Teen Titans GO! to the Movies-előzetes

Ha Aquamant képesek egy mozifilmben tenni, akkor már bárkit képesek. Itt a Teen Titans mozifilm előzetese, ami kicsit humorizál a DC nagyfilmjeivel, és utána egy fingós poénnal szórakoztatja a gyerekeket. És ezt nem is teljesen negatívam értem, mert közel sem tűnik olyan wtfnak, mint amilyennek például a Boss Baby kinézett anno. Gondolom itt csak olyanok fordulnak elő, akik majd a kölökkel mennek a filmre, ők a tovább mögött készülhetnek rá.

8 hozzászólás a “Teen Titans GO! to the Movies-előzetes” bejegyzéshez

 1. Ennyit arról, hogy lesz e valaha is igazi Tini Titánok mozi a következő 10 évben. Köszi Warner.

 2. Titánok élőszereplős sorozat lesz idén a saját streaming szolgáltatásukon, amivel olyan téren jobban járunk, hogy eleve, ha jó, nem kell éveket várni a folytatásra és az sorozat alatt nem rinyál senki, hogy hol van a Raven, Starfire stb szólófilm, másrészt meg a CW megkötéseitől és stílusától reményeim szerint messze marad.

  Bár animációs részlegnél én is jobban bírom a régebbit, vagy a Young Justice-t stb, ez az egyértelműen kisebbeknek való TTG is bejön a helyén kezelve. Oké, hogy kicsiknek van, de vannak benne olyan utalások, amiket ők nem értenek úgy. Pl a múltkor is elkaptam egy epizódot a Legend of Zelda retro stílusában. Ez az Aquaman oltás még így Momoa végső ajtóbetörése előtt ütött.
  Bár a “felnőttek” még mindig rinyálnak a régiért, mint a kisbabák, különösen most emiatt az új előzetes miatt, a korosztályánál ez a rajzfilm sikeres, és örülök hogy a sok pici DC fan kap valamit a nyáron, meg hogy eleve ezzel és a DC Superhero Girls-szel kaput nyitottak az új nemzedéknek.
  Basszus lehet még én is megnézem, ha nem lesz más film ütközve vele a moziban abban a hónapban mikor jön én beülök :D

 3. Mi ez a lenéző duma,hogy “ha egy Aquamant”?jelzem Momoa picurkát badassé tette a karaktert.Ez már nem a csikóhalas Aquaman lesz zöld naciban.
  Egy Hangya mivel jobb?Vagy egy beszélő fa?vagy egy viselkedés zavaros mosómaci?Elöbb megnézek egy vizalatti akció filmet,spéci látványvilággal mint ezeket a baromságokat.Alig várom már.

 4. A cartoonon imádtam ezt a sorozatot, sajnos most már nem tudom nézni, magyar kölcsönző oldalakon meg csak kevés rész van fent.

  Nagy jó a humora és aki igazán kocka az nagyon sok apró humoros kikacsintást talál benne. Iszonyat jól reflektál az egész DC univerzumra.

  Én már most veszem a jegyet rá.

 5. Puffin: Ugye az azért megvan, hogy a Teen Titans 1964-ben született meg, míg a The Powerpuff Girls sokkal késöbb?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.