Itt az Avengers: Infinity War előzetese

Majdnem mindenkinek jut egy mondat. Majdnem mindenki epic. 10 évig építették ezt a végkifejletet. Az eddigiekkel ellentétben még Thanos is korrekt. Már csak a nagy seregek egymás ellen futása nem kéne bele.

Akármennyire is a komolykodós, ami a Marvel lassan kifulladó része, erre azért csak összeszednek még mindent. Gondolom pár ember számára kiszállási lehetőség lesz, hogy öregedett 10 évet és még a ekdvenc szereplői is távoznak az MCU-ból. Nekem szinte biztos, hogy ezután már nem lesz minden Marvel-film moziban nézős.

160 hozzászólás a “Itt az Avengers: Infinity War előzetese” bejegyzéshez

  1. Nekem nem adta ez az előzetes, ahogy Thanos is gagyi. Brolin itt nagyon furán néz ki, mikor az avengers első részének végén mutatták thanost, sokkal jobb volt a design.

  2. Nem rossz, kissé mintha spoileres lenne.
    Amúgy 1:21-nél a figura tök úgy néz ki, mintha Daredevil lenne, de lehet, hogy csak rosszul látom.

  3. Nem vagyok egy hatalmas MCU fan, jó pár kimaradt moziban és csak otthon nézős volt (még az Ultron is), de még nekem is beleborsózott a hátam. Akár szeretjük akár nem ez filmtörténelem, 10 évig, egy univerzum, le a kalappal elöttük.

  4. Én mostanában hadilábon állok a Marvel filmekkel, vagyis azzal amivé vált, ahová süllyedt inkább így mondanám, de ettől függetlenül ez nekem most egy kurva nagy igen meg hype train. Egyedül zavart az 1:45-46nál a vasember cgi, de ezen gondolom majd faragnak. Csak ne legyen tele óvodás buziviccekkel meg buta cselekményekkel, logikai bakikkal, végre kapjunk egy komolyabb marvel filmet. És így letudják zárni tisztességesen.

  5. valszeg csak az első órából, de abból nekem elég spoileresnek tűnik. mármint legtöbb dologra számítani lehetett (vision gemless, lokinál a kék szutyi), de így orrunk alá dugni.
    és amúgy az előzetes se jött nekem annyira át, a tegnapi reakciós videó sokkal hypeosabbra sikerült. persze mozis, de megint a nagy lyuk amiből jön az ellen NY felett. reméljük jó lesz, az elmúlt pár film eléggé bejött.

  6. Szakállas kapitány iz dö beszt kapitány.

    Jöjjön, kész kalap kell. Ha zenében nincsenek is mindig ott, mert tényleg nem, azért az Avangers téma zenéje üt. Libabőr és hype train jegy a részemről.

  7. hát az a daredevil majdnem biztos,hogy nő,de ennyiből még lassítva se tudok rájönni ki akar lenni (talán nebula?)

    ami nem tetszik hogy már megint van egy ellenfél noname sereg akit lehet gyepálni nem gond a veszteség,és nálunk is most azért itt van wakanda ha jól látom h itt is legyen hullás
    de hogy thanos egy csapásra rendezi a sorokat az még jót is ígérhet

  8. Komolyabb filmet? :D Ez is csak a szokásos lesz. Jön egy nagyon erős főgonosz( ide behelyettesíthetsz bárkit), aki hozza a csipkatonáit(hány ilyen vótmá). A csapat egyik fele a főgonoszt üti, a másik a csipkatonákat. Fantasztikus. Sokan meg úgy élveznek a gatyájukba egy előzetestől, mintha ilyet még nem láttak volna.

  9. szerintem halál béna. thanos is béna, mintha egy gyerekeknek való dedós fps főgonosza lenne. és ja, én is vagányabb kinézetre emlékszem régebbről

  10. ja meg, hogy ha thanos ekkora császár, akkor fasznak kell belerakni megint 2000 miniont. jó kell a csatajelenet zúzás, de az megint súlytalan lesz

  11. mit zárnának le? Thanos-t? az MCU-t? nem akarok hülyeséget mondani, de lehet hogy az Avengers 4-ben is Thanos lesz a főgenya, én legalábbis annyiból nem bánnám, ha már ennyi ideje húzták a mézesmadzagot vele, akkor ne intézzék el egy könnyen. Egyébként, csak nekem fura kicsit, hogy Thanos a galaxis őrzőiben, meg az egyik stáblista utáni jelenetben full páncélban van mikor nem csinál semmit, de mikor harc van, akkor kb egy szál atlétában tolja? :D

  12. Nekem is fura volt Thanos, de talán csak a sapija hiányzott.
    Óriási epic lesz ez a film, de szerintem nagy hiány lesz utána közvetlenül, már csak a 2. részig lévő sok idő miatt is. Sokakat fogok sajnálni, Vasember pl szinte biztos hogy kampó, pedig egyik kedvenc. Amerika kapitány nem fog hiányozni, gondolom helyette lesz Marvel Kapitány.. Amire nagyon kíváncsi vagyok, az az hogy ha kövek nélkül lecsap bárkit, mi fogja megállítani, ha nála lesz mind. Remélem nem Thor 3 féle vége lesz, ami 1x elment de ne így zárják el.

  13. Beleborzongtam!!!!! Nagyon jó, szinte semmi komolyabb dolgot nem mutattak, de borsózott a hátam!:)

    10 éve várok erre a filmre!!!

    4.-ik részhez: Thanos lesz a főgenya ott is is ez egyértelmű!

  14. Dc-és létemre bejövős, csak ez az avengers zene sztem elég gagyi!Egy dolog amiben a dc jobb az a zene😁sajnos!

  15. +1 humannek az arctalan seregre.
    Olyan szinten túlhasznált és halálunalmas már, mint a ‘városrombolás’, az a tavalyi Xmenben érte el nálam a mélypontot ahol kiégetett, míg előbbit a Thor/JL kombó degradálta mégtovább.
    Egyszerűen már elég belőlük.

    (bár ha meg csak a hősök ellen jönne át Thanos + Black Order az meg egy kis Dragonball-hommage lenne, de elviselné az amúgy is túlzsúfoltnak ígérkező mű)

    Természetes alap várós, az ‘új’ Pókruci meg atomdurva mozgásban.

  16. Ami kikerült leakelt előzetes a Comic Conról jobban bejött. Annak a hangulata érezhetően komolyabb volt, és nekem az original Avengers theme is lehúzza a dolgot.

  17. az “eredeti” csapatból gondolom sokan mennek majd… igazából alig várom, hogy lássam a két katonát megmurdelni :D

    Tony majd hősi halált hal pókit mentve :(

    jó lesz ez, Május meg már nincs is messze.

    jah, a fanyalgókat bárcsak büntethetném úgy, hogy soha nem láthatnák :D

  18. Itt ki az aki képes megütni Thanost? Hulk? Starlord? Esélytelenre vannak beállítva. Itt nincs Superman aki beleb*ssza a napba :D

  19. tényleg beetetés jellege van és ezerrel robog a fan service…de igy kell ezt eladni.

    én is azt mondom, hogy lehet szeretni, vagy sem ezt az egészet, de 10 éve még egy Avengers mozi is lehetetlennek tunt, most meg ami itt lesz az tényleg filmtörténeti vállalkozás.

    látni egyszerre a sok felvezetett karaktert, meg a végén Thor + Guardians tényleg hidegrázós, már a monumentalitás jellegéből is. ha meg valahogy sikerül egyben tartani az egészet, akkor tényleg le a kalappal előttük.

    + Thanos nekem is furcsa, nagyon muanyag.

  20. Jó trailer csak Thanos elég furán (gagyin) néz ki így minden nélkül. A Galaxis Őrzőiben sokkal menőbb volt abban a páncélban. De így kb csak egy kopasz kigyúrt gorilla érzetét kelti.

    Bár ez még csak az első trailer, szóval a filmig lazán rákerülhet a páncél.

  21. Tényleg utálni akartam de nem tudom. Az első két Bosszúállók említésre sem méltóak vér gagyik voltak de ez így előzetes alapján felcsigázott. Persze láttuk hogy mire képes egy jó előzetes aztán a film kalap szart sem ér szóval én már nem hiszek előzeteseknek. És valahogy még mindig az az érzésem hogy komoly veszteségek nem lesznek, Vízió nyilván meghal vagy valami kamu módon túléli és ő meg a társai is visszavonulnak azt csókolom. Mert Marvelnél nem tudom elképzelni hogy meg mernek lépni olyat hogy konkrétan végleg és örökre megölnek bárkit is. Elvégre Coulsont is visszahozták pedig ő nem is volt főszereplő.

    Thanos egyébként tényleg cinkes kissé pláne fejfedő nélkül.

    Amúgy nem tudom kit láttok ti 1:21 másodpercnél de az a Kapitány és Thanos egyik katonája dobálja épp felé a lándzsáját amit el is kap. Nem is értem hogy keverhettétek össze Daredevillel meg nézitek nőnek. Nebula meg nincs is benne az előzetesben. :D

    Na mindegy, a lényeg, hogy várom de valószínűleg ez is itthon nézős lesz mert én már nem vagyok hajlandó fizetni ezekért a közepes Marvel filmekért.

    BTW Póki ruhája még mindig kicseszettül epic!

  22. Egyre viccesebb ez az univerzum építősdi, nem csak itt, máshol is.
    Most mindenkinek jut majd 5 perc a filmben?

  23. Azért ez elég sokat mondó, hogy egy 2 és fél perces unalmas bemutatót simán feldob Chris Pratt 1mp-e amiben meg sem szólal. :-)

  24. Amúgy ja, Thanos elég gagyin néz ki, de mérföldekkel jobb volt ez a trailer, mint a JL. Moziba, azért nem fogok elmenni megnézni.

  25. Nekem adja. Oké, nem hasra esős, sokat nem árulnak el, csak kb. amit eddig is tudni lehetett, de epic. Nekem Thanos itt sokkal emberibbnek tűnik (fura, hogy fényben látni és nem csak sötétben egy székben ülve :D ), részemről nem hiányzik a páncél. Bőven sok lesz neki az a kesztyű.
    Arra tippelnék, hogy a film végére lesz kész teljesen az Infinity Gauntlet, vagy valami hasonló.
    Liv +1 – én is arra számítok, hogy Tony feláldozza magát, hogy Pókarcot megmentse. Eddig is nagyon apáskodott felette, Ő vette be a csapatba… és lejárt a 10 év. :D
    Azt aláírom, hogy a minion csata bár kötelező, súlytalan. Nagyon remélem, hogy azért tényleg komolyabbra sikerül majd és nem lesz minden elpoénkodva egy Hasselhoffos beszólással.
    Hype train már robog.

  26. A képregényben ez hogy van? Ezután mi következik? Van valakinek sutyiban egy gyorstalpaló linkje a halálok nélkül ? :D vagy gugli a spanom?

  27. Hamilton mit keres a filmben? De bírnám meglépnék, h mindenki meghal, Táncos meg beulne a tronjaba. Illetve Ugy látom 2 vonalon megy majd a harc, Cap & Hamilton az erdőben és Tony & Doki in the city.. ( Thornak milyen komoly edző gépe van!)

  28. ” lehet hogy az Avengers 4-ben is Thanos lesz a főgenya”

    igen, ő lesz, de nézd meg az mikor jön? az infinity war számomra az avengers 3-4, ahogy eredetileg ők is tervezték.

  29. Egy páran azért most már behalnak remélem. És csak a sárkánygömbökkel hozhatóak vissza (azt is csak egyszer lehetséges)!

  30. Andus 23
    Jól beszélsz :)
    Proxima Midnight most már biztos ő az már a lándzsából is ítélve, amit eldob és a Kapitány elkapja.

  31. DArkEagle, ez nem csak Marvel betegség, a dc-ben se hal meg senki, legalábbis eddig.
    Marvelnél is csak egy Quicksilver ment el.

    De most muszáj lesz ritkítaniuk, most elsütik 1-2szer ezt a nagycsapat felállást, de örökké nem mehet. Szerintem Vasember, CA tuti halál, és Thor vagy Hulk is oda kerülhet, legalábbis úgy ütne nagyot a dolog, meg Thanos ereje, és lenne ledöbbentő, ha a két fizikailag legerősebb közül egyet megölne kapásból. (Vagy Starlord)

    Nekem bejött, Thanos nem tetszik így “csupaszon”, de hátha javítanak rajta.

  32. katyvaszlipp:
    a Snyder verziós JLben Kiborg meghalt volna, a Steppenwolf elleni küzdelemben. Superman “meghalt” a BvSben.

  33. Thanos majd felölti a gúnyát, mikor először megüti vki, mondjuk Banner, aztán elkezdi ritkítani a csapatot… Vagy Thor?
    Úgy saccolnám, ennek a végére érkezik majd meg Starlord-ékkal…

  34. Most itt nem csak DC Marvleről van szó, egyébként WW-ben meghalt Steve, legalábbis egyelőre úgy tűnik. :D És azért ő fontosabb karakter volt mint Quicksilver. Pláne, hogy srác szerepelt 5 percet aztán ki is nyírták. DC-nek meg amúgy ideje se volt felépíteni bármit is annyira kapkodnak hogy amit eddig csináltak azok közül is csak a WW meg a MoS ami értékelhető. A BvS meg konkrétan egy Bosszúállók 1 szint, nem rossz de nem is jó. JL meg kb a Bosszúállók 2. Nem szar de nem is közepes. :D

    Egyébként Stark ha meghal az engem meglepne, Akik itt meghalhatnak azok tuti hogy totál fölöslegesek, mint pl Tony pajtása pl, akinek most a neve se jut eszembe, aztán Tony másik pajtása, Vízió bár benne is kételkedem mert ahhoz hogy le tudják nyomni Thanost el kell tőle majd venni a köveket és valahova helyezni kell majd és hát az egyértelműen Vízióba való. Meg ugye itt egy seregnyi fölösleges katona akit majd két részen keresztül gyászolnak majd.

    A legnagyobb gond, hogy Marvelnél nincs se Superman, se Wonder Woman se Batman. Nincs vezetője a csapatnak. Tony csak egy palyboy, lényegében egy bétaverziós Batman, de így, hogy itt van Fekete Párduc már Tonyra sincs szükség mert Párduc lényegében 10x gazdagabb és képzettebb mint Tony. :D WW helyére konkrétan nincs senki (talán már a kamu Marvel Kapitány, bár kétlem) mert Fekete özvegy messze nem egy Diana, az egyetlen aki valóban igazi vezető lehetne Superman módra az a Kapitány de ő meg nem olyan erős. Bár igazából egyik sem olyan erős mint Superman, még Hulk vagy Thor sem. Szóval nagyon kíváncsi vagyok, mégis hogyan fogják lenyomni a lila bácsit. :D

  35. Nem lehetne, hogy a CGI meg PS huszárok toljanak egy linket a portfóliójukhoz a comment-tel?

    Tudom én, hogy nem kell sz*rt ennem, ahhoz, hogy tudjam, hogy nem finom… de, hogy ennyi tehetség itt vesztekeljen egy blogon…

  36. Őszintén szólva én inkább néznék végre egy gagyi CGI-os de jó Marvel filmet bár ez igaz lénygében minden filmre. :D

  37. csak ugy kozles keppen.. Captain Marvel az egyik legerosebb karakterek koze tartozik..Nagyon varom a megjeleneset, ha kovetik a kepregenyeket, akkor Pokival ok ketten nagyon jo kis kalandokat fognak elenk rakni :D es ne feledkezzunk meg Strange-rol sem, aki meg eleg alapjaraton porog.

  38. Lehet nekem rémlik rosszul, de nem úgy volt, hogy két részben jön ez ki ? Part I és Part II.

  39. vannak benne olyan dolgok, amik tetszenek, de összességében nem tűnik tól jónak az előzetes, biztos velem van a baj. ha csak pár dolgot kellene kiemelni, akkor a legszembetűnőbb, hogy thanos a klasszikus sisak meg a páncél nélkül nagyon gázul néz ki, aztán egy ultron film után kissé unalmas már ez sok idegen lény, akik egy ütésre döglenek…ami tetszett, ahogy a kis pókembernek feláll a szőr a karján, amikor beüt a pökösztön, meg badass a szakállas kapitány is és ahogy thanos begyűjti a köveket..szerintem a film jobb lesz, mint amit ez az előzetes mutat, talán.

  40. 50. Steve Trevor fontosabb karakter mint Quicksilver? Maximum filmes téren, de ott is plot deviceként szolgált a halála :D

    Ezt a ki hal meg ki nem dolgot ne nagyon erőltesd, főleg ne a DC-vel való összehasonlitásban, mert Diablo semmitmondó önfeláldozásán és Trevoron kívül, aki a modern időkben már 100+ lenne, nem jeleskedik a DCEU sem a főszereplőik kinyírásában.

    “A legnagyobb gond, hogy Marvelnél nincs se Superman, se Wonder Woman se Batman.” Ahha, tehát hogy nem DC. Alapjáraton teljesen más volt a két csapat mindig is. A JL konkrétan a DC legnevesebb és leglegebbjeit tömörítette magában, az Avengers meg egy volt a 3 fő csapat közül, ott volt velük párhuzamban az FF és az X-Men. DC-nél volt egy JSA, ami előfutár, és egy TT, ami a következő generáció. Also, az Avengers mindig is dualista vezetésű volt, amit a filmekbe is átültettek. Tony volt az ötletgazda a terveknél, Cap pedig a field-leader. Az meg hogy nincs Wonder Women szerű tag, nagyon senkit nem izgat :D

  41. A helyszín alapján még inkább várom a BP-t, mert úgy tűnik elég komolya kapcsolat lesz a kettő közt.

  42. A new York feletti lyuk lehet egy ilyen állandó trophy is. Gondolom ez a film csak a mélypontig visz el, vagyis, hogy Thanos győz illetve begyűjti a köveket. Meg páran elhullanak.

    A CGI még nyilván javulni fog, de a hangulata 10/10-es, így kell darkosra venni a szuperhősfilmben a feelinget.

    Az arctalan sereg az nekem is problémám, de összesen ennyi bajom van vele ezek alapján.

  43. István: ez gyönyörű volt, kár, hogy Darkeaglenek ilyesmiket felesleges írni, nem véletlen, hogy idővel már senki sem szokott neki érdemben válaszolni.

  44. 48. Lejti.
    És meddig volt “halott” Superman? fél film erejéig sem.

    Trevor meg nem szuperhős, egy halandó ember, aki már nem is élne az idővonal szerint.

    Szóval itt most lehet lamentálni meg felmagasztalni egyes karaktereket, attól függően melyik képregényeket szeretjük jobban, de egyik sem arról volt híres eddig, hogy a karakterei véglegesen elhullanak.

    A másik, hogy miért kéne egy totál más univerzumba, egy totál más filmbe WW vagy Superman erejű karakter?
    Mindkét univerzum a saját keretein belül építette fel hőseit.
    A DC-nél Superman a legerősebb, meg WW, a Marvelnél Hulk-Thor, nem kell összehasonlítani őket, mert nincs viszonyítási alap, hiszen két teljesen eltérő világban léteznek.

    Ez olyan kb, mintha azt mondanám hogy Tsubasa kapitány menniyvel királyabb, és egyértelműen jobb játékos mint CR vagy Messi.

  45. Nagyon adja nekem a trailer, máris moziban nézném!!!Thanos kinézetével speciel nekem semmi bajom, remélem nem csak egy szimpla főgonosz lesz, hanem ahogy a képregényben úgy itt is megmutatkozik mekkora stratéga :))

  46. Thanos valóban szarabbul néz ki mint az avengers 1 végén, de még mindíg sokkal jobban mint akármelyik másik filmben.

    Szerintem ez a külső volt az amit a legjobban el tudtak készíteni CGI-al hosszútávon.

    Avengers 1 végénél még színész sem volt akinek az arcára rátehették volna, most hogy meg van nekik Josh Brolin muszáj voltak rá igazítani.

  47. Szerintem erre mondják, hogy harmat gyenge. Thanos majdnem kiesett a TV-ből annyira kilóg. Ettől függetlenül még lehet jó a film, de ez az előzetes nem adta el nekem a mozijegyet.

  48. Unalmas , ötlettelen rajzfilm élőfilm keverék . A végén amikor a két sereg egymás felé rohan olyan min a Múmiában , vagy Múmia visszatérben a csata jelenet . Most ez komoly .15 év alatt semmit se fejlődtek a filmek . A Marvel filmek olyanok mintha gumicukor helyet sima autógumi darabkákat adnának nekünk . Az elején bevesszük hogy ez gumicukor de ahogy egyre jobban rágjuk egyre kellemetlenebb lesz . Éz nem filmrajongónak való . Thanos fejére meg elkelt volna egy sisak .Mindenki komolyan néz meg drámai de hogy miért…..

  49. Atyaég! Mi volt ez? Hibátlan! A hátamon felállt a szőr. Tíz év gyümölcse érik itt be gyönyörűen. Spidey új ruhája! Thanos!!! Óriási szerintem ahogy kinéz, CGI is javulni fog még gondolom de szerintem már most is nagyon király. A végén a GOTG, beszartam. Már eddig is az elsőosztályon ültem az MCU féle hype vonaton de ez még rátett egy lapáttal. Fuck yeah! :D

  50. Százszor elmondtuk már, de le kell írnom megint: Thanos kurva gagyi sisak nélkül. Amúgy ROHADT JÓÓ!!!

  51. Lehet SPOILER-es az észrevétel… és az is lehet valaki már felvetette, csak én nem voltam elég figyelmes.

    Van rá bármi sansz, hogy Veronica/Hulkbuster nem magától fogja csapatni és nem is Stark pihen majd benne, hanem Banner, mert valamilyen oknál fogva nem fog tudni, vagy nem akar Hulkká változni?
    Azt ugye tudni lehet, hogy Banner jól ismeri azt a páncélt.
    A két karaktert pedig nem lehet együtt látni (feltehetőleg) ugyanazon a csatatéren. Azért az egy finom dolog lenne. :D

  52. A CGI-on aggódni 5 hónappal a bemutató előtt szerintem nem kellene. Egyértelmű, hogy még nagyon sokat dolgoznak rajta addig.

    Nem kevés példát láthattunk már arra, hogy két trailer között is mennyi különbség van, hogy javítanak folyamatosan a CGI-on, vagy változtatnak meg egy-egy jelenetet (lásd Thor legutóbb). Nem hiszem, hogy a végén a CGI-ra lenne bármilyen panasz egy ekkora kaliberű filmnél.

    Az előzetest nagyon vártam (mint sokan mások), de kicsit csalódtam. Az augusztusi, habár csak kamerás verzióban látott előzetes sokkal jobban ütött hangulatilag, illetve a tegnapi beharangozó is. De biztos jönnek még “epic”-ebb trailerek a következő hónapokban.

  53. Miért kell minden egyes posztban összehasonlítani a Marvelt és DC-t? Az egyik zsömlét a másik kiflit csinál, csak az egyik finomabb és kész, nem kell összehasonlítani, mert érdemtelen…

    DarkEagle neked nincs olyan marveles posztod, ahol ne említenéd meg a dc-t és fordítva is…

  54. Unalmas, halál gagyi, rakás szar, retek szánalom, halál béna. Egy pár a sok, itt kapott negatív jelző közül.
    Értem én, hogy ha valaki leszól egy ilyen filmet ( előzetest ), akkor rögtön menőbbnek érzi magát, de azért egy kicsit gondolkodjatok már.
    Ha ez az előzetes ezeket a jelzőket érdemli, akkor mondjuk a Sharknado milyen?

  55. @István: Látom sikerült megérteni, megint csak, amit írtam. Nyilvánvaló, hogy filmes téren értettem, hogy fontosabb karakter Steve Trevor, mint Quicksilver. Ráadásul hülyeség amit írsz, mert Trevor halála nem csak plot device volt. Az egész karakternek meg volt a saját lényege, lényegében neki köszönhetik, hogy egyáltalán le lett tudva a háború. Nem csak egy szimpla support karakter volt. Ugyan olyan fontos szereplő volt mint Peggy Carter az első Kapitány filmben és akkor a hasonlatom sem véletlen. ;)

    Látom nagyon szeretnél vitázni tipikus Marvel DC fanboy színvonalon, még jó, hogy most nem ezért írtam, amit. Ami tény, hogy a JL a világ leghíresebb csapata, míg az Avengerst konkrétan senki nem ismerte, amíg nem készült el a film. Persze leszámítva azt a pár millió képregény olvasót. :D És igen, abban igazad van, hogy a Avengers teljesen más csapat, de én nem is erre írtam, hogy nincs nekik se Supi se Batman se WW. Fentebbi kommentre válaszoltam, mivel abban kérdezték, hogy ki az Isten fogja legyőzni Thanost, mert MCU-ban nincs olyan erős karakter, mint Supi vagy WW és ez teljesen jó kijelentés. Hiába van nekik Thor, Hulk, a Kapitány vagy akár Strange. Egyik sem olyan erős ÖNMAGÁBAN, mint Thanos. Ezzel szemben Supi egyedül van olyan erős mint pl Darkseid, ráadásul arról nem is beszélve, hogy a DC-nél van nem is kevés olyan szereplő aki elég erőteljesen megközelíti Supi erejét és nem Supergirlre vagy WW-re célzok hanem pl Shazamra, Dr Manhattenre meg 1-2 másik illetőre de most nincs kedvem sorolni.

    És egyébként pont ezért nem jók mint csapat és ez nagyon szépen át is jött a Civil Warban mert nincs egy IGAZI vezetőjük sem. Igen lehet mondani, hogy Tony az agy míg a Kapitány a field-leader, ahogy te mondtad de ettől még nem lesz jobb a banda mint azt láttad a fent említett filmben. Igazából nem véletlen említettem hogy ők egy az egyben Batman v Superman csak sokkal gyengébb verzióik. Egyébként ezt az egészet azért hoztam fel mert engem is érdekelne hogy a filmben hogyan oldják majd meg Thanos legyőzését mert az nyilvánvaló hogy le fogják győzni. Az egyetlen akiknek komoly esélyei lehetnek az Starlord ha megtanulja használni az erejét és Adam akit említettek is az Őrzök vol 2. végén.

    Nem mellesleg DC-nél nem csak a JL van meg a Teen Titans.
    Rajtuk kívül még elég sok és igen komoly haderővel bíró csapat van.

    Többek közt a Sötét Igazság Liga, Zöld Lámpás alakulat, Szuperhősök Légiója, Amazonok, Atlantisziak, Öngyilkos Osztag, ott van a Marvel (Shazam) család is, az Ifjak Ligája, és ugye a híresebbek közé tartozó két emberi csoport a DEO és az ARGUS. Akik lényegében a Marvel féle SHIELD-esek. És ezek csak az ismertebb csapatok.

  56. @Soldierdsgn: Nem azért de nem én említettem a DC-t de mindegy. :D Az egyedüli ok amiért később említettem mert kérdés volt rá. Egyébként mint mondtam nem azért említem a DC-t vagy a Marvelt különböző posztokban mert vitázni akarok és szerintem baromira nincs gond azzal hogy összehasonlítjuk őket mert mindkettő ugyan azt csinálja lényegében.

  57. Hogyan győzik le Thanost? Cap elkeni a száját a Mjolnirrel! Legalábbis nagyon bízom benne, hogy így lesz. A hogyant, tekintve a Ragnarok eseményeit ne kérdezzétek de így kell lennie! :D

  58. Hmm.. 10 év és ez a lila gumiember lesz a legászabb enemy fél méteres állal.. Oké
    Látszik, hogy próbálnak neki komoly dialógusokat adni , de remélem nem felejtették el a készítők, hogy a karaktert a cselekedetei határozzák meg,és nem az hogy miket szövegel !

  59. Eagle: Pont hogy Trevor support karakter volt, mi más is lenne az első önálló női szuperhős moziban, a halála pedig azt a célt szolgálta hogy felhúzza Dianat, ezzel gyakorlatilag létrehozva a Godkillert.

    Amit leírtam nem fanboy vonal vita, hanem szimpla tények. JL és Avengers teljességgel nem összehasonlítható, nincs mindenkinek olyan megfelelője amire rátudsz bökni hogy na ő egy az egyben ugyanaz, főleg a korai érákban. Pl ami Superman a DC-ben, az Marvelnél Thor és Cap keveréke. Azonos karakter/személyiség jegyek vannak, de totál egymásnak megfelelő kevés.

    Hogy fogják legyőzni Thanost? Csapatként. Alapjáraton is úgy lennének vele képesek felvenni a harcot. Itt pedig egy a Végtelen kesztyűvel felszerelkezett Thanossal fognak szembekerülni, aki kb mintha Darkseid megszerezi az Életellenes Egyenletet, aki ellen egy az egyben Superman sem lenne képes nyerni. Nem hiába hoznak össze majdnem minden mozis megjelent hőst ebben a két filmben.

    Vannak erős gárdák, de nem főfontosságuak és inkább a saját sztorijaikban kapnak fókuszt. A Dark Justice pl ilyen, ahogy a Zöld Lámpások sokszor és a Shazam család is. A Légió a jövőben működik, az Amazonok és Atlantisziak teljes népek, az Öngyilkos Osztag hol van hol nincs. A DEO-t és az Argust meg fölös ide venni, mert az ügynökeik legtöbbször arra szolgálnak hogy hulljanak mint a legyek. Erre mondtam hogy a fókusz bizony a JL-n van a DC-nél, eredve abból hogy ők a legek legjei.

  60. szép építkezés volt, de én már egy ideje beleuntam ezekbe a filmekbe (DC detto, JL-t se láttam)
    de remélem hogy akik várják, örömüket lelik majd benne.

  61. .bloti:
    bocs de a 2. Rész hülyeség egy filmben. De az elsohoz annyit irnék, h engem Shaq Chuck norris mixre emlékeztet a feje.

  62. 83.

    Polgárháború. Rémlik valami?

    85.

    Lesz kalapács újra, szóval semmi akadálya. EPIC lenne az tuti.

  63. Unalmas, középszerű. Ettől függetlenül a haverokkal úgyis beprbáljuk, mert a látvány mozit kíván.

  64. 89. Muszáj etetni az ügyeletes DC fanboy-t??Most komolyan?

    Thanos a képregény világában képességeit tekintve GYENGÉBB mint pl. Dr. Strange,Skarlát boszorkány…Thanost az esze és kiváló stratégiai érzéke teszi naggyá ÉS legyőzhetetlenné az előbb emlitett karakterekkel szemben!

    Abszurd dolog összehasonlitani, hogy ki erősebb kinél a marvel és DC világában, már csak azért is mert azt úgyis az irók döntik el!!Szuperman, ha már mindenáron be kell hozni őt a marvel világába, erősebb mint Thor vagy Hulk, ellenben elvérezne egy Strange vagy Skarlát boszi ellen, mivel a kriptonit mellett a mágia igy ugyanolyan gyenge pontja neki.Arról nem beszélve ha egy ember BATMAN képes volt őt legyőzni, csak mert jó stratéga, akkor egy olyan géniusz, mint vasember ugyancsak szétkapná…

  65. TigerZoo .Azért uncsi mert azt érzem . Ami meg a Sharktornádot illeti Azt sosem láttam nem is szeretném megnézni

  66. “Ami tény, hogy a JL a világ leghíresebb csapata, míg az Avengerst konkrétan senki nem ismerte, amíg nem készült el a film. Persze leszámítva azt a pár millió képregény olvasót. ”

    lol.

  67. Jézusom ezt de várom!! Szinte mindegyik filmet imádtam, de tényleg ez lesz a csúcspont. A legvégén meg űrlordék… hát hehhh! :)

  68. Úristen, de jó és hangulatos. :)

    A történet bizonyos elemeit nem volt nehéz eddig se kitalálni. Loki lenyúlta a követ a kincstárból és gondolom a népét mentve elárulja Thort, akit humánus kivágnak a világűrbe, hogy majd a GotG tagok összekaparják. Mert be is volt rakva valami gépezetbe Thor, tehát a lényeg, hogy valahogy megszökik onnan.

    A másik amit felfedtek, hogy Vision elég rosszul fog járni a filmben, ha a követ elveszi tőle, mert addigra már a kesztyűjét is szépen fejlesztgeti Thanos bácsi. :)

    Egyébként a félkész CGIn nem kell még meglepődni. Ha emlékeztek a Thor3 trailerére, ott is trükkösen oldották meg, hogy villámok nélkül ugrott fel Hulk ellen az arénában, míg a filmben sokkal szebben volt és látványosabban volt megoldva és szándékosan nem spoilerezték el.

    A minion csata csak terelés, a nagyobb játékosokat, azaz a hadvezéreit még nem fedték fel Thanos mellett.

    Itt talán most annyi a spoiler, hogy a szavannás csatáig (Wakanda?) kik maradnak biztosan életben és onnan már hiányzik Vision, Scarlet Witch és Pókember. De kár előre találgatni, hiszen nem tudjuk a jelenetek sorrendjét sem.

  69. hadd én is…

    “tény, hogy a JL a világ leghíresebb csapata, míg az Avengerst konkrétan senki nem ismerte, amíg nem készült el a film.”

    @DarkEagle: akik nem ismerték az avengers-t a filmek előtt, azok jó eséllyel a justice league-t se ismerték.
    tapasztalatom szerint nagyon sok ember ismerte ezeket anélkül, hogy valaha egy darab képregényt végigpörgetett volna már a filmek előtt is, de legalábbis az első iron man film után már a csapból is ez folyt (még az első Avengers film előtt), tkp. mondhatnánk azt is, hogy a BvS előtt több embernek volt esélye megismerni az Avengerst, mielőtt még hallott volna arról mi az a Justice League.
    sőt, mielőtt kijött volna a Justice League mozi, már minden élő ember a bolygón tudta mi az az Avengers, ha volt internete az elmúlt legalább 7 évben, míg lehet a filmre meg úgy ment be, hogy nem tudom mi ez, de benne lesz a betmen, a szupermen, meg az a nő is.

    tök felesleges ilyeneken rugózni, egy filmes oldalon nem mindegy ki hány képregényt ismer és mit olvas? minden posztnál az első DC/Marvel összehasonlításra bevágja valaki, hogy nem kell, de még is megy tovább, és akkor végén már olyan érvelések vannak, amiket már az se tud leszarni, aki mindent leszar és még tovább megy, mert az is beír egy ilyet, mint én most.

  70. Akik szerint gagyin néz ki Thanos, megkérdezem, hogyan néz ki akkor valójában egy titán? 😁😆😆 valami linket vagy videót nyomjatok már be egy igazi titánról!

  71. már csak az előzetes alatt több a komment (időrendben nyilván) mint a jl. alatt hirtelen. költői túlzás persze. no offense.

  72. A FaceBookon azt rebesgették a hivatalos források, hogy tényleg visszaszerezték az F4 és az Xmen jogokat, így az Avengers 4 utáni MCU korszak tényleg örökre megváltozhat. :)

  73. Attól félek ez egy tét nélküli film lesz. Ha ketté szedték a sztorit, akkor nem hiszem, hogy a fő karaktereket kicsinálnák az első részben, max néhány mellékszereplőt (Lokit esetleg?). Aztán a következő filmben hullhatnak majd az öregek, de akikről lehet tudni, hogy lesz még filmjük (Pókember, Guardians), azokért alapból nem kell izgulni.

  74. “A FaceBookon azt rebesgették a hivatalos források” ez így viccesen hangzott? de igen, megint ez a pletyka de szerintem én már megvárom a hviatalos bejelentést vagy valami rendes siteot.

  75. 105.

    Ebben a részben szerintem max Víziót ölik meg, értelemszerűen, bár nem ismerem a karaktert annyira, lehet túléli a kő kiszedését?!
    Ami biztos, hogy a Vasember/Kapitány/Thor trió biztosan benne lesz a 4. részben és ott lesz majd több haláleset és dráma. Lehet, hogy mindhármójuk távozik. Az új karakterek közül senki nem fog, az Őrzők is túlélik. Gyanítom lesz valami önfeláldozásos téma is. Pl Vasember, hogy mentse a Kapitányt vagy a Pókot? Esetleg Loki, hogy mentse Thort? A Kapitány, hogy mentse Buckyt vagy Starkot?

    A sztorit úgy tudom elképzelni, hogy megjön Thanos, szétcsap a Földön, begyűjti a követ, köveket, nem tudják felvenni vele a harcot, mert a Bosszúállók is kétfelé szakadtak legutóbb, illetve szerintem az Őrzők és Thor is a film vége felé érkeznek meg.
    Aztán a második részben néhány haláleset, önfeláldozás miatt újra egyesülnek a hősök + befut Marvel kapitány is és együttes erővel lenyomják Thanost. Mondjuk epic lenne ha Amerika kapitány még a halála előtt megemelné Thor kalapácsát és párat odabaszna a titánnak. :)

    Nagyon várós, a jövő év legjobban várt filmje.

  76. Jól néz ki így elsőre. Nyilván ez lesz a Marvel gigaprojektje. Kíváncsi vagyok, hogy hogyan tudnak egy olyan filmet jól megcsinálni, ami tudjuk, hogy kap majd egy folytatást. Tehát kap-e külön történetet, vagy a csapat kétfelé lesz szakadva és a végén lesz meg a nagy összeborulás (Vasemberék & Kapitányék & Thor+Őrzők).
    Várós:)

  77. Jó lesz ez :) Vision kő elvételét ügyesen vágták, mert azt látjuk, ahogy kapargatják ki a kövét, majd vágás után pakolja be a követ Thanos a kesztűbe, de nem Vision-ét. Ebből így még sok minden lehet.

  78. ez a tétnélküli lesz mert nem hal meg benne senki érvelés szerintem annyira gáz … XD

    Ha halált akarsz akkor nézz horrorokat…

  79. Vagy hatszor megnéztem tegnap, embertelen! :D Még egy kis olaj a Marvel vs DC tűzre. Én inkább vagyok DC arc de el kell ismerni, hogy itt már nincs miről beszélni, a Marvel egyszerűen megsemmisíti a DC-t. Már kínos mennyivel jobbak a filmjeik, mennyivel összeszedettebb az egész. Hail MCU!

  80. 52. @Liv

    Egy kritikákkal foglalkozó oldalon kritizálnak. Húha. Amúgy ennyi erővel humanon is számon kérhetnéd, hogy mire alapozza a kritikáit, tőle miért nem kérsz “portfóliót”?
    A csinálj jobbat ha tudsz még mindig dedó.

  81. Abu.nem kell horrort nézni.Tudod úgy vagyok vele ha megjelenik végre a legnagyobb ellenfél 10 év után elvárom,hogy valaki fűbe harapjon végre!Ne súlytalan,humbug akciók legyenek.
    Jöhettek Supermannel,hogy úgy is visszatért.De ott tavaly a moziban ülve mikor Doomsday felnyársalta kibaszott hatásos volt.Siri csend volt az egész teremben.Remélem Fekete őzikének végre letépi azt a kiszökitett fejecskéjét valaki!!

    Minden fanboykodás nélkül!Thanos tényleg paródia ahogy kinézz..kb annyira félelmetes mint egy jóllakott napközis.

  82. kicsit OFF:
    jó-jó. sokan írjátok, hogy 2018 legjobban várt filmje általatok. pár látványmozi címet azért bedobnék még, hátha valakit már megfutamítottak a mozikból a szuperhősök:

    JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM
    THE PREDATOR
    SOLO: A STAR WARS STORY
    PACIFIC RIM: UPRISING
    TOMB RAIDER
    MISSION: IMPOSSIBLE 6
    READY PLAYER ONE
    ALPHA

    aki pedig felülne a Szuperhősős hypera, annak:
    AQUAMAN
    ANT-MAN AND THE WASP
    X-MEN: THE NEW MUTANTS
    DEADPOOL 2
    VENOM
    X-MEN: DARK PHOENIX
    nekem inkább a SOLO, DEADPOOL 2 kombo a várós, nem pedig ez világmegmentős saga

  83. dexike: Solo lesz az első Star Wars amit nem nézek meg. Nem vagyok kíváncsi egy ilyen jött ment senki igénytelenkedésére.

    Han Solo = Harrison Ford.

  84. Annak idején Ford sem volt egy nagy név, amikor Solo lett, talán egy nagyobb filmje volt. Persze attól még átérzem :)

  85. 110. Abu, ha nekem címezted, akkor a tét nélkülit inkább arra értettem, hogy ez csak egy felvezető film lesz az Avengers 4-hez, a jelentős kérdéseket nem ebben fogják megválaszolni.
    Egyébként a halál tényleg ad egyfajta tétet a filmnek. Hiába kerülnek minden filmben életveszélybe a hősök, ha tudod, hogy úgy se halnak meg vagy ha mégis, akkor feltámadnak, mert a stúdió már jó előre bejelentette adott hős következő filmjét vagy egy olyan filmet, amiben benne lesz mindenki a franchise-ból. Így azért nehéz izgulni értük.

  86. “Thanos tényleg paródia ahogy kinézz..kb annyira félelmetes mint egy jóllakott napközis.”

    Szvsz egy főgonoszt a tettei és a szándékai tegyenek félelmetessé, ne a kinézete.
    Számomra a legfélelmetesebb Marvek főgonosz eddig Kilgrave volt a Jessica Jonesban, és őt azért nehezen lehet külsőre félelmetesnek mondani…

    Mellesleg Thanosnak a képregényekben is ilyen hülye fejet rajzoltak. Eddig ezt hozták ki belőle, de biztos vagyok, hogy a filmig még sokat fog változni. A sisak hiánya viszont engem is zavar, de azt sem hiszem, hogy végig nélküle fogjuk látni majd.

    p.s. Köszi human!

  87. Az a kék kocka, ami most Loki kezében van, az micsoda (amire Hela is azt mondja, hogy nem is rossz)?

  88. “Thanos tényleg paródia ahogy kinézz..kb annyira félelmetes mint egy jóllakott napközis.”

    Steppenwolfnál még így is sokkal korrektebb :D

  89. Kérdés:
    Mi köze van a DC-nek a Marvelhez? Két külön univerzum.
    Azon gondolkodni, hogy akkor Thanost hogy meg miként, mert nincs olyan a csapatban…felesleges.

    Valaki írta, de meg is erősítem: amikor filmet készítesz, az a bemutató előtti utolsó pillanatig az alkotás folyamatában van, azaz egy trailer nem fed fel mindent sem technikailag, sem hangulatában.
    Még sok álmatlan éjszaka és 7/24 vár az alkotókra.

    Thanos kinézete engem már az első megjelenésekor sem győzött meg, de ez szubjektív.

    Mindenesetre persze várós a film, de a trailer alapján egy másodperc volt igazi Bosszúállók pillanat (az akciókon kívül): A legvége, amikor Thor és Starlordék találkoznak. Ott elmosolyodtam.

  90. Ez kb. Az Igazság Ligája szinten szánalmasnak tűnik, főleg, hogy Thanos ugyanolyan rosszul néz ki – full műanyag egy 10 évvel ezelőtti videojáték átvezető videójából – mint Steppenwolf.

    Esküszöm, örülnék, ha pofáraesés lenne a vége, és elkezdenének végre értelmes történeteket ismét megfilmesíteni, nem pedig ilyen felfújt lufikat. De sajnos, erre igencsak kevés az esély. Pedig, esélyes, hogy megérdemelné ez a film is a buktát, akárcsak a Liga.

    Kb. ugyanolyannak néz ki, mint a legátlagosabb, patikamérlegen kiméricskélt, de valójában semmiről sem szóló átlag MARVEL termék.

    :(

  91. 114. Clark, de fanboy vagy :D ha nem olvasnám a posztjaid a neved akkor is mindent elárul.

    Superman halálán síri csend volt a moziban? Hát most őszintén nem ez az alap egy moziban?
    Csak szólok, haesetleg nem nézted volna végig akkor a végén elkezdett remegni a föld a sírján… akkor lett volna igazán hatásos ha a végén mutatják a sírt a földet, és semmi … null reakció, akkor esetleg lehetett volna valami súlya de így …
    Még ugyan abban a részben “vissza hozták”

    Thanos meg nem néz ki szarabbul mint az orkok a warcraftban, ott meg mindenki elvolt ájulva ….

    Egy steppenwolf után meg egy dc-s se álljon neki hogy hogy néz ki thanos XD

    Steppenwolfot konkrétan a trailerekben nem merték megmutatni annyira szégyenletesen nézett ki …

  92. Nem láttam az előzetest, de nyilván Thanosról ugye lehetetlen volt nem látni képeket az eltelt idő alatt.
    Nem a CGI miatt taszítana eleve, arra még mindig nincs szemem és le is tojom, ha épp meglátom, szerintem ilyen téren vele nincs probléma….ez hamarabb ment olyan irányba, ami ha Darkseidról lenne szó ugyanúgy nem tetszene. A sisakja nélkül “csupaszon” Darkseid is úgy nézne ki kb mint az ujj emberek a Kém kölykökből :D ami külön “szerencsétlen”, hogy Thanos még ilyen lilás is. Ha nem is akarták rögtön ráadni a megszokott cuccát, akkor is tervezhettek volna neki valami sisakszerűséget, mert gondolom több figurát akarnak vele eladni,de akkor is jobb megoldás egy új sisak és aztán a szokásos, mint a sisak nélküli. Mindegy igazából én nem bánom, mert az én élményemen ugye semmit nem fog rontani ez, csak azért zavar, mert nem fogok tudni aludni a Whedon-Thanos fotótól, amit láttam és ki tudja mi jön még

  93. Anno én eléggé féltem a ragnarok-tól Hulk miatt, de meg se próbálták “igazinak” eladni, helyette lett egy “pixarosabb” pofa, de valószínűleg vagy ez, vagy az uncanny valley, és akkor már inkább legyen stílusa a dolognak.
    Árész, vagy épp a megborotvált Superman pont ezért estek le a képernyőről, ezért érzed azt, hogy valami nem okés, és zavar, mert annyira kicsit nem okés, hogy nem tudod rendesen feldolgozni, állandóan kizökkent. Marvelék meg Akció figurákat csinálnak, élénk színeket használnak, stílusjegyként alakítják ki, és hát valakinek lehet ettől műanyag, de ezt ezerszer inkább befogadom én is, és szerintem még sokan. Nah és ezen az analógián elindulva szerintem ha a Ragnarokban működött Hulk, itt is fog Thanos, max az egyetlen bűne, hogy lila, de who cares.

  94. Mate815:
    Igen könnyű volt, mert nem izgat, nekem tegnap a Mary Magdalene előzetes jött nem ez :D csak az a Whedon kép ne lenne brrr
    Plusz ha épp ledarálod a Mindhuntert (durvajó kivéve a főcímet) azon a két napon, amikor a legaktívabb a cucc, akkor tényleg csak az ilyen “biztosítékot kiverőbb” anyagok jutnak el hozzád…Thanos kinézete úgy néz ki eléggé főtéma, mert elért.

  95. “Ami tény, hogy a JL a világ leghíresebb csapata, míg az Avengerst konkrétan senki nem ismerte, amíg nem készült el a film.”

    Tudom, hogy kicsiny országunk nem a világ közepe, de erre csak annyit mondanék, hogy “A Monolit bosszúja”.

  96. Mekare: Nekem ez fura, filmbuzinak nincs 2 és fél perce egy Avengers trailerre? Nem igaz, hogy nem érdekel mert itt vagy és kommentelsz. :)

  97. így van, ahogy fentebb is írták: Thanost ne Steppenwolfhoz hasonlítsuk, hanem majd Darkseid-hoz (megjegyzem nekem semmi bajom nem volt Steppenwolf kinézetével, meg Thanoséval sem, csak hiányolom a páncélt, de ez mellékes)

  98. Mate815:
    2 éve megnézem, most már nem érdekel az se hogy ki él ki hal benne…hiába lenne rá időm. Ez viszont itt karakterdizájn, kosztüm dolog volt, ami itt nem jön be, Black Panthernél csak Wakanda esetében viszont nagyon tetszik, annál is fogok majd kommentelni, ha lesznek új képek a rucikról.
    Szóval itt kommenteltem, arról amit láttam..Thanos külsejéről. Egyébként a hozzászólásokat elolvasom olyan filmeknél is, amik nem érdekelnek, mert a közhangulat/reakció minden filmnél izgat.
    A CW óta nem láttam egy MCU filmet se, még letöltve sem, az nyírta ki nekem végleg, de igazából ezekért a karakterekért sose voltam annyira oda..és még a filmek közül is pont a CapAm 1 és a Thor 1 jöttek be a leginkább, amiket meg pont nem szeretnek sokan :D szóval várható volt, hogy nekem ez gyorsan kifut. Posztereknél mindig hozzászólok, mert az egy olyan dolog, amit megítélhetsz a film nélkül is, és amúgy is érdekelnek bármilyen filmről legyen szó.

  99. Nem konkrét hozzászólásra reagálva, inkább összegezve az eddig leírtak alapján felmerült gondolataimat, olyan képregényfilm-rajongóként, aki egyformán kedveli a Marvel és a DC univerzumait, viszont egyáltalán nem ismeri a képregényeket, írom a következőket:
    Nem sokat tudok a cégek történelméről, de azt igen, hogy a Marvel többször is a csőd szélére került különféle okokból és az egyik ilyen alkalommal az mentette meg őket, hogy elkezdtek jobban koncentrálni a karakterik emberi vonásaira.
    Valahol épp itt érzem a legnagyobb különbséget a két univerzum között. A Marvel hősei még akkor is sokkal emberibbek, ha történetesen istenség-félék, mint mondjuk Thor. Mellesleg rajta kívül a Marvel univerzumban nem is nagyon ismerek valódi, “isteni” erővel rendelkező hősöket, sokkal inkább emberek különleges erővel vagy képességekkel.
    Ezzel szemben a DC hősei inkább “isteniek”. Egy átlagos halandó számára sokkal meg- és felfoghatatlanabbak, szimbolikusabbak és ezzel együtt, igen, sokkal erősebbek.
    A DC számomra emiatt (értsétek jól, amit mondok) sokkal mesébb, mint a Marvel meséje.
    Milyen érdekes, hogy ami a stílust, a látványvilágot illeti, mégis inkább a DC akar valóságosabb, sötétebb lenni, míg a Marvel lett a színesebb, a “műanyagabb”. Talán épp emiatt tudják nézőként többen elfogadni, befogadni és a helyén kezelve élvezni a Marvel univerzumát, mert ők még a műanyagságuk ellenére is valahogy valódibbak.
    Mint mondtam, most csak a filmekről gondolkodom.

    Amúgy a nagyon erős hősök, mint amilyen Superman, egy író számára inkább átok, mint áldás. Lehet, hogy a képregényeket ismerők majd hoznak tucatnyi példát ezt cáfolandó, de mégis mit lehet kezdeni egy ilyen hatalmas erejű hőssel hosszú távon? Meddig lehet fokozni az ellenfelek erejét? Vagy meddig lehet érdekes, ha folyton le kell gyengíteni, esetleg újra meg újra ideiglenesen kinyírni, eltüntetni valahogy azért, hogy a konfliktusoknak tétje is lehessen?

  100. 139: Mekare: Akkor áruld már el nekem hogy mit keresel itt ez alatt a poszt alatt? :D mert akkor ez konkrétan csak trollkodás részedről XD

  101. hihi annyira félre megy az eszme csere … Thanos vs Steppenwolf vagy Thanos vs Darkseid
    Itt nem a ranglétráról megy a vitatkozás, hanem hogy hogy néznek ki egymáshoz képest a filmben CGI-al …

    Senki nem vonta kétségbe hogy erőviszonyok tekintetében Steppenwolf nem hasonlítható Thanoshoz.

    De akkor hasonlítsuk bármely marvel hőshöz a filmekben …

    Konkrétan talán csak a galaxys örzőiben látott Thanoshoz tudnám hasonlítani a gagyiságot mert talál ott törődtek a legkevésbé Thanos CGI kinézetével.

    De erre meg azt mondom hogy ott Thanos mellékszereplő volt, míg Steppenwolf konkrétan egy Igazság ligája film fő boss-a.
    Hozzátenném, hogy így pár hetes távlatból ismét kedvem tmadt megnézni az igazság ligáját.

    Én is írtam már sok posztnál, hogy első sorban pártatlan képregényfilm rajongó vagyok (igyekszem lenni), de mégis valahogy azt érzem hogy a warner nem találja a fonalat, míg a disney ezt valami piszkosul eltalálta.

    és aszem pont a 140. zmax-al kell egyet értenem, hogy a marvel nagyon megfogta a hősök emberi oldalát amivel azonosulni tudnak.
    Lásd még Tony Stark is mennyire emberi és esendő, vele szemben Bruce Wayne egy tökéletes hibátlan milliárdos, az ő problémáival valahogy nehezen tud azonosulni a nép, míg vasemberrel könnyen.

  102. human lol. remélem a cgi-ra gondoltál, hogy szarabb steppenwolfon mint thanoson, mert ha csak általában a megjelenésükre, akkor te tuti bekexelsz a micimackón.

  103. blotter: mivel Steppenwolf full 2010-es videójáték animáció volt, a trailerben Thanos mögött pedig azért észrevenni a színészt, így igenis a kinézetükre gondoltam. Sőt, szerintem eddig ez a legkorrektebb kinézet. Hogy a filmet mennyire várom arra ott a poszt.

  104. legelején az a zongora (egyetlen leütése) melyik előzetesben volt még? Tegnap óta ez öli az idegeimet :D

  105. Egy nap alatt majdnem 50 millióan nézték meg a trailert. Hihetetlen. Ha ezzel a filmmel nem ugorják meg a 2 milliárdot, akkor semmivel. :D

  106. Human.Steppenwolf lehet tucatgonosz volt,sőt biztos is!De,hogy a film egyik legjobb részei hozzá köthetőek voltak vizuálisan az is biztos(Amazonok vs Steppenwolf,történelem óra).Nem nézett ki rosszul a megjelenése csak idióta dialógusokat kapott.Hamarabb megijednék töle mint ettől lila játékfigurától..

  107. Abu: Pont az a hozzászólásom, amit említettél adja meg a választ? :DD

    Másrészt miért volna ez trollkodás? Nincs semmi baja Thanos CGI részének szerintem, de sisak nélkül furcsán néz ki, ahogy furcsa lenne Darkseid is, és furcsa lenne még Steppenwolf is a JL-es formájában..valószínűleg az alatt is egy kopasz muki van, bele se gondolok inkább milyen lehet a feje teteje. A Prometheusban mondjuk nekem tetszett a Space jockey anélkül, de mennyivel durván jobban néz már ki az eredeti sisakjával? Na most már nem emlékszem az Avengers végén volt-e after creditsben Thanos, vagy valamelyik másik végén így, de ott rajta volt a sisak és még tán lilább is volt, vagy sötétebb lila…de az pl tök jól nézett ki

  108. Az avengers 1 végén mutatták, de ott ugye “sötétben” játszódott maga a jelenet is, ebben meg már nappal mutatják.

    Am szerintem a sisakos dolgot a 4. részre tartogatják.

  109. A Thanos – Darkseid összehasonlítást úgy értettem, mint főgonoszokat.
    Steppenwolf a filmben betöltött funkcióját tekintve szerintem Ultronnal összehasonlítható …… egyébként nekem tetszett Steppenwolf és Ultron is. Anno Doomsday-nél viszont nagyon hiányoltam, hogy a film végére nem érte el végleges formáját ( gyanítom azért, mert később vissza szeretnék hozni valami módon).
    Thanosra sem mondanám, hogy nem tetszik, de ahogy sokan mondták is előttem, kissé hiányosnak érzem és ahogy Abu is tippelte, szerintem is az Avengers 4.-ben tolja majd harcidíszben ( gondolom addigra esik le neki, hogy nem lesz gyalog – galopp legyűrni a népes csapatot.
    Sokszor kiállok a DC filmek mellett is, mert más posztok alatt mondtam is én mindkét univerzumot kedvelem akárcsak a kölykeim. A Marvel kicsit lazább poénosabb oldala és a DC komorabb hangvétele is fekszik nekem az aktuális hangulatomtól függően. Mindkét ‘tábor’ filmjei nálam célt érnek a szórakoztatás faktort tekintve – talán felületes néző vagyok, meglehet.
    Kívánom, hogy a Marvel fusson tovább ( kerülve a középszerűséget) és drukkolok a DC-nek is, hogy ők is rátaláljanak az útjukra. Azon is gondolkoztam már, hogy a DC-nek talán az R vagy R közeli besorolások több teret engednének ha már darkosság a kitűzött nyomvonal. Tényleg nem tudom, de Infinity War-ra megyek a gyerekekkel ez már fix.

  110. @146. Blady

    Szerintem a Last Jedi trailer-ére gondolsz, ha jól rémlik, ott is ezzel a hanggal kezdődött a zene.

    @All: egyet értek én is az emberi oldalas megközelítéssel. A minap én is erre jutottam azzal kapcsolatban, hogy miért működhetnek jobban a Marvel filmjei. Épp ezért tetszik nekem Thanos jelenleg. Visszanéztem minden eddigi filmben a design-ját, mindegyik nagyon mű volt (bár nyliván nem is foglalkoztak vele annyit). Plusz nálam az is felmerült, hogy szimplán lehet, hogy valahogy jobban el lehet helyezni a világunkban mindezt a látványt, mint azt a CGI orgiát és minden piros füstös “nemtom mivan hol vagyok” dolgokat, amiket a másik oldalon kapunk. Szerintem ott pont az a baj, hogy túlságosan képregényesre vette Snyder a látványvilágot. A Wonder Woman vége még pont oké volt ilyen szempontból.

  111. 2:17-ig a világ egyik legérdektelenebb filmje a számomra, utána viszont mozis, premier környékén, eredeti nyelven. :D

  112. nem tudom milyen logikában öngól ami történt, hiszen még azt sem vagy képes felfogni, hogy a blog miatt megnézek olyasmit, amit magánemberként kihagynék. Lásd JL. Vagy majd a Black Panther.

  113. Várós!Nekem tetszett az összes eddigi.Sokan fikázzák Thanos külsejét de a BvS-ben Doomsday sokkal gagyibb volt.Kapitánynak minek pajzs mikor vakandai technológiával készült cucc van rajta.Biztos tud azért valamit az a hacuka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.