Future World-előzetes: James Franco és a posztapok

James Franco tovább folytatja a low budget kisebb filmek rendezését, na meg a szereplést bennük. Ezúttal egy posztapok kihalt földön fog összefonódni a sorsa egy az anyjának gyógyszert kereső fiatal fiúval. Franco mellett amúgy feltűnik Milla Jovovich és Lucy Liu is.

Mondom, a látvány eléggé olcsó, de a stílus rajongójaként lehet belenézős lesz.

human
írta
2018. 04. 09. 15:10
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Future World-előzetes: James Franco és a posztapok” bejegyzéshez

  1. A büdös életben nem fogom megérteni, hogy egy elpusztult világban honnan van mindig ennyi üzemanyag ezekbe a benzintemetőkbe. Meddig lenne elég valójában? Egy hétig? Egy hónapig?

  2. Istenem csak ne legyen rossz. Imádom Francot :D
    human, Chris: Pl Mercedes Benz w124 Diesel – Gyárilag mindenféle átalakítás nélkül gond nélkül elmegy bármilyen használt étolajjal is ha ki szűröd belőle a trutymót. Egy 30 éves autóról beszélünk. Ezek után azért simán elképzelhető hogy a nagyobb bandák össze harácsolnak pár ilyen őskövületét plusz a meglévő üzemanyag és egyéb éghető anyagokat és abból egy jó darabig elgengszterkednek. Arról már nem is beszélve ha van köztük egy két ezermester aki még meg is bütyköli a motorokat. Egy 25-30 éves autó még bőven nem atomfizika. Hamarabb pusztul el az emberiség abba hogy nincs több kaja és az immun rendszere nem alkalmas a szélsőséges körülményekre.

  3. Ha már Milla Jovovich, az jutott eszembe a trailer nézése közben, ez olyan Resident Evil minőség cgi nélkül.

  4. Tudom, a poscastben csípitek Francot, engem irritál a munkássága, ezzel se fog meggyőzni.

  5. Francónak ezekkel a szarjaival tele van már a padlás, egy teljesen jó (néha pedig állati jó, lásd: 127 óra) kis színész, de egy hamis hang azt súgja neki már évek óta, hogy egy nagyformátumú, hipertehetséges és sokoldalú művész – és ezt Franco sajnos be is veszi. Egyre gyanúsabb, hogy az ő esetében nem nagyon kellett semmilyen vonást túlhúzni a This Is The End-ben…

  6. Jaj ez a kihalt gyártelepen forgatok egy postapok filmet már a 80-as években is gagyin nézet ki… akkor inkább menjenek ki egy magárhagyott kisvárosba Amcsiban van ilyen egy csomó.

  7. Ez a szegényember MadMax-e. A látvány gondolom nem fog a székhez szögezni, úgyhogy még a sztoriban bízhatunk… az meg egyenlőre nem tűnik egy nagy durranásnak.

  8. Nekem elsőre Van Damme Cyborg-ja és Patrick Swayze Puszta acél-ja ugrott be (ez utóbbit még moziban láttam). :)
    Jöhetnek az ilyen független, sok ismertebb arccal megtömött posztapok/hommage filmecskék, bár kétlem, hogy hazánkban bármilyen legális formában elérhetővé válna.

  9. Ó, bithumen meg ncore moziban biztos “adni fogják”
    Amúgy egy mozit nem tudom, hogy adnék érte.. egy viccesebb vasárnap mondjuk beleférhet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.