A végső Avengers: Infinity War-előzetes

Hát itt van, gondolom spoileresebb, mint az eddigiek, szóval így ülnék neki. A lényeg, hogy minden ide vezetett az utóbbi években, végre megjön Thanos, és aprít egy kicsit. A poszter alatt ott a videó.

118 hozzászólás a “A végső Avengers: Infinity War-előzetes” bejegyzéshez

  1. Na akkor el lehet kezdeni a halállottót.

    Technikailag Vision-nek meg kell halnia a plot érdekében, Hawkeye meg feltűnően nincs sehol.

    Egyébként ahogy látom a főgenya motivációja a szokásos “nem pusztítani akarok, hanem visszaállítani a rendet az univerzumban” lesz ami… meh.

  2. Kevesebb, mint két hét alatt meglesz az egy milliárd…

    Epicebb volt ez a két perces trailer, mint az egész JLA…
    Brutális, hogy mi lesz itt!

  3. Fasza lett. Úgy tűnik azonban, hogy Legolast meg a Hangyásokat nem hagyják játszani.

  4. O bazzeg én esküszöm azt hittem egy fanartot osztottál meg human. Miért van az hogy a legjobb filmek között is pocsékok a poszterek?

  5. nagyon epic lett, ahogy a kapitány megfogja a Thanos csapást (nagyon egyszerű az egész jelenet és mégis a színészek még lilára cgi-zve is röhelyes kosztümökben is úgy adják el, hogy van súlya az eseménynek).

    amikor starlord beszólt tony-nak és amikor a pókember bemutatkozott dr strange-nek, azokon elmosolydtam :) szerintem ez remek szórakozás lesz, még annak is, aki úgy megy be rá, hogy “büdös marvel/disney, csak azért vettem jegyet, hogy lefikázzam”.

  6. *röhejes

    Ez jobban adta, mint az elözö, és sztem semmi szpojler nincs benne.
    Nagyon kivàncsi vagyok mit hoznak össze, màr ha eddig majdnem mindet végignéztem.
    Viszont az uj MCU-ra nem biztos h kivàncsi leszek, ezek a cimek nem nagyon izgatnak màr, kivéve a Guardians 3-at.

  7. Szerintem Hawkeye-t nem akarják lelőni a new kinézete miatt, bár más karakter is néz ki máshogy. De tényleg nagyon kíváncsi vagyok ,miért nem látjuk őt sehol.

    Lehet Thanost a két mellőzött karakter gyűri le?
    Hawkeye ellövi Ant-Man-t, aki bemászok thanos fülébe és GIANT-MAN-né alakulva széttöri a koponyáját?

    Csak ötletelek,de ha spoiler lesz,akkor bocs!

  8. áh most tuti megcsavarják, ant-man megnő óriásira és most ő dobja el hawkmant, mint egy kavicsot Thanos felé.

  9. Megint egy tipikus Marvel közepes. De nyilván mindenki nyáladzani fog rá mert miért ne.

    Egyébként a végéig majdnem elhittem, hogy ebből jó film is lehet aztán megláttam beszélni Thanost. Anno mindenki szidta a JL-t Steppenwolf CGI-ja meg Caville bajsza miatt. Nem azé de a Marvelt mi akadályozza hogy Thanos ne legyen fos? Mert amíg nem beszélt addig jó volt de a vége az röhejes.

    A poénok úgyis elfedik majd és szokás szerint senkit se fog érdekelni a CGI. Nem mintha én CGI májsztró lennék csak mondom. Nyilván hatalmasat fog kaszálni mert a Marvel már bármit megtehet de azért kicsit unfair ez az egész hogy az ő hibáikat nem sorolják az emberek. Mondjuk ettől még megyek a moziba én is elvégre képregény fan vagyok de azért ha a JL-t lehúztam akkor szerintem ez is csak egy tipikus hatásvadászat lesz.

  10. Én a poszter alján nem látom se Renner, se Rudd, sem Lilly nevét…eléggé úgy tűnik, hogy kimaradnak a buliból.

  11. Nagggyon odabasz!!!
    Szerintetek ki hal meg a filmben? Csak Amikapi ne! És ha odaveszik Tony, akkor újracastingolják? Szerintem Vasember az egyik sava-borsa az MCU-nak.
    És ha esetleg Thanos megpatkol,akkor ki lesz az MTI új főgenyója? Mert a Fox bekebelezése még nem fix, pedig Magneto jó lenne.

  12. Paul Rudd és Jeremy Renner is szerepelni fog a filmben…

    Mindig nagyon röhögök, amikor egyesek azt a következtetést vonják le egy két perces trailer során, hogy ő, meg ő nem szerepel a filmben, mert a trailer-ben sem látható… :)

    60 szereplőből csak 54-et mutattak egy két perces bemutatóban, mi lesz most…

  13. Feketeözvegynek mért van akkora tök feje a poszteren? Mint a kis bólogatós bábukon, ahol 5 számmal más a méret. Mellesleg nem tudom mit keres a filmben a nulla skilljével… kb mint a nyilasmisi. Vicc ez a két karakter.

  14. Rohadt jó a plakát, az előzetest nem nézem meg. Sólyomszem lehet majd csak a 4. részben tűnik fel mint Ronin, de biztos hogy lesz.
    Ebben a részben szerintem Vizió hal meg, Hadigép vagy Wong, illetve a wakandai csapatból még valami mellékkarakter, esetleg. Aztán a negyedik részben Stark és Rogers.

  15. Egy Avengers poszteren Black Panther és bandája nagyobb és feljebb van mint a Hulk bazzeeeeeee.

  16. Nem kell félni, Superman fel van támadva, és ahogy láttunk elég erős lett. Majd ő legyűri a kopaszt.

  17. Az is lehet, ha Tony majd meghal a 4. részben, akkor a wakandai kiscsaj lesz az utódja, de addig össze kell bratyiztatni őket.

  18. szerintem nem véletlen építették ekkorára a felhozatalt, simán bejátszhatnák, hogy kinyírnak 10-12 főbb karaktert is kapásból (akár olyanokat is, akiket már 4-5 filmben át vittek) és még akkor is kényelmesen lenne nekik bőven ott, főleg hogy még újabb karakterekre számítunk a továbbiakban.

  19. 23. Puffin: Ezek a P betűs szavak már csak ilyenek… (pénz… politika… pin@… Jaaa, bocs, ez utóbbi abban a csapatban nincs…)

  20. hát jó megnézzük, oké. csak könyörgök, kevesebb kínos jópofis Starlordot és mókát, és több, sokkal több brutális zúzást és akkor jó zárás lesz ez.

  21. Én arra tippelek hogy Strange kivételével mindenki elhullik, a végén pedig visszamegy az időben és a következő részben újra együtt a csapat és csitt csatt dirr durr legyőzik a lila Bruce Willist.

  22. És tessék megkapták a nézők a sisakot is :)

    Szerintem még visszaemlékezést is kapunk. Az a kis zöld kéz tuti Gamorra múltja ahogy Thanos magához veszi.

    Vasember páncélja meg hát .. uhh nekem eddig minden újítás bejött, de ezzel most nagyon nagyot alkottak :)

  23. Bucky karja 1:07-nél csak egy pillanatra látszik, szerintem kapott egy vibránium kart :D

  24. Jah mellesleg újranéztem az összes filmet és kiszúrtam egy apró bakit :D
    Am Cap 2-ben a kopasz ürge amikor kivallatják elmondja hogy a Vízió projectet kik miatt találták ki
    És akkor oda sorolta Stephen Stranget… de akkor még semmi ereje nem volt nem is lehetett tudni hogy lesz neki akkor még csak egy brilliáns sebész volt.

  25. @Abu

    Utaltak rá valahol, hogy univerzumon belül időrendileg a Doctor Strange szigorúan a Tél katonája után játszódik?

  26. En arra tippelek,h azert fognak visszamenni az idoben, h felkutassak Marvel Kapitanyt akinek majd a segitseget kerik. Mivel a kovetkezo reszben mar o is szerepel.. de ki tudja.. sztem biztos jo moka lesz mindket film :)

  27. Ez már annyi ideje be van lebegtetve, hogy elfelejtettem, 2 részes lesz? És egyben leforgatták? Vagy hogy van?

    Egyébként az MCU-ban Galactust és a Titkos Háborút nézném meg az X-ekkel kiegészülve. Abból is lehetne csinálni 1-2 filmet.

  28. 46.

    Külön forgatták úgy tudom és külön epizódok lesznek, elvileg a 3. rész kap valami lezarást, hogy önmagában is egész legyen.

  29. 47: Egy lezáratlan cliffhanger vége lesz…hogy mindenki beüljön rá legközelebb is.

  30. 42 és 44:

    Ezzel az a bibi, hogy Dr. Strange végén felvezetik Thor 3at, tehát elvileg annak a környékén játszódik ultron után.

    Bár ha tűt keresünk a szénakazlban akkor talán az a 30 másodperc lehet az utalás a vasember 2-re amikor a balesete előtt Strange telefonon a lehetséges paciensek ajánlatait kapja, és ott említik a Hammer páncélos deréktörést :D

    De ebben az esetben meg elvártam volna a filmtől valami egyértelműsítést ami segít elhelyezni a time line-ban.

  31. Ehhez a Cap 2 strange témahoz.

    Az a rendszer a jövőbeli potenciális veszelyforrasokat jósolta meg, és befolyásos gazdag egoista pali volt az a Strange szóval ezzel lehet magyarázni a dolgot, vagy annyira szuper volt a rendszer hogy látta hogy monk lesz belőle.

  32. 48.

    A Russo tesók vagy Feige nyilatkozta, hogy nem cliffhanger lesz a vége. Nekem ez rémlik.

  33. Korábban nyilatkozták hogy a Bosszúállók 3-4 az egy egész kerek történet, csak kettébontották, mert egy film kevés lett volna elmesélni.

  34. 51: Azt nyilatkozzák, ami a szerződésükben van.Tuti az lesz. Időutazás lesz benne, ezer, ha tippelnem kéne meghal egy fő karakter, és visszautaznak ahol majd clifhanger a vége, újra látjuk.

  35. 49. Abu

    Az a gerinctörés nem Hammeré volt, hanem James Rhodes-é, aki a Civil Warban sérült meg … ott kapcsolódik be Dr. Strange

  36. Strange a iron man 2 környékén kezdődik, majd éveken keresztül edz a kamar-tajon vagy hol. Azaz az avangers idején ázsiában tengleng.

  37. Rágógumi effektus.A csonthülye átlagközönség már hozzászokott,és majd a Migráns Párduc után ezt kajálja,amíg meg nem csömörlik tőle.
    Sajnos fürdünk a szuperhős szartengerben,közben a jegyeladások meg 20-30 éves mélyponton az USA-ban!Ezek a Disney/Marvel filmek nem többek mint bazári majomkodások.10 éves gyerek csitt-csatt bim-bum szintjén játszódó moslékok.Leépítik a mozi általános minőségét.A világi szórakoztatóipar ezen része intellektuálisan megsemmisülni látszik miattuk.

  38. spoiler következik:
    láttam egy képet, amin a kövek a hősökkel vannak párosítva:
    reality – thor
    time – dr. strange
    power – starlord
    space – captain
    mind – vision
    soul – iron man
    ha jól tudom, csak az utóbbi hiányzik, én pedig arra spekulálok, hogy tony reaktorában lesz, a készítők meg lehet kitalálták, hogy tony hordta magával a tudtán kívül 10 éven át

  39. Clark: az a durva, hogy a DC még ezeknél is gyengébbet gyárt. mondjuk tény, hogy a Warner legalább próbálkozik normális blockbusterekkel, tavaly a Dunkirköt és a Blade Runnert is pénzelték. Ilyesmit a Disney jelenleg nem tud felmutatni.

  40. @Clark: Az eddigi “teccik hoty lesz steppenwolf” szintű kommentek után most az jön, hogy legépeled apuci dumáit? :D Legalább más névvel fikáznád a trendet a sértődésed miatt.

  41. 57. bwolf: Már hogy lenne Rohndé? Mikor kihangsúlyozták hogy kísérleti páncél. Ergo Hammer.

  42. A zinternet, tabletek, netflix korában nem hiszem, hogy annyira csodálkozni kéne a mozis jegyeladások csökkenésén. Ha egyáltalán így van.

  43. @Clark: Szerintem ez volt a legbutább komment amit valaha az interneten olvastam. Bármiféle túlzás nélkül. De most megpróbálok utoljára neked objektíven, ész érvekkel válaszolni, aztán legfeljebb a Napba lőttem a péntek esti energiáimat, ahogy azt már megtették előttem sokan ezen az oldalon veled/veletek kapcsolatban.

    “Migráns Párduc”

    – Ezt inkább nem is kommentálnám így a legelején, annyira sekélyes butthurt megjegyzés ez a részedről, hogy csak a fejemet fogom.

    “Sajnos fürdünk a szuperhős szartengerben,közben a jegyeladások meg 20-30 éves mélyponton az USA-ban!” –> Öhm, what?

    – A tavalyi év 6 szuperhős filmje közül 5 (Logan, GOTG2, WW, SM:HC, Thor: Ragnarök) egyértelmű anyagi és kritikai siker lett a maguk lehető legobjektívebb mércéjén. Anyagi esetén nyiss egy Box Office Mojo-t, kritikában meg “jobb híjján” egy Rotten Tomatoes-t, Rotten %-ostul, átlagos értékeléssel és audience score-ral együtt.

    – Tudod miért vannak a jegyeladások mélyponton? Mert bizony Spielberg és Lucas bácsi évekkel ezelőtti tippje bizony bejött és a blockbuster lufi kipukkanni látszik keményen. Hetente gyakorlatilag egy évet nézve átlagosan 2 blockbuster jön ki, ennyi ideje/pénze/kedve a mozizásra egyszerűen nincs a legtöbb embernek. És emiatt elkezdtek válogatni.
    — Éppen ezért elkezdenek válogatni, hogy mit néznek meg, amihez alapul vesznek a., saját tapasztalatot/preferenciákat és b., mások véleményét a neten – nem véletlenül lett ennyire piszok mód felkapott a Rotten Tomatoes % és a kritikusok, vloggerek véleménye az elmúlt pár évben.

    – Tudod, mi az, amit a legtöbb Marvel (vagy tavaly végre a DC oldaláról a Wonder Woman) is képes szolgáltatni? Egy konzisztens, épkézláb történetet és felépített karaktereket szórakoztató köntösben.
    — Némelyik már átlépi a túl sok poénkodást? Igen. A filmtörténelmet alapjaiban megrázó és gyökeresen megváltoztató Oscar-díjas alkotásokról beszélünk? Dehogyis, jesus. De ha bemész rájuk, jól tudsz rajtuk szórakozni, kivéve, ha még mindig Nolan-i darkos világot akarsz minden filmben, amire jegyet veszel a Cinema City-ben.
    — Ezzel ellentétben a legtöbb blockbuster franchise az általam említett, szerintem totál alapvető tényezőkben bukik meg és okoz csalódást évről évre a nézőknek. Nem véletlen, hogy a nézők elpártolnak ezek mellől és csak ezt a “szartengert” (amin jól szórakozik az egész család, hát dögöljenek meg) hajlandóak megfizetni.

    “Ezek a Disney/Marvel filmek nem többek mint bazári majomkodások.10 éves gyerek csitt-csatt bim-bum szintjén játszódó moslékok.”

    – Ezen a részen lesz a legnehezebb bármit is mondanom, anélkül, hogy Marvel fanboy-nak legyek titulálva, főleg, hogy szerintem olyan mély prekoncepcióid vannak, hogy ha most belinkelném neked a számtalan igényes, szakértők által kreált YouTube videó esszét vagy cikket, se számítana semmit.
    — Nézd meg az Amerika Kapitány trilógiát és az abban bemutatott karakterfejlődését akár Steve-nek, akár Buckynak. Vagy Tony Stark karakterét, hogy az évek során milyen belső démonokkal küzdött meg. A cseszett Hangyát, aki a családjáért mindent megtenne. Strange dokit, hogyan ne legyél egy önző, egoista pöcs, mert nem minden rólad szól. És még sorolhatnám.
    — Ezek pedig csak a karakterek voltak. A történetekben a poénkodáson és harcjeleneteken túl (mert hát képregény adaptációkban hogy is lehet ilyen eszközöket használni, te jó ég, Isten bocsássa meg ezt majd Kevin Feige-nek) komoly témákat is boncolgatnak, meglepő módon. Művészi vagy Akadémia-szinten? Nem. (troll: ebben legalább nem dugnak néma nők halakkal.) De a Civil War alapvető morális konfliktusa, a Fekete Párducban feszegetett témák, a “Mi jön hamarabb? A büntetés vagy a bűn elkövetése?” motívum a Winter Soldier-ben, a felelősségtudat a Pókemberben… itt is sorolhatnám naphosszat, hogy mennyi minden plusz van ezekben a filmekben, és nem belemagyarázás szintjén. És tudod mi írja még ezt alá nekem?

    – Az, hogy ha ennyire rosszul csinálnák a Marvelnél és tényleg “csak” az átlagnak tetszene, akkor nem tudták volna 10 éven keresztül továbbvinni mindezt úgy, hogy például egy filmbuzi kaliberű oldalon, ahol azért jó pár szőrös szívű és kritikus olvasó is megfordul, az összes komment a szokásos 1-2 “Mindenki hülye csak én vagyok intellektuális Új Isten” kaliberű szakértőkön túl egyöntetűen alig várja a filmet, ami mindenkit összehoz a korábbi filmjeikből. Persze, fogjuk őket fikázni, ha hülyeségek vannak benne, vannak gyengébb és erősebb darabok. De gyakorlatilag mind tudja hozni azt, amiről már korábban is írtam – egy szórakoztató 2 órát, egy összeálló történettel és normális karakterekkel. Ha most hasonló, eleve elutasító stílusban tolnám, mint ahogy azt te szoktad, akkor a Nolan-trilógia imádójaként is azt mondanám, hogy bizony a 2008-as Sötét Lovag óta ez nem sikerült nekik.

    “Leépítik a mozi általános minőségét.A világi szórakoztatóipar ezen része intellektuálisan megsemmisülni látszik miattuk.”

    – Te jó ég, sőt, igazából 911 és Stephen Hawking halála is nekik köszönhető, give me a fkin break ezekkel a messiás szintű túlzásokkal. Hiszen te, a komment történeted alapján biztosan egy meg-nem-értett filmintellektuális lángész vagy, aki itt aztán minden Hollywood-ban mozgatott szálat átlát anyagi és művészi szemmel. A probléma az, hogy:
    – A szuperhős filmeknek köszönhetően nem tudok elég nagy számot írni, hogy hány ezer ember is kapott munkát a filmiparban. Vagy hány ezer gyereknek csaltak mosolyt az arcára szimplán otthon a TV előtt, vagy a kórházi betegágyukon, ahová a színészek beöltözve látogatnak el. Sőt, meglepő fordulat, mivel a legtöbb anyagilag sikeres, ezért a gazdaságot is boostolják.

    Nem a szuperhős filmek nyírják ki a hollywood-i filmgyártást, hanem a pénzéhes, kreativitásban szegény stúdiók. Akik még mindig úgy gondolkoznak, hogy hülyének lehet nézni az embereket és lenyomhatnak a torkukon egy újabb igénytelen Transformers filmet. Hidd el, amint a Marvel filmekben sem tudnak valami újat mutatni akár a zsánerek keveréséből, akár karakterdinamikából, akár körüljárt témából, abban a pillanatban elkezdenek anyagilag és kritikailag gyengébb filmeket kiönteni magukból.
    Mint ahogy az látszik más szuperhős filmek esetén is.

    Szóval kérlek, a saját csalódásod a kedvenc DC karaktereid legutóbbi megfilmesítéseiből ne vetítsd le az egész iparra és mielőtt ilyen, az általam idézőjelbe rakott baromságokat írsz, gondolkozz el azon, hogy miért is fáj neked több százezer ember (akár a filmesekről, akár a közönségről van szó) szórakozása.

    Kisregény lett, de esküszöm utolsó próbálkozás… És hogy ne legyen teljesen offos: qrvajó a trailer, #dayonewethere.

  44. Ez a film amennyi karakter mozgásban fog tartani, hát nem lesz egyszerű…
    Itt nincs miről beszélni ezt látni kell!!

  45. szerintem Clark is arra gondolt, hogy kibaszott jó a trailer és első sorban fog ülni, csak biztos külföldi és nem tudta ezt kifejezni filmbuziul.

    Amúgy én próbáltam ezt a trailert úgyis nézni, hogy hibákat keresek, de igazából nem tudok belekötni, talán a MoS trailere óta nem láttam ennyire hatásos anyagot. Egy lila emberszerű CGI kreálmány is működhet élőszereplős filmben úgy, hogy ne rontsa el a látványt, itt a példa. A karakterek megjelenésének adaptálása a képregényekből csillagos ötös már ez alapján is.

  46. Hát nem tudom, én többet vártam! Az én monitorom tiszta maradt! :)
    Olvastam olyat is h ,ha meghal vki, akkor szétveri a vászont a moziban’!
    Na mind1, annyira nem várom, és akkor csakis pozitívan tudok csalódni!

  47. Állati jó lesz a film. Hihetetlen, hogy ennyi szereplőt sikerült összemesélniük, remélem nem szúrják el. Végre megmutatták Thanos kis csipet-csapatát is, remélhetőleg izgalmas párharcok jönnek.

    A CGI mondjuk itt-ott még döcög (ld. repülő járművek Afrikában), de lehet a videó felbontása miatt tűnt elnagyoltnak még.

    Azt sem értem, hogy miért hiányoljátok az Ant-mant, ha egyszer idén saját filmet kap és majd az új társával együtt tér vissza a következő Avengers filmben jövőre. Spoiler?! Wasp túléli a saját filmjüket. :)

    Hawkeye szerepe is rövidebb lett, mivel tudtommal a színész éppen más filmet forgatott, de utána a jövőre moziba kerülő részben már elég fontos szerep jut majd neki, ha lehet hinni a fotóknak és utána a wikipediának….

  48. Akkor lehet készíteni a halállistát :) Kb. biztos vagyok abban, hogy Loki nem éri meg a film 20. percét sem, Heimdallra sem fogadnék nagyobb összegben hosszú távra, és az utolsó jelenet miatt elkezdtem kételkedni abban, hogy Cap ott lesz az Avengers 4-ben.

    És nyilván a lehető legelső feliratos vetítésre lesz jegyem itt Szombathelyen.

  49. 30-40 éves, infantilis réteget megint szépen becélozták. És mivel ezekből van a legtöbb, jön a kasza megint…

  50. Szupi lesz:)

    ui:néha azért beszúrhatnál egy magyar feliratos verziót is nem mindenki beszéli a nyelvet thanks ;)

  51. Roberto: Azért ehhez alap angoltudás kell, amit ha még csak nem is tudnál elmondani egyből de kitalálhatnád mit mondanak. Az előzeteseket direkt azért rakják így össze hogy az is megértse miről van szó aki nem beszélik a nyelvet. Na most nekem 2018-ban ne mondd már hogy fingod sincs mi volt ez a kb 10 mondat a trailerből.

  52. Srácok! Senki nem vette észre 1:20nál a kis zold kezű fiút/lányt? Ki az? Hulk fiát Thanos fogja nevelni? WTF

  53. gyufa81: Az egy flashback valószínű. Gondolom, ahogy Gamora elmeséli Tonynak, hogy ki is ő valójában…

    Agent Coulson: Ezzel a névvel ez vérlázító kijelentés :D

  54. Blotter:
    Soul Biztosan nem Ironman, 90%, hogy Heimdall lesz, aki az egész világegyetemben az összes személyt látja (elég egyértelmű), plusz eléggé pusholták a szereplőt és nem utolsó színészt raktak be hozzá. Azon kívül Thor visionjából is kijött, hogy Heimdall, amikor átváltozott a szemének a színe, akkor látta a közeledő véget, Thanos eljövetelét.

  55. El leszek küldve a halál f@#%%ára, de kehdem kicsot azt érezni, mint amit Bay művelt a Transformersszel:D csak legyen még grandiózusabb, még nagyobb, még több bádábumm még több eszementség és nincs aki megállítaná. Félreértés ne essék, imádom amit Downey, Renner, Cumberbatch, Ruffalo kihozott a karakterekből, de egyszer legyen elég. Ők annyira jó szerepeket tudnak vállalni, de amíg ez a dobozba zárt elolthatatlan tüzijáték megy, soha nem fogom látni pl Downeyt egy Sherlock 3-ban, és vérzik emiatt a szívem. Örülök az örömötöknekegh készül olyan film, aminek a beharangozójától minden 2. kommentelő elcsöppen, de egyszer erre ti is rá fogtok unni. Bocs ha valakinek belegázoltam a lelkivilágába, nem kell meggyőzni arról, hogy idióta vagyok, ne kommenteljek oda, ami nem érdekel, csak ez az érv ott bukik meg, hogy én is filmbuzihuligán vagyok, mint ti, csak kicsit máshogy.

  56. de igazából erre az egy filmre építettek fel egy egész franchise-t 10 évig, szerintem itt azért érthető, ha drámaira veszik, minden felrobban, világvége, meg mittomén. nem ülhetnek le sakkozni és filozofálni 2 órán át az univerzális gonosszal, csak hogy kísérletezzenek ez kinek jön majd be. másrészt, aki az elmúlt 10 évben nem tudta magának belőni, hogy szereti-e ezt a zsanrát, nyilván nem ezzel a filmmel akarják megtéríteni.

    pl. ha valaki már az első harry potter filmnél tudja, hogy ez nem az ő műfaja, akkor nyilván nem fogja az se érdekelni, hogy milyen az X-edik rész és a készítők se azokat fogják megcélozni, akik a kezdetektől utálták, de most aztán ezt biztos szeretni fogják.

  57. Blotter- T :
    Soul tuti nem ironman, ha már kötni akarjuk vkihez akkor black panther, tuti a meteor belsejében lesz körülvéve egy adag vibrániummal,azért is van ott a “front”
    ha heimdallnál lenne akkor nem csak 2 kővel a kesztyűben érkezne meg a földre thanos

  58. @Soldierdsgn Lehet hogy annak tűnik de ennyi egy kaptafára készült film után azért egy kis változatosság nem ártana már pedig a két előzetes után eddig nagyon úgy tűnik hogy csak a szokásos hentelde lesz ami már kicsit unalmas! :D

  59. @Agent Coulson

    Azért meghallgatnám hogy te a “hentelde” helyett milyen plotot gyártanál egy háborús filmnek…

  60. Clark:
    Teljesen igazad van, de több évtizedes globális agymosás után mit vársz? Nem kötelező megnézni, te ennyit tehetsz ez ellen. Egyébként meg minden jól van úgy ahogy van. …peace

  61. Skacok! Azt hiszem egy dolgot észrevettem.. Tudjátok, hogy a Marvel az utóbbi időkben mennyire szereti manipulálni a trailereket (pókember (Civil war trailer, Thor szeme és a villámai Ragnarok trailer). Most mintha 1:12-nél igazából tartana valamit (új kalapács, fegyver.. még rá is néz..), csak éppen ebből trailerből most ezt tüntették el.+ a hely ahol akkor van eléggé kovácsolda jellegű.. Mi a véleményetek erről? Elkészülhetett az új Mjölnir?

  62. 91.

    Új fegyvere lesz, nem kizárt hogy ott készül, de nem a kalapács. Az egyik fele fejsze a másik meg hegyes.

  63. Tony sztem sajnos biztos halal, mikor Thanos azt mondja I hope they will remember you aztan mutatjak Tonyt szettort pancelban :(

  64. Szerintem is abban a jelentben már kész lesz a kalapács, vagy hívjuk bárminek. Random csak úgy felfele mutogatva nem fog villámokat szórni :D Peter Dinklag is valószínűleg velük lesz majd ott azokban a jelenetekben.

  65. 93.

    Ha meg is hal ebben a részben, szerepelni fog a negyedikben is. Bár meglátásom szerint majd csak ott távozik Rogers-el együtt.

  66. képregény SPOILER

    nem úgy van aképregényekbe hogy thanost csak egy ember tudja legyőzni, ő pedig dr strange
    vagy tévedek???

  67. Azért az se semmi, hogy a világ mennyire megváltozott. Emlékszem, általánosban mindenki azon volt kiakadva, hogy Cedric Diggory-t hogyan tudta kinyírni Rowling. A Trónok Harcánál még mindenki meglepődött a Red Weddingen, majd a Batman Vs. Supermannél a mozi már csak vállvonogatva fészkelődött Superman halálán. Most meg tök természetes, hogy a Gigakesztyűs aprítani fogja a népet, amelyiket 10 éven át építetgették. Nem mintha nem történne meg a valóságban is, hogy a jók is meghalnak, de azért a netes kommentszekciót látva igencsak affele hajlok, hogy itt inkább a nép vért kíván :D

  68. LEHET VALAKINEK SPOILERes tartalom lesz!
    Szerintem eleve úgy érkezik meg Thanos, hogy 3 kő már benne van a kesztyűjében.
    Az erő kövét elvette a novától, a tesseractot az asgardi űrhajóról és a Gyűjtőtől az étert.
    Mivel a hüvelykujjnál lévő foglalatot nem látjuk, ezért nem biztos, de úgy logikus, hogy amikor a földre érkezik már előtte beszerezte azokat, amik a galaxis más pontjain vannak.
    Ez egybevág azzal a nyilatkozattal, hogy Thanos már rögtön a film első öt percében nagy pusztításokat fog végezni: elpusztítja az asgardiakat, a tudás terét és a Xandart.

  69. Én is szándékosan nem írtam spoilereket, most már bírjátok ki a következő pár hetet, hadd legyen már egy kis meglepetés.

  70. Alfie: ezt jól levezetted, csak kihagytál pár dolgot az elméletedből. de igen, sokan várnak halált, hiszen ezt már többször emlegették a készítők. ez nem vér kívánás, egyszerűen csak beváltják amit ígérték és ez meg fogja változtatni a franchiset, ami sok ember kíváncsiságát felkeltette. nem a vérre jöttek.

  71. #96: Tévedsz. Thanost általában Adam Warlock és Silver Surfer szokták megállítani, de sosem egyszerűen. Gamora és Drax is jellemzően jelen van.

    #97: Azért ne felejtsd el, hogy a BvS-ben biztossá vált, hogy Superman meghal, amikor kiderült, hogy benne lesz Doomsday (képregényes referenica), és most Thanos is egy Infinity Gauntlettel érkezik, aminek a képregénybeli megjelenése úgy indul, amit Gamora mond: egy csettintés és az Univerzum lakosságának fele eltűnik – ez a Marvel földi hőseit tekintve úgy nézett ki, hogy a komplett F4 és X-Men meghalt Wolverine és Cyclops kivételével, és az Avengers csapatok is nagyon durván megtizedelődtek. Aki megmaradt, az nekiment ugyan Thanosnak, de azt a csatát senki sem élte túl közülük, Iron Mantől Hulkon és Thoron át Captain Americáig mindenki holtan végezte. Ehhez képest a trailerek alapján meglepően jól állják a sarat.

  72. Superman halálának hatása ellett baszva a második,decemberi iszonyú spoieleres trailerrel.jó persze nekem hatásos volt így is de ott elcseszték a marketingesek.Eleve nem a második filmben kellet volna megölni hanem egy szépen felépitett trilógia záró darabjában egy gigászi küzdelemben Doomsday ellen.Na az ütött volna.

    Itt ha a Vasember,Cap,Thor,Vizió kvartettből nem harap fűbe egyik sem ugyan olyan súlytalan lesz mint az eddigi filmjeik.
    Fekete Párduc,Wong meg Sólyomszem,stb ezek annyira jellegtelen karakterek,hogy a haláluk semmilyen katarzissal nem érne fel.

  73. szeretném jegyzőkönyvbe venni hogy többet nem próbálkozom ilyen dilettáns barmok meggyőzésével józan észt és logikát használva :)

    szóval csak a karakterek halála ad “súlyt” egy történetnek, i see. jó tudni. ezt meséld el még szerintem pár díjnyertes drámának vagy több száz filmnek.

    fekete párduc jellegtelen karaktere pedig látszik mind anyagi, mind kulturális oldalon. majd szólj tesó, ha a dc a top tier karaktereiből kihoz harmadennyit. “my man.”

  74. halállottó: AmKap, Ironman, Thor, egyikük szinte biztosan fűbe harap, de majd a második részben valami időutazós kavarással visszahozzák.

  75. azért az csak jelent valamit hogy a sok DC fan itt trollkodik :D
    nézzük el nekik ha már a saját univerzumok befuccsolt.

    Ami ugyan nem tölt el örömmel, akkor szégyenletes tőlük és minősíti őket hogy jönnek ide köpködni :S

  76. Nem tudom feldolgozni, hogy tudták a galaxis őrzőit összekeverni ezekkel..mintha garfield képregényt implementálnának star wars-ba, tiszta röhej az a banda.

  77. 109.

    Igen csak epic, hogy összehozzák a társaságot. Hatalmas kihagyott ziccer lett volna, ha nem lépik meg.

  78. #109: ne zavarjon, hogy eleve egy univerzum volt, lásd Thanost (meg a többi elemet, ami összekapcsolta őket).

  79. Tíz év munkája most a tetőpontjára ért végre! Szerintetek az asgardiak Thor és Loki kivételével meghaltak?

  80. 114.

    Reménykedek benne, hogy valamiféleképpen túlélik, pl mondjuk Loki elteleportálhatná őket a kockájával. Elég hülye húzás lenne így kinyírni őket, kb értelmetlenné tenné az egész ragnarök filmet. Ott az volt a lényeg, hogy Asgard maga a nép és Thor vért izzadva, valamint az otthonát feláldozva nagynehezen megmentette őket. Nem hiszem, hogy rögtön a film elején kiírják az egész népet. Valahogy csak megússzák.

  81. Mondjuk azt sem értem még, hogy miért csak a galaxis felét akarja kipusztítani, mert ez annyira ki volt hangsúlyozva a második trailerben. A másik felét pedig meg akarja menteni? Nem igazán tudom követni a logikát ebben.

  82. eddig bírtam. meg kellett néznem :)
    nem tudom írta e valaki, de biztos lesz olyan “halál” is, ami a 4. részben kiderül h nem is halt meg az illető

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.