Képek a Dear Dictatorból

Oké, WTF. A képeken Michael Caine látható, a történet viszont ez: egy kis sziget diktátora menekülni kényszerül és egy amerikai külvárosban húzza meg magát, ahol egy fiatal lányt kitanít a felkelések szítására és az iskola gonosz lányai általi hatalom megdöntésére.

További szerepekben: Katie Holmes, Seth Green, Jason Biggs, Odeya Rush.

19 hozzászólás a “Képek a Dear Dictatorból” bejegyzéshez

  1. “és az iskola gonosz lányai általi hatalom megdöntésére” ez itt ment el nálam. tipikus szutyok amcsi tiny shit

  2. Az első kép alapján azt gondoltam, hogy Fidelt fogja játszani, de a hasonlóság biztos csak a véletlen műve.

  3. Kíváncsian várom, hogy azok az emberek is nevetnek-e majd, akik diktátorok elnyomása alatt éltek. Ennyire nem volt már ötletük Hollywoodban?

  4. Nem támadás @Platschu, de anno ugye Chaplin is játszott diktátort, egy elég húzós, kevésbé PC időben. Persze nem akarom összehasonlítani, a kettőt.
    Bár sajnálom Cain-t, hogy ilyen tini szarságra pazarolja, az utolsó éveit…

  5. Ez nem sznobság, hanem egy rémesen ostoba alapszituáció. Brühühü… Szegény tini lány ki van rekesztve, de diktátorbácsi segít neki? Falhoz állítják a konkurenciát? Bezárják őket a pincébe? Esetleg átveszi az iskolaújság fölött az irányítást? Megszünteti a HÖK-öt? Segít neki bombát gyártani? Tyű, de vicces, máris nevettem!

  6. Platschu ez egy retard film. Nem az Oscarra csinálják. Ilyen alapon te gondolsz az afrikai éhezőkre, mikor a tányéron hagysz két falatot? Ne már.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.