21 hozzászólás a “Podcast: Nyilvános vetítés 625: A hóemberek neve” bejegyzéshez

  1. Podcast appban is jó lenne ha elérhetővé válna, mert hót ziher, hogy nem fogom youtubeon hallgatni.

  2. tegnap átküldtem a fileokat, valamikor csak kikerül. de őszintén szólva ha folyamatosan csak negatív komment van akkor nekem egyre kevesebb kedvem van csinálni. persze most gond, hogy nem került ki, és tényleg my bad, de jelenleg nem látom hányszor szóltatok hozzá ami olyat sugallt, hogy örömmel hallgatjátok, mivel red névtől a 437-nél 2 éve van az utolsó podcastos hozzászólás GyurexDTC meg konkrétan most először szólalt meg.

  3. Human én nem igazán értem miért a kommentek száma fontos, miért nem a nezőszám? Engem érdekel a véleményetek és mindig meghallgatlak titeket,de ha kommentelek nem igazán jön válasz, vagy alakul ki belőle egy beszélgetés,ezért nem is írok, max ritkán. De attól még jók vagytok.

  4. Dean6: Ugyanez, ritkán jött válasz vagy alakult ki beszélgetés. MP3 tényleg kényelmesebb lenne, de így is köszi.

  5. Attól még hogy nem írunk, hallgatjuk! Most kifejezetten tele volt tömve olyan filmekkel amiket már láttam. Hóember ki lett dumálva többször de talán azt még nem írtam le, hogy a trailerekben látható jelenetek melyek a le nem forgatott átkötő részek miatt nem kerülhettek a filmbe azért egy durvább, drámaibb befejezést ígért. Biztos javított volna a film megítélésén ha nem bénázzák el. Kidnap-nél szóba jött a The Call amiről én is osztom, hogy jobb Berry film. Unlocked szerencsére nem Salt ügynök 2 lett de igen még így is középszerű. Patriots Day-ben van számomra az év legjobb akciójelenete. Mindig előnyt élvezett a realisztikus bemutatás. Várom a drámaibb oldalt bemutatók Jake féle Strongert is. What happened to Monday? ismét középszerű jelzőt kapott. Kinek mi. Nekem azért top10ben lesz az év végén. Wind River szintén top10-es történet és remélem Taylor a Soldado forgatókönyvével jövőre is odaver. Az mondjuk elszomorít, hogy szokás szerint a Pókember szét van dicsérve – mint úgy általában az utóbbi évek marvel – dc filmjei – más filmekről meg egy perc a véleményezés de ha már a Vasember 1 szóba jött akkor nálam ez a Pókember sehol sincs hozzá képest se humorban se látványban se történetben.

  6. Podcastekhez eddig én sem szóltam hozzá, de ettől még örömmel hallgatom meg, még akkor is, ha véleményem nem azonos a tiétekkel, ettől még teljesen szórakoztató tud lenni, szóval ne tessen abbahagyni, jó ez :)
    (Hősiesen bevallom, én kifejezetten rontom a hallgatói arányt, mert mindig a pasimmal hallgatjuk meg, valószínű, hogy akadnak mások is, akik így tesznek..)

  7. Human:a kezdetektől hallgatlak titeket, de soha nem éreztem, hogy hozzá kellene szólnom egy podcast adáshoz.

  8. Vallásosként (nem bigott) a Brian életével semmi baj, mert nem Jézust, hanem az akkori zsidókat fikázza.

    Az új Spidermant az univerzum többi filmje ismeretének hiányában kb. 20 percig tudtam nézni.

  9. Hogyne hallgatnánk! Legjobbak vagytok! Kár hogy youtube-on most telepakoltad reklàm sávokkal! Twitchen nem gondolkodtál még? Live gameplay, Talk Show, Élő kibeszélő stb…

  10. Én nyáron kezdtem el hallgatni a podcastot, visszahallgattam az összes idei és tavalyi adást, és várom az új adásokat is, csak én se szoktam kommentelni.

  11. Én garantálom, hogyha nem lenne több adás többen rinyálnánk kommentben mint ahány negatívot összesen kaptatok eddig. Azért nincs hozzászólás mert nincs interakció. Én például sokszor hallgatom miközben csinálok valamit és rengetegszer előfordult már, hogy reflexből belebeszélek a mikrofonomba mire rádöbbenek, hogy felvételt hallgatok olyan tud lenni a hangulat.

  12. :D

    azzal amúgy egyetértek, hogy a sok téma miatt nehéz társalgásnak kialakulni, mert míg egy posztnál az kattint a komment részre aki arról akar beszélni, addig a podcast kb. 1 heti poszt ömlesztve. De én tényleg elolvasok minden kommentet és látom amit reagáltok, avagy a választ azokra amiket mondtam, sőt, szerintem a Béla is, és szoktunk is néha rájuk reagálni a podcastben. Szerintem már olyan is volt, hogy “igaza van annak a kommentelőnek” :)

  13. Én sem kommentelek, csak most harmadszor, és megint azért, hogy PlayerFM-es elérhetőség miatt nyavalyogjak. :)

  14. A Kannibál holokausztnál az volt a bírósági sztori, hogy a rendező (asszem valamilyen Deodato) olyan szerződést kötött a színészeivel, hogy nem vállalhattak munkát és nem is mutatkozhattak nyilvánosan a film bemutatója után egy ideig és amikor meg volt a premier annyira reálisnak érezték, hogy perbe fogták a rendezőt emberölés vádjával és akkor kellett a színészeknek előugrani, hogy élnek még valójában. Ami szomorú viszont, hogy az állatok megölése az konkrétan megtörtént a kamera előtt csak úgy l’art pour l’art alapon és ezért volt betiltva több országban is valójában. De annyiban mindenképp korszakalkotó, hogy innen lopta a koncepciót a Blair witch projekt, meg az egész talált kamerás zsáner ősapja.

  15. alapvetoen a podcastokat nehez kommentelni, csinaljatok, mert sokszor inkabb ezt hallgatom, es nem az FBt olvasom, h

    a valahogy ossze lehetne linkelni a show notest a Filmbuzis posztokkal, annak orulnek nagyon!

    megprobalok azert nehany hozzaszolast:

    – Thor – a nyolcvanas evek feeling alapvetoen az alapjaul szolgalo kepregenyek stilusjegyei miatt van, de a zenevel es a poszterrel nagyon rajatszottak.

    – Black Panther : @Bela egy Afrikai orszagrol szolo kepregeny szereploi holland telepesek legyenek? nyilvan fekete szereplok lesznek. ami szomoru az egeszben, meg a wonder womennel is, hogy anno a kepregeny elkeszitesenel az volt a motivacio, hogy egy elnyomott reteg kapjon szuperhost, most amikor filmesitik oket, meg mindig ua a motivacio :)

    – Snowman-ert tenyleg jar a faszkorbacs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.