A Quiet Place-előzetes

John Krasinski horrofilmet rendezett, méghozzá a saját és a felesége, Emily Blunt főszereplésével. A történetben egy család valami isten háta mögötti farmon él, ahol muszáj teljes csöndben élniük, mivel a zajra jön VALAMI.

Míg a Strangers tipikus anyagnak tűnik, addig ez hiába hasonló, mégis sokkal hangulatosabb. Legalábbis a tovább mögötti trailer alapján.

27 hozzászólás a “A Quiet Place-előzetes” bejegyzéshez

  1. juhuhuj a leírás önmagában elég, én ezt nagyon várom. remélem itt ténylegesen jön VALAMI :)

  2. 15. percben a család elhatározza, hogy költözik. Hepiend, vége főcím. Nem értem, minek a szenvedés?

  3. Mióta élnek ott ?
    Ha a gyerekek is ott születtek akkor mozgalmas időszak lehetett mikor éjszakánként fel-felsírtak, az asszonnyal meg csak a kussbaszex.
    Ha már idősebben kerültek oda, akkor meg mi a fsznak nem költöznek el ? Kivével, ha az említett “madarak a dobozban” szerű, de látvány/látás helyett hanggal, akkor odabszhat :)

  4. Elindítom a trailert, basszus, néma csend, semmi hang, nem túl eredeti, de azért érdekes húzásnak tűnik, hát még ha a film nagy része ilyen.

    Aztán eszembe jut, hogy előtte lenémítottam a gépet telefon miatt… :D

  5. Imádom Emily Bluntot nagyon alul van értékelve és végre egy horror ami érdekel. Évek óta nem volt ilyen.

    És igen sok kérdés felmerül és biztos vagyok benne, hogy meg is lesznek válaszolva mert nem tudom elképzelni, hogy Emily olyan filmben szerepelne pláne a férjével ahol leszarnák az ilyen alap kérdéseket. Több előzetes nem is kell mert kiderül hogy véletlen megmagyarázzák az előzetesben is. :D

  6. 0:21-nél az nem egy sound effect az Alien Covenantból? Keressetek rá: Alien Covenant: Incubation. Ezt pont abból a themeből lopták.

  7. Na ez most meglepően tetszik eddig. Amúgy is imádom a horrorokat és ez most ígéretesnek tűnik. Hangulatos figyelemfelkeltés és bízok benne, hogy nem csak jump scare-ek lesznek puffogtatva benne.

  8. “Minek maradtak?”
    “Miért vannak még ott?”
    “15. percben a család elhatározza, hogy költözik. Hepiend, vége főcím. Nem értem, minek a szenvedés?”

    Lehet,hogy nincsen kinek eladni a házat és CSOK sem jár nekik két gyerekre.

  9. ez tényleg szemét módon kukacoskodó lesz, csak hát arra van felfuzve az egész, hogy mekkora kuss van, még sétálni is csak homokon lehet…erre Bluntról az első vágókép, ahogy a tiszta ruhákat szedi le. nyilván nem centrifugáz duplán, de némán kézzel is nehéz mosni.

    mármint, ha nem ezt a képet mutatják, talán soha nem gondolkodtam volna azon, hogy miként lehet némán mosni :)

  10. Máshol írják, hogy a világot megszállták ezek a lények, tehát globális a dolog, illetve hogy 1 gyerekük már meghalt, de úton van egy másik, így a szülés nagyon érdekes szitu lesz.

  11. Amúgy kifejezetten ígéretesnek és hangulatosnak tűnik valóban. Mindig is a kedvenceim közé tartoztak az izolált helyszíneken játszódó filmek Emily Blunt miatt meg aztán pláne nézős lesz.

  12. Miért van benne az Alien Covenant zenéje? Amúgy instant nézős. Emily Blunt-ot meg amúgy is kedvelem.

  13. A lényeg lemaradt, ezért nem értitek. Az egész világot megszállták ezek a “valamik”, már mindenkit legyilkoltak, ők maradtak csak. Asszonynak meg útban a gyerek…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.