedig csak még mélyebbre vihetné az egyébként jó első három (?) – inkább kettő – résszel rendelkező szériát.
    Meg most őszintén, egy lehetséges 5.részre ki ülne be a moziba?
    Nem nagyon látom magam előtt a célközönséget, meg úgy alapjáraton az egész projektben a fantáziát. :D

  17. Bevédeném a 4. részt. Nem kellett szarakodni a fő karakterek bemutatásával. Számomra a legjobb akciók és poénok is ebben voltak.

  18. A soriba nem vágtam bele, de én is szívesen megnéznék egy újabb Riggs-Mortaugh sztorit. Teljesen mindegy, hány évesek, miattuk jó az egész. (Zárójeles rész és lehet körberöhögni, de én a 4. rész miatt szerettem meg és csak azt követően láttam a többit)

  19. Nézném az 5. részt is. Nekem az első négy az a film ha nincs mit csinálnom akkor ezeket a filmeket nézem. Attól félek csak hogy túlmodernizálják semmi káromkodás bad boys szintű poénok.

  20. Nagyon is jó a sorozat. Pedig úgy vágtam bele anno az 1. részbe, hogy megnézem, hogy tudjam, mit szidok majd, ugyanis imádom a Halálos fegyver filmeket, és nem örültem, hogy lesz sorozat. De pozitívan csalódtam. Felhasználtak úgy egy jó alapanyagot, hogy közben el tudsz vonatkoztatni a filmektől, s közben jól szórakozól, mert jól nyúltak az alapanyaghoz. A sorozat másképp jó, mint a filmek. Szerintem az lenne gyalázás, ha folyamatosan a filmekre akarna hasonlítani, csak persze gyengébb/gagyibb verzióban. De ők csak az alapsztorit használták fel, és elindultak egy saját úton.

  21. Amúgy 5. rész engem is inkább Shane Black-kel érdekelne. De összességében már nem látom sok értelmét 5. résznek.

  22. Csicsi: Tényleg XDDDD miért kell arra emlékeztetni :DD kész vége,annál jobb úgy se lesz, most hagyják abba a tárgyalásokat

  23. Shane Black most ez komoly? Mi a fa&z van veletek? Richard donner kisújjába több van mint shane black egész élete. Shane Black egy tehetségtelen fos rendező.

  24. Csak azt sajnálom, hogy ha tényleg elkészül az 5. rész, Kránitz Lajos már nem lehet Murtaugh magyar hangja. Ez pedig egy 2012-ben keletkezett cikkből való:

    “Donner elmondta, hogy szeretett volna egy ötödik részt is, megírta a történetet, de ugyanakkor Shane Black is összehozta saját sztoriját, amit ő soha nem olvasott. Donner verziójában Riggs és Murtaugh a film elején úgy dönt, hogy kicsit kimozdul, visznek magukkal egy lakókocsit is. Az egyik benzinkútnál azonban elszabadul a lakókocsi és gyakorlatilag letarolja a környékbeli falucskát.”

  25. Hagyjuk már Shane Blacket! Igen, ő írta az első részt, meg volt némi szerepe a többi megírásában is, de újabban ő is csak szart csinál. A Rendes fickók az összes puskaport ellőtte egy másfél perces trailerben, és ami a filmre maradt az egy ötlettelen, humortalan, unalmas szar, ami a kiscsaj karaktere nélkül a nézhetőség szintjét sem üti meg. A Vasember 3 a széria leggyengébb darabja, meg úgy talán összességében véve is a leggyengébb MCU film. A Durr-durr és csók elment, de azt leszámítva a 93-as Utolsó cserkész az utolsó jó film, amihez Blacknek bármi aktív köze volt. Szóval kösz, de Blackből nem kérnék, inkább Donner, akinek az Idővonal az egyetlen folt a renoméján.

  26. Jól összerakva lehet, hogy működne, ki tudja. Ez csak akkor derül majd ki, ha megcsinálják. Legfeljebb gáz lesz, de esélye van a jónak is, akkor miért ne?

    Aranyos, hogy a filmekben Murtaugh megáll az öregedésben, már az első részben is nyugdíjba készül, aztán a 4. részben már Riggs is mellélassul, de ő még mindig dolgozik :D Közben a gyerekei felnőnek, stb.

  27. A sorozat jó, a filmek jók, persze nem mindegyik film egyformán jó, de simán nézhető a legrosszabb is eddig!
    A sorozatot félve kezdtem el és örülök, hogy nem hagytam ki.

    Az 5. film, hááát félek, de nem fogom kihagyni! :)

  28. Hát ha valóban mindenki benne lesz akkor nézős lesz. Sorozatot én kihagytam nekem Riggs és Murtaugh az akik.
    Black valóban jó lenne még a projekthez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.