Heti mozibemutatók: január 4.

2018 első mozis hétvégéje, lássuk mi a felhozatal. Hm, szóval adott korunk egyik legjobb forgatókönyvírója, aki kurvajó párbeszédeket képes alkotni, és… csak szinkronosan hozzák be a filmjét. “Fuck you, it’s january”??

  • Tad, az utolsó felfedező (Tadeo Jones 2: El secreto del Rey Midas) – heti animációs.
  • Lucky – egy öreg ateista szellemi útja Harry Dean Stanton alakításában.
  • Insidious: Az utolsó kulcs (Insidious: The Last Key) – heti horror?
  • Elit játszma (Molly’s Game) – az Oscar díjas Aaron Sorkin ezúttal nem csak írta, de rendezte is a filmet. Szerencsére csak szinkronosan vetítik, szóval páran gondolom megvárják a dvdscreenert.
  • A vendégek (The Party) – kamaradráma egész jó színészekkel?
  • Apavadászat (Father Figures) – kevés ennél rosszabbnak kinéző vígjáték jött mostanában. Sok sikert mindenkinek, aki ezt választja a héten.
human
írta
2018. 01. 05. 13:10
megjelenés
27
hozzászolás


27 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: január 4.” bejegyzéshez

  1. amúgy a bőrpofa ilyenkor jól kicsesz magával szerintem, hogy nem egy időben van a premier. tegnapbeszélgettük facebook csoportba hogy elkéne menni egy horrorra és akkor nyilván először az aznapi listát nézi meg az ember, látja ott az insidious, ott a horror amit nagy valószinüséggel nézni fogunk / fognak sokan igy már

  2. bőrpofa amúgy is csak 22 után mehet, mert X besorolású, nem hiszem, hogy egymásra hatnak Insidous-szal.

  3. Megyünk a szinkronosra. Aki érzékeny rá az lelkileg készüljön, mert Jessicának megint új hangja lesz.

  4. Jessicának a legjobb hang ami az Interstellarban volt.

    Amúgy a legjobb párbeszédeket nem Tarantino írja?

  5. Chastain a szokásos Jennifer Garner szinkront kapta. Bírom a hangot, de szerintem nem Chastainhez való. Megbirkózom vele, szeretem a színésznőcit is, meg Sorkint is, nem tudnám kivárni a dvdscr-t..:D abban biztos vagyok, hogy később, eredeti hanggal kötelező lesz

  6. Mit nem bírtok kivárni?? Szinte az összes jelölt film kint van már screener verzióban… Ami még nincs pár nap és elérhető.

  7. Az Elit játszma vasárnap kötelezően nézendő. Igen nagy kár, ha pár embert elriaszt a szinkron megléte a moziban való megtekintéstől. Főleg úgy, hogy ez nem egy dráma, hanem egy szórakoztató életrajzi film.

  8. SPOILER

    Jól sikerült a Molly’s Game. Iszonyatosan megy benne a darálás, de roppant érdekfeszítő módon. Jók a színészek, jók a szövegek, izgalmas a cselekmény. Egyetlen hátránya, hogy eléggé negédes lett a finálé. A filmre addig a pontig abszolút nem volt ez jellemző. De ha ettől eltekintünk, akkor még mindig van egy filmünk amiben Chastain és a mellei viszik a showt… :D

  9. A Molly’s Game nálam is kötelező, viszont kizárólag eredeti nyelven :S Basszus most várhatok, meg podcasteket sem merek hallgathatni nehogy beleszaladjak vmi spoilerbe:)

  10. Bőrpofára senki se adjon pénzt, már csak azért se, mert amúgy fent van “azokon az oldalakon” meg egy trágya is. Insidiuos 4ről jöttünk most, aki szereti a szériát, az fogja ezt is. Mondjuk azért sok a baj vele, meg ez gellyebb is lett, de ettől függetlenül klassz ez a széria. Pécsiek, Cinemát kerüljétek. Ha lenne erről a témáról post most oldalakat tudnék írni a mai “”élményemről””.

  11. Sorkinnál jobb a szinkron a sok hadarás/egymás szavába vágás miatt. Gondolom ez a film is olyan.

  12. A Próféta, engem érdekelne mi volt, nekem is volt ott rossz tapasztalatom, azóta csak az Urániába járok.

  13. @Coligny

    Hát, igazi proletár fertő. 20 perccel a film kezdése után (és ehhez add hozzá a 15 perces reklám időt is) még 30 embert tereltek a moziba, akik 5 perc alatt ülte le játszótéri hangulatban. Majd miután végre leültek ment a jó öreg 90es évek “fekát játszom és viccesnek szánt dolgokat böfögök be a film közben” sztíló. Konkrétan 2en újfent telefonokkal babráltak hangosan és külön én is kaptam személyre szabott párost, a gazdag anya-apa fitness gyerekei moziban randiznak sorozat legújabb epizódja. A csaj a film első negyede után feltette ordenáré hangosan a kérdést, hogy szerinted ájemdíbín mennyit adnál erre a filmre és ez a jéghegynek a csúcsa. Csak akkor nem pofáztak, ha éppen feltűnően falták egymást mint a jó soft-pornóban. És tudnám még sorolni a dolgokat, csak ha jól emlékszem human nem kedveli,ha ilyenekkel fossuk tele a falat. (bocsi human :D )
    Amúgy külön köszönet, hogy asszonynak a pohártartó alját ellopta a párnanaci puncikobold és a kosz, amiben térdig gázoltál jól melegítette a talpadat. Mosdók állapota is a törökországi nyaralásra emlékeztetett. Urániába járok már én is, de Insidious 4et nem láttam a kínálaton és rég voltunk moziban.
    És erre jegyfoglalásnál decemberben felszámoltak 15ft kényelmi-díjat a jegy ára mellé. Kibaszott rablás.

  14. @A Próféta
    Köszi a beszámolót!:)
    Én régóta nem megyek inkább oda, leginkább az emberek viselkedése miatt. Urániában általában nincs ilyen gond, igaz csak eredeti nyelvű vetítésen voltam eddig, szerencsére más a célközönség.

  15. Mozi:
    A forgalmazó kapcsolhatna már és kicserélhetné a Spacey-s All the money in the world előzetesét.

    Molly’s Game:
    Már az első héten láttuk 2018 egyik legjobb filmjét. Aki azon filózik menjen rá moziba vagy sem az ne hezitáljon! Ahogyan az várható volt szöveg van benne rendesen. A dvdscr és angol bajnokoknak hajrá hajrá.

  16. Hónapok vártam, hogy végre megint Sorkin-filmet lehessen nézni moziban, és amikor most a hét elején megláttam, hogy sehol, de sehol (nem, a Corvin moziban sem) adják eredeti nyelven, teljesen kiakadtam. Ellenben tudjátok minek van eredeti nyelvű (még csak nem is feliratos) vetítése egy héten többször? Hát persze, hogy az olyan magas színvonalú filmeknek mint pl. a Jumanji 2…

    Nem értem, hogy gondolhatják komolyan, hogy egy Sorkin filmet nem küldenek moziba eredeti hanggal. Hihetetlenül szomorú, hogy 2018-ban is még mindig itt tartunk… Nem azt mondom, hogy ne legyen egyáltalán szinkronos verzió, megértem, hogy valaki azt szereti, de legalább itt-ott lehessen eredeti hanggal is megnézni.

  17. Shannen

    Az hagyján. van, hogy a Blockbustereknél sincs feliratos verzió. Én próbálkoztam érdeklődni a mozinál, hogy kinek kell írni, hogy miért van ez, de totál zsákutca az egész. Van vagy 16-20 db forgalmazó itthon, ők a mozira mutogatnak, a mozi meg rájuk.

  18. A Freeman Film szintes mindig csak szinkronos filmeket hoz, John Wick, Atomszőke is így járt és most a Molly is (mi megnéztük, korrekt volt a szinkron, a film meg nagyon jó) és az Intercom (és a UIP) szokott szökőévente egyszer kérni a filmjeire feliratot is szinkron mellett (ők legalább eredetiben is szokták adni, pl most a Jumanji) Vertigonál és Forum Hungary-nál meg szinte mindig van feliratos verzió. Már csak azért is szoktam megnézni ki a forgalmazó, hogy mire számítsak, ha kijön a műsorrend.
    Molly’s gamere visszatérve, remek kis film, Sorkin rendezzen csak továbbra is, nagyon szórakoztató film volt.
    Insidious még lehet meg lesz, ha már meg volt a többi is, csak megnézem. Bár az első kettő az szerintem más szint.

  19. Molly jött, látott és nagyon magasra tette a lécet. Erős 8 pontos, imádtam. Jessica lubickolt a szerepben. Szóval ezt nehéz lesz túlszárnyalni.
    Remélem, Sorkin még sokat fog így rendezni. :)

  20. human: Nekem könnyebb követni, mintha olvasnám a feliratot hozzá. De a forgalmazóhoz szólva, a lehetőséget azért nem venném el attól, aki azzal akarná nézni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.