22 hozzászólás a “Utólag egy gyönyörű Last Jedi-plakát” bejegyzéshez

  1. Egyebkent nem feltetlenul… :) Nem minden anyagot vag at meg a fenykard sem a SW univerzumban :)

  2. Igen, különben a piros ruhás fickókat kicsit egyszerűbben intézték volna Rey-jel, de nekik valami varázsbotjuk van, és azon pl. nem vág át a fénykard.

  3. ricsiblekk – basszus, ez (cortosis) valamelyik könyvben le volt írva, mert én is emlékeztem rá! De melyikben?? Bakker, írd már meg, mert hülyét kapok, hogy nem jut eszembe!! :D de komolyan…

  4. @human: El nem hangzott, ez a nagy könyves kánonban van említve, de már az előző részben is volt fémszabja vs fénykard összecsapás, szóval “show, don’t tell”.

  5. én azt vártam volna, hogy néhány piros átáll. a főnököt úgyis kettészabták, tökre látszik, hogy a kylo a csajjal erősebb, mégis mire gondoltak, mi lenne, ha véletlenül sikerült volna legyőzniük őket?

    kitüntetést kapnak, csak mert hagyták meghalni a sznúkert?

  6. Olyan ismerős ez a jelenet…ki is volta az a figura aki folyton térdelt a nagyfőnök előtt, hmm…neki is vörös fényspádéja volt.

  7. jiliac: Most nem azért, hogy kötözködjek de fénykardnak ellenálló fémbot már a Sith-ek bosszújában is volt Grievous droid testőreinél, pedig az speciel nemigen volt Disney.

  8. “Mondjuk ha a logikát nézzük, akkor az a fényszabja belecsúszna a földbe.”

    Igen. Az új trilógia mellé, jó mélyre.

  9. Mi értelme ennek nem okoznak semmi hatást . A vörös izék szépen gyorsan elhullottak mielőtt még vmi maradandót cselekedtek volna . A trónon székelőről nem is beszélve .

  10. simonsredline – A Thrawn keze duológiában, a “Jövő látomása” c könyvben említették az anyagot a Nirauan bolygón lévő erődnél.

  11. A plakát szép, de a filmben a kék helyett erősen a fekete dominált a vörös mellett.

  12. Nemigen csúszna bele, a fénykardoknak a markolaton kívül nincsen súlyuk, így leesésnél a súlypontjuk a markolatnál lenne, oldalára esne. Max megégetné kicsit a metlakit. Egyébként is úgy vannak tervezve nagyrészt, hogy ha elengedik, kapcsoljanak ki. Vagy egyáltalán nincs látható kapcsoló rajtuk, és az erő segítségével nyomják az on/off-ot. Plusz Kylo kardja NDK-s dizájn, köze nincs a Qui-Gon féle minden-ajtót-átvágós szuperkardhoz. Azért a Robot Chicken-ben jópofa volt mikor átesett a padlón :D

  13. 20. Platschu

    Pl. fémek és némely szerves anyagok képesek kéken irizálni sötétben fény hatására… a poszter teteje is feketébe fade-el…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.