További hírek a Tarantino filmről

Befutott pár apróság, gondoltam megemlítem. Az egyik ilyen, hogy nem meglepő módon Roman Polanski karaktere (nem a rendező alakítja majd nyilván) feltűnik a filmben, hiszen az ő feleségét is megölték Manson felbujtására. De nem ez lesz a film fő szála elvileg. Ennek ellenére meg akarják szerezni Margot Robbie-t a feleség szerepére, ő lenne a meggyilkolt Sharon Tate.

Ezen kívül kiderült, hogy a főszerepben DiCaprio egy kiöregedő western sztárt alakít (ezt már lehet kecsapoltam), viszont az is, hogy Tom Cruise pedig egy kiöregedő kaszkadőrt. Ez utóbbi szerep az amit nem fogadott el Brad Pitt.

17 hozzászólás a “További hírek a Tarantino filmről” bejegyzéshez

  1. Ennek egyszerüen jónak kell lennie :) Cruise Tarantino kezei alatt szerintem brillirozni fog :)

  2. Tom “Mindent bevállalok” Cruise egy kiöregedő kaszkadőrt fog játszani? Több mint vicces ez a casting :D

  3. Csak szólok, akinek nem derült ki a szüvegből: Tom Cruise NEM fog szerepelni a filmben, visszautasította a szerepet.

  4. Anthonz. A szövegből az derül ki, hogy a szerepet Brad Pitt utasította vissza. Mindenkivel előfordul, hogy félreolvas valamit, de illett volna újra elolvasni, mielőtt kommentben pontatlanságot írsz, nem?

  5. Olvastam erről a gyilkosságról wikin.
    huu nagyon durva! Ez a Sharon állitólag szekta tag volt.

  6. “Ez a Sharon állitólag szekta tag volt.”

    Nem, ő Polanski babát váró felesége volt, akit Menson szektájának tagjai öltek meg csak úgy.

  7. Öhm és további hírek Tarantinoról..na jó senki se gondolta, hogy szent a fickó, de ezután nagyon remélem, hogy ha Margot el is vállalja a szerepet, ha még nem tette, olyan szerződést köt, ami minden oldalról bevédi a kis ausztrál popóját, mert még Tarantino képes lesz és megkínozza igaziból.

  8. Clark: Csak annyi, hogy most derült ki, hogy Uma Thurman majdnem meghalt a felelőtlensége miatt a Kill Bill forgatásán. Nem hagyta neki hogy kaszkadőr vegyen fel egy jelentet, és hazudott annak veszélyeiről. Fenn van a videó a balesetről, isteni szerencse, hogy megúszta, egy ilyen ütközésbe simán bele lehet halni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.