Jöhet a The Killer remake?

Aki utálja Lupita Nyong’o-t az most forduljon el, mert a csaj lesz a főszereplő. Ő alakítja a régebben Chow Yun-fat által életre keltett gyilkost. Ami még durvább, hogy John Woo maga tér vissza a remake-et leforgatni. Hát még a rendezőt figyelembe véve sem tudom mi szükség van erre.

Amúgy tudom hány olvasónak van meg amúgy ez a klasszikus akciófilm.

human
írta
2018. 05. 02. 10:35
megjelenés
27
hozzászolás


27 hozzászólás a “Jöhet a The Killer remake?” bejegyzéshez

  1. hajrá, utána kaphatna egy pofont a Hard boiled is, hogy teljes legyen az agymenés

  2. Az eredeti klasszikus. Ez annak az ertekebol semmit sem fog elvenni. Ha jol sikerul akkor a tema miatt meg szorakoztato is lehet. Ha gagyi lesz akkor mehet meg egy strigula a gyenge remake-ek melle. Talan paran megnezik az eredetit a hirveres hatasara ami pozitiv. Ha bukta akkor fajni fog par penzehes producernek. Nem latom hogy mi mozizok hogy johetnenek ki rosszul ebbol! :D

  3. Nem tudtam ki ez a nő, de mielőtt lenyomtam ez entert a Googleben, volt egy sejtésem melyik filmje lehetett a legutolsó..

  4. A Próféta:

    :D

    Hát igen.

    Egyébként, nem értem erre mi szükségünk lenne? Lupita Nyong’o kapott egy random Oscart egy adjáloszkártmertszenvedekafeketerabszolgásfilmben 3.14-ért és erre egy nulla karizmával rendelkező Lupita eljátszhatja az egyetemes akciófilm egyik legikonikusabb szerepének újráját? Ráadásul John Woo asszisztálásával? Persze, van az a pénz. De legalább ne ez a nő lenne benne. Jézusom.

  5. Amúgy, én megértem a döntést:

    Ez a nő maga a Pusztító Terminator, akire simán mondhatjuk, hogy ő Az utolsó akcióhős, és aki előtt nincs Mission: Impossible, hiszen, egymagában képvisel egy teljes Kommandót, mert nincs az a Tökéletes célpont, legyen az maga a Predator, amit ő ne tudna karizmából kajakra lenyomni. Hajrá John Woo!

  6. Ha ő játszaná a vak nő szerepét, még oké lenne. De Chow Yun-fat-ként?

  7. Hydro: igen, az egyik kisebbséget lecserélték a másikra, micsoda PC washing :D

  8. @human: le vagy maradva, az ázsiaiak túl jól teljesítenek, ezért őket nem probléma utálni :), jelenleg egyetemeket perelnek, mert nekik több pontot kell teljesíteni, mint másoknak :D. hatalmas, hogy az a hír, hogy “újracsináljuk a filmet egy feketével”, mintha nem az lenne a cél, hogy tökmindegy legyen a bőrszín.

  9. human
    Mármint hogy ázsiában az ázsiai az egyik kisebbség? :)
    Amúgy a mondanivalója az, hogy tüntessük el a nemeket és a színeket, ami egész addig jó, amíg nem nyomják fullba, mint most is pl.
    SJW sucks

  10. Farkas David: cska hülyülök, mert a blackwashing emlegetése ennél a hírnél akkora baromság.

  11. Remake hírén így még nem bas*tam fel az agyamat. Itt most tényleg minden együtt van, ami miatt gyűlölöm ezeket.

  12. Jó, legyen remake. Sok értelme nincs, mert mára kb elfelejtettek akciófilmet csinálni néhány kivétellel, de legyen. Nő lesz a főszereplő. Oké, itt már picit macerás, megint SJW trend, de legyen, én pl imádom a hiteles kemény nőket. De akkor szereznének egy kompetens, jó fizikumú harcművészt basszus nem ezt a kislányos kinézetű fűszálat! Megint kapunk egy CGI-al tömött, szarrá vágott és szűrőzött fost.

  13. Egy nagy darab ázsiai férfi szerepét egy kis fekete nőre osztották? Ez a nem semmi.

  14. Most miért, olyanok vagytok már na! Ebből még jó is kisülhet. Lehet, hogy a következő évtized nagy feminim akcióhősét fogják vászonra vinni! …bazinga

  15. Mondjuk ha fekete nő akkor Rosario Dawson a transzba volt egy pucér jelenete azóta sem láttam olyan tökéletes nőt…

  16. Vézna fekete csajos,bosszúállós,véres-fröcsögős film már volt…ha jól emlékszem Colombiana címmel Zoe Saldana főszereplésével! (Mellékesen nem is volt olyan rossz film!) De ez? Tényleg ebben a nagy “remake” őrületben már semmi sem szent???

  17. 21. Roberto: Milyen szemüvegben nézted, hogy Rosario Dawsont feketének láttad? Latina, és még annak is csak félig, kubai anya és fehér apa gyereke.

  18. totoro:

    Én is feketének hittem Dawson-t, de egyébként mindegy, hogy milyen, ő tényleg nagyon baba, és őt még akár ebben a filmben is inkább el tudnám fogadni, mint Lupita-t.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.