Ralph Breaks The Internet: Wreck-It Ralph 2-előzetes

A Disney nem tudta eldönteni, hogy bevállalják a sima címet, így rögtön kettőt adtak neki egy kettősponttal elválasztva. Ezen mondjuk simán túltehetjük magunkat persze. A kérdés, hogy a sztori és a megvalósítás hozza-e az első rész szintjét, ami egy remek 7/10 volt emlékeim szerint.

Bár a dal “got a good feeling” de az alábbi videó nem igazán adta el, hogy ez jó lesz. Remélem javítanak a marketingen, mert ez egyelőre emoji-szintet sugall. Pedig tippre azért jobb lesz annál.

7 hozzászólás a “Ralph Breaks The Internet: Wreck-It Ralph 2-előzetes” bejegyzéshez

  1. Hát human, “ne nézd meg ha nem tetszik” /s, de nekem eddig eléggé bejött. Ahogy a nyuszi lassan betolta a palacsintát, végtelen megbánással az arcán, azon egy teljes percig röhögtem.

  2. Az első részt nem szerettem, ez a új rész sem fog változtatni a dolgokon. De animációs film lévén egy délutáni szórakozásnak teljesen tökéletes itthon.

  3. Az első részt nem láttam, de szegény nyúlon és a kislányon én is kegyetlenül szakadtam :D Rá kell néznem az első részre is. Jó rég volt, hogy kimaradt.

  4. Szegény Ralph, amikor először nézi meg a Two girls one cup-ot. De legalább kereskedhet devizával és közben megmenthet egy nigériai herceget is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.