A Jumanji kulisszái mögött

Jött egy “ígykészült” videó az idei Jumanjihoz, ami rögtön egy hatalmas kamuval indít: “olyan filmet akartunk készíteni ami az ünnepek szellemé..” hahaha, eredetileg nem is ide decemberre szánták. A lényeg, hogy aki várja, vagy aki ellene drukkol (?) az most kapott egy új videót.

human
írta
2017. 10. 30. 03:55
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “A Jumanji kulisszái mögött” bejegyzéshez

  1. Ez nem egy meccs, nem kell ellen drukkolni.:-)
    Akkor boldog leszel, ha a film rosszul sikerül?
    Érdekes mentalitás.

  2. Én nem tartom érinthetetlen klasszikusnak az eredetit sem, de ennél a filmnél már a szereposztásnál látszott hogy ez megint egy ezerszer látott, tipikus középszerű gagyi lesz, amit megpróbálnak a névvel eladni.

  3. @Gyula: Azért az, hogy egy film hogy sikerül (kritikailag) és milyen a fogadtatása a kasszáknál az két elég eltérő dolog némi egymásra hatással.
    Lásd pl. példaképp a Transformerseket, vagy a Blade Runnereket.

  4. Gyula, nem annak szurkolunk hogy rossz legyen a film (egyértelmű, hogy az lesz), hanem hogy annak ellenére hogy rossz, ne legyen anyagi siker.
    Szerintem minden igazi filmrajongó nevében írhatom azt, nincs annál jobb, mint amikor egy gyenge film megbukik.
    Ilyenkor mindig reménykedik az ember, hogy a jövőben majd jobban odafigyelnek a stúdiók a minőségre és nem adnak több munkát ezeknek a kontároknak, akik írják, rendezik ezeket a förmedvényeket.
    Nem mellesleg ilyenkor azt érzi az ember, hogy nem teljesen idióta az átlag mozinéző és nem támogatjuk azt, hogy minden szart lenyomjanak a torkunkon úgy, hogy még mi fizetünk érte, annak reményében, hogy jól fogunk aznap este szórakozni.

  5. Nézzétek mindnkinek mást jelent a szórakoztató film.
    Ebben is meg van a lehetőség.Trailer alapján nem tudok nyilatkozni. Jack Black is tud vicces lenni és vannak nagyon gáz filmjei is. A “Rockba” is van jó komikus véna szerintem.
    Elválik milyen lesz.

    Fiti : Én ezt ugyanúgy írhatnám a szuperhős fimekről, hogy mennyi sz.rt lenyomnak a nézők torkán és várom ,hogy hasaljanak már végre el. :-) Na most fogok kapni.

    Nem kell megnézni és ennyi, de engem is bevonzanak gyakran és csalódás pl: Az amerika kapitány és “társai” , Batman vs. Superman és még sorolhatnám. Különböző színes ruhákban mentik meg a földet.Nekem már sok, de erről szóltak a képregények is tudom.
    Valószinüleg nagyon magasra tették a lécet a Nolan féle Batman filmek és én mindig valami hasonló élményt várok. Vagy például a Jack Nicholsonos(muszály őt kiemelnem) Batman .

    Vagy az Iron Man első része is bejött,hogy azért mást írjak ami tetszett.

    Úgyhogy ne kapjátok fel a vizet, ezen én egy jót akarok röhögni (ha tudok majd persze) és lehet vizuálisan sem lesz rosszabb mint az általam említett förmedvények csak nem lesz benne Pókember és társai :-)
    Aztán lehet én is itt fogom majd fikázni, de csak ha már LÁTTAM!

  6. A Próféta: Remélem annyira vicces lesz a film, hogy titokban többször is megnézed majd :-)

  7. @Gyula

    Én szeretem az agyatlan, sötét, alpári , ótvar humort, de ez ócska. Igen, igazad van benne, hogy filmet látatlanba fikázni baromság – mert az – de egy ilyen filmnél, ahol üvölt, hogy kutyaszar (lásd Ghostbusters) miért is ne lennék vele ellenséges? Ez is kiszorított valami mást a vászonról, lehet hogy rosszabbat, de lehet – tuti – hogy jobbat. De ha még is tetszeni fog, te leszel az első, akit megjelölök, hogy tévedtem és valójában élveztem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.