Tarantino következő filmje

Felgyűlt pár hír róla, szóval ideje összeszedni őket.

A Weinstein botrány után Tarantino szakított a Weinstein Company-val is, így rögtön ugrott a többi stúdió az új filmjének a tervére.

Végül a Sony vállalja majd be a 100 milliós készítési költséget, na meg a film forgalmazását és a többit.

Tarantino elvileg szeretné megszerezni Tom Cruise-t is egy szerepre, és közben természetesen felmerült még Brad Pitt és Leonardo DiCaprio neve is.

A történetről csak annyit lehetett tudni, hogy az épp most elhalálozott Charles Manson-ról szól valamilyen módon, de közben kiszivárgott a történet valami olyan forrástól, aki már olvasta a forgatókönyvet:

1969 nyarán játszódik a film, és egy tv-színészről szól, aki a sikeres sorozata után filmsztár akar lenni. Na meg ennek a férfinek a dublőre is hasonlóról álmodozik. Ennek a főbb történetnek a hátterében lesz jelen a Manson-szekta és annak első 5 áldozata, akik között ugye ott volt Roman Polanski 8 és fél hónapos terhes felesége. Szóval nem Mansonról fog szólni a film.

24 hozzászólás a “Tarantino következő filmje” bejegyzéshez

  1. Jobban örültem volna ha Mansonról forgat, illetve a gyilkosságokról. A téma szépen passzola Tarantino véres, beteges ötleteihez. De valószínűleg így sem lesz csalódás a film.

  2. Ha Mansonról és úgy rendesen a gyilkosságkról szólna a a szokásos abszurd, öncélú, már-már komikus Tarantino stílusban az szerintem elég sértő lenne az áldozatok emlékének, családjának. Amúgy is komolyabbnak hangzik a téma mint az eddigi filmjeinél. A szereplők mind jók, remélem vállalják, különösen Cruise, mindig ugyanazt játssza az elmúlt 10 évben, de ha kilép a skatulyájából az jól szokott elsülni és emlékezetes.

  3. Hála az égnek, hogy az a rohadék megdöglött. Kiv vagyok a filmre, bírom Tarantinot , legutóbbi filmjei is tetszettek a negatív szájízek ellenére.

  4. Biztos L. Jackson bácsi is kap valami szerepet. Vagy kifordított valóság lesz mint mikor leölték Hitlert, így Jackson is lehetne Manson :D

  5. Ha filmet forgatnak Polanski családtagjáról és most bármelyik életrajzi filmet kérdezhetnèm _ ilyenkor kell kérni mondjuk Polanski beleegyezèsèt?
    Amúgy ebben a tèmában Polanskitól néznèk meg egy filmet. Asszem az eset után készítette a Kínai negyedet.

  6. Nem ertem, es Tarantinot sem az osszes filmjet a Weinstein Company ernyoje alatt keszitette. Imadom is minden filmjet Tarantinonak, de ez valahogy nem passzol bele az eddigi filmjei kozze. En ezt az egesz botrany szart sem ertem es nem is szeretem, nekem ez az egesz olan mint ha valami nagyobb dolgot szeretnenek eltusolni ezzel az eroszak uggyel. Evekkel ezelott volt es azota semmi? Azota senkit sem szaklattak csak pont akkor? Hol vannak a mostani sertettek? Tarantino csalodtam benned, de ezt leszamitva imadom a filmjeid!

  7. @Nevenincs attól, h vmit nem értesz (vagy nem “szereted” :D omg ), nem azt jelenti, h nem igaz, lol…

    @zupi, nekem is pont ez jutott eszembe, azért elég húzós volt az ügy…

  8. “Ha filmet forgatnak Polanski családtagjáról és most bármelyik életrajzi filmet kérdezhetnèm _ ilyenkor kell kérni mondjuk Polanski beleegyezèsèt?”

    Legalább 10 filmet láttam a témában az elmúlt két évtizedben, de szerintem többet, mindenesetre legyen az film, tévéfilm vagy doksi, nem hinném, hogy bármelyik is engedélyt kért volna tőle.

  9. Eléggé sokan dolgozták ezt már fel. Lerágott csontnak érzem. Így nem értem egyenlőre mi fogta meg benne a mestert. Mindenesetre mivel róla van szó, kíváncsian várom. Az ő morbid és groteszk szemüvegén keresztül, lehet még érdekes is lesz.

  10. “Ha filmet forgatnak Polanski családtagjáról és most bármelyik életrajzi filmet kérdezhetnèm _ ilyenkor kell kérni mondjuk Polanski beleegyezèsèt?”

    Kiirjak az elejere, hogy a filmben lathato szereplok velt hasonlosaga valoban elo szemelyekre csak a veletlen muve. Ezt a szoveget pont ezert talaltak ki.

  11. +1 Lenny
    ‘..gyilkosságkról szólna a a szokásos abszurd, öncélú, már-már komikus Tarantino stílusban az szerintem elég sértő lenne.. ” Fura, hogy valakinek nem ez ugrott be egyből. Kb olyan mint anno 1x az egyik showderclubos kölök elkezdett Mórozni a színpadon. Nem értette miert nem nevet senki. Azota ebből él..

  12. Nekem máig hátborzongató, hogy megrendezte a Rosemary gyermekét és egy évre rá meghal a terhes felesége…

  13. Reménykedtem h Tatről fog szólni a film és valahol azt olvastam Margot Robbie lesz benne a főszereplő elég jo lett volna egy film Tarantino szemszögéből a Manson családról valahogy úgy képzeltem el h a gyerekkorától kezdve egészen a Tate gyilkossági ami a tető pontja lett volna a filmnek , de hát majd meglátjuk milyen lesz.

  14. Szóval még két film Tarantinotól, és ennyi? Miért?? Tudja előre, hogy nem lesz többhöz kedve, vagy nem akad olyan téma amiről filmet készítene? 54 évesen kicsit korán van a nyugdíjhoz.
    Nem mintha eddig annyira futószalagon jöttek volna a filmjei, ha nem számoljuk az ilyen four room projekteket, akkor ugye a hateful eight volt mindössze a nyolcadik.

  15. Nem szeretem, mikor random bedobálnak minden sztárt a készülő filmek kapcsán, aztán a végén lesz belőle 1 vagy 2…tipikus kattintás vadászat.

    De egy tarantino film mindig esemény, várós természetesen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.