Pitt nem ér rá a World War Z-re

Mivel megerősítették, hogy Brad Pitt is szerepelni fog Tarantino következő filmjében, és az még idén forog, így nem meglepő módon a World War Z folytatásának a munkálatait nem mostanában fogják elkezdeni. Főleg, hogy elvileg most januárban akarták…

Kíváncsi vagyok, hogy tényleg lesz-e belőle valami, mivel hiába termelt elég pénzt az első rész, azért mégsem lett hivatkozási alap.

16 hozzászólás a “Pitt nem ér rá a World War Z-re” bejegyzéshez

  1. David Fincher folyamatosan rossz lapokat húz. Először az Utopia sorozat remake döglött be, majd a zombik is jegelve. Csináljon inkább egy eredeti forgatókönyves horrort. Nehéz műfaj, de szerintem közel áll a rendezőúr szívéhez.

  2. Én nagyon szeretem az első részt. Szerintem remek, pörgős akciófilm lett, másodjára is ugyanúgy élveztem.

    Tudom, hogy a könyv eléggé más, de ettől eltekintve nem értem miért fújnak rá sokan…

    Örülök a csúszásnak, mert így lesz időm elolvasni addig. :)

  3. Úgy tudtam hogy ez a film Pitt szívügye, úgyhogy biztos lesz belőle valami, csak nem mostanában.
    Olvastam a könyvet, jóval a film elött. Szerintem is egész jó a film, csak nem szabad a könyvhöz hasonlítani.

  4. Én kimondottam várom a folytatást. Az egyik legnagobb pozitív csalódás volt számomra az első rész. Mondom hülye zombifilm meg brad, mi a f…. aztán egy abszolút nézhető filmet kaptam.

  5. Az első rész hangulatos volt, megnézném a másodikat is, talán a kedvenc fejezeteim végre visszaköszönnének a könyvből, pl. a hajós fejezet.

  6. Én is olvastam a könyvet a film előtt, szintén tudtam élvezni, de valóban el kell engedni hozzá az olvasottakat. Viszont ezzel is úgy vagyok, mint az Avatarral, hogy habár még maga a világ, amit felépítettek érdekelt volna folytatásban, de a film nem volt olyan erős, hogy ekkora kimaradást engedjen meg magának, és így már egyik sem izgat annyira. Pitt sem az a figura már, akinek a kedvéért csak úgy moziba mennék…

  7. Nem volt rossz az első rész, ahhoz képest, hogy milyen hányattatott volt az elkészülte. De mondjuk, ha lehetne választani, hogy Tarantinohoz menjek vagy zombiskodjak, szerintem egyértelmű a döntés. Főleg, hogy a 2009-es menetben tök jó szerepet kapott Pitt bratyó.

  8. én is szeretem az elsőt. Igazából már ott tartok, hogy tökmindegy mit, csak csináljanak már ezek ketten vmit :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.